PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rc Pist fiyatları

Coky 46
29-09-2004, 12:07
Hazerfan ve Autodrom pistlerinin günlük kullanım ve aylık ücretleri ne kadar ? Veya yıllık üyelik gibi bir şey söz konusumu ,bilen biri varsa söyleyebilir mi?

denizfeneri
29-09-2004, 12:15
Onları bilemem ama ankara'daki pistlerden bahsedeyim. Gölbaşındaki pistin günlük kullanımı 20 milyon yıllık 100 dolar. Ansera ve yıldızdaki kapalı pistler bildiğim kadarı ile ucretsiz...

100kmh2sn
29-09-2004, 12:41
Autodromdaki pistin günlük kullanımı 15 milyon fakat HobbyRC yaka kartı olanlar için fiyat 12 milyon...autodromda ekim ayında faaliyete geçecek bir kart sistemi ile yıllık üyeliklerde indirimler sözkonusu fakat henüz rakamsal birşey belirlenmemiş,belirlendiğinde burada duyurucaz
Hazerfandaki pistle ilgili bilgim yok

Coky 46
29-09-2004, 12:53
Teşekkür ederim.
Hazerfan = ?

mrserhan
29-09-2004, 15:19
ben mayıs ayında **** piste uye oldum uyelik ucreti 50 dolar mayıstan buyana değiştiyse orasını bilmiyorum.

autodromda ise sukru abinin dediği gibi gunluk kullanım 15 milyon
yıllık uyelik ise 200 dolardı. (mailime bole cevap yazmışlardı)

bana yıllık uyelik çok fazla geldi. umarım sukru abi dediğin gibi yıllık uyelikte bi indirim söz konusu olur cunku cok ucuk bi rakam.

hobby rc cilere 12 milyon oldugunu bilmiyordum. bunada sevindim.
umarım orda yok bole bişi fix 15 milyon demezler

çunku bosh cup oncesi cumartesi gunu ucret alınmıycak denildiği halde adamlar geldi bize bole bişi olmadıgını para vermemiz gerektiğini söylediler.

daha sonra dernek ve bosh yetkilileri araya girdi. pistin yapılan sozleşmeye gore cumarteside hazırlıklar için kapatıldıgını ve arkadaşların yarışa hazırlık yapmak için burda olduklarını soylediler.

bizde 1 saat sonra paralarımızı geri aldık :D

açıkcası ben ordakilere pek guvenmiyorum

saygılar

Dr. Mini-Z
29-09-2004, 15:28
hezarfen günlük 10 milyon aylık ve yıllık üyelik kaldırıldı sanıyorum, kuldırılmadan önce aylık 25 milyon gibi birşeydi.

Coky 46
29-09-2004, 15:53
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

platy
04-10-2004, 05:17
Ya valla autodrom un herşeyi çok güzelde rc pistine ısınamadım bi türlü. Gerçi yaz başından beri de gitmedim. Bi kaç değişiklik olmuş sanırım. Yakın zamanda bi gidip bakalım... ;)