PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İtalyada Hobby market bilen var mı?

ToLGaYuRtDaŞ
28-09-2004, 23:44
İtalyanın Trieste şehrinde herhangi bir hobby shop adresi bilen var mı?

M_tech
29-09-2004, 00:51
illaki vardırda pek ucuz olacağını sanmıyorum.

100kmh2sn
29-09-2004, 09:23
tolga google'dan arama yap,gerekirse şehrin ismini yazıp hobby shop,model shop,hobby falan gibi bişi yaz illaki bi sonuç verecektir

ToLGaYuRtDaŞ
29-09-2004, 10:58
Dün gece saatlerce aramadığım arama motoru kalmadı ama nafile, yok, bulamadım :(

100kmh2sn
29-09-2004, 12:47
çok sıkışığım işlerimi bi toparlıyım ilgilenmeye çalışıcam

platy
29-09-2004, 13:39
İtalyada bi dünya hobby shop buldum ama hepsi italyanca. İtalyanca bilmediğimden anlamadım tabi hiç birini. İngilizce sayfası olanlarında hepsi underconstruction :(
En sonunda bi tanesine mail attım. Cevap gelir bu gün yazarım tekrar buraya. Bu arada triestede sokağa çıkıp sağdaki soldaki insanlara sorarsan onlarda yardımcı olabilirler belki sana ;)

ToLGaYuRtDaŞ
29-09-2004, 13:51
İtalyada bi dünya hobby shop buldum ama hepsi italyanca. İtalyanca bilmediğimden anlamadım tabi hiç birini. İngilizce sayfası olanlarında hepsi underconstruction :(
En sonunda bi tanesine mail attım. Cevap gelir bu gün yazarım tekrar buraya. Bu arada triestede sokağa çıkıp sağdaki soldaki insanlara sorarsan onlarda yardımcı olabilirler belki sana ;)Ben Triestede değilim, dayım orda oda uğraşmaz. Eline adres ve neler alıcağını vericem ki gitsin alsın :p

platy
29-09-2004, 14:04
hımmm. Sen herhangi bir hobbyshoptan ( italya içinde ) siparişini verebilirsin. Dayının adresine. Ödemeyi ister sen yaparsın , eğer hobbyshop kabul ederse , dayın malı teslim alırken ödemeyi yapar.
Bu şekilde ayarlanabilir. Yoksa direk triestede hobbushop bulmaya kasmaktanda ver towerdan yada başka bi yerden siparişi direk eline gelsin daha kolay...

ToLGaYuRtDaŞ
30-09-2004, 00:12
hımmm. Sen herhangi bir hobbyshoptan ( italya içinde ) siparişini verebilirsin. Dayının adresine. Ödemeyi ister sen yaparsın , eğer hobbyshop kabul ederse , dayın malı teslim alırken ödemeyi yapar.
Bu şekilde ayarlanabilir. Yoksa direk triestede hobbushop bulmaya kasmaktanda ver towerdan yada başka bi yerden siparişi direk eline gelsin daha kolay...
Dayım şuanda İtalyada tatilde, belli bir adresi yok. Bir hobby shopa gidip, parayı bastırıp alması gerekiyor :)

platy
30-09-2004, 01:09
İşte o zaman iş iyice zorlaşıyor.... :)

cem
30-09-2004, 15:12
Git towerdan siparis ver ne ugrasiyorsun?

M_tech
30-09-2004, 15:40
dostum cem doğru söylüyor kastığına değmez..