PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tüketici tepkisi

M_tech
30-09-2004, 01:35
kendisiyle ilgilenilmeyen bir müşteri tepkisi galiba.

Cydia
30-09-2004, 12:05
bu ne mtech..... siliyorum bu konuyu.... boşa mı açtın ???

Cydia
30-09-2004, 16:50
mtech
açtığın konuyu sildik....
şimdide tepkine karşı o okonuyu buraya tekrar birleştirdim.. sana cevapta yazmışım silmeden önce... 1 saat bekledim.. sonra sildik.. ok..

gereksiz-anlamsız konu açmazsan silinmez...... yönetici olarak üyelerin açtığı her konuyu ve yazdığı her msj. editleme hakkına sahibiz... foruma üye olan herkeste bu kuralı kabul ediyor... forum kurallarını okuyabilirsin istersen....

iyi seyirler....

100kmh2sn
30-09-2004, 16:56
bazı açılan topicler siliniyor? silinme gerekçesi nedir haber de verilmiyor?

sen neden bahsediyorsun !
bir konu açmışsın ne olduğu belli değil saçma sapan bi cümle var o kadar,ne yapmamızı bekliyordun ?
Ayrıca ;
1.si sileceğimiz konuları haber verme zorunluluğumuz yok
2.si açıklama yapmamız gereken bir durum olursa bunu foruma yazarız
3.sü zaten başımızda yeteri kadar iş yoğunluğumuz var birde böyle saçma sapan polemiklerle forumun tadını kaçırma

M_tech
30-09-2004, 17:04
sen neden bahsediyorsun !
bir konu açmışsın ne olduğu belli değil saçma sapan bi cümle var o kadar,ne yapmamızı bekliyordun ?
Ayrıca ;
1.si sileceğimiz konuları haber verme zorunluluğumuz yok
2.si açıklama yapmamız gereken bir durum olursa bunu foruma yazarız
3.sü zaten başımızda yeteri kadar iş yoğunluğumuz var birde böyle saçma sapan polemiklerle forumun tadını kaçırma

ne bu asabiyet? resim yüklemiştim birtane hoşunuza gideceğini umduğum ya yüklenmedi yada bir şekilde kayboldu...? saçma sapan olup olmadığına resimi gördükten sonra karar verirdin.

Cydia
30-09-2004, 17:10
polemiğe girmeyelim....

açıp baksaydın keşke...
neyse konu kapanmıştır..

100kmh2sn
30-09-2004, 17:17
Bu asabiyet ne mi ?
resim yok ve olmadığını görüyorsun,bunu ya bize bildirirsin yada resmin çıkmadığını yazarsın

Sana tavsiyem ;
konu açarken önce bi önizleme yap ondan sonra aç,hem bizi streslendirmemiş olursun hemde konu uzamaz

M_tech
30-09-2004, 17:21
tamam kusura bakmayın..gözden kaçırmış olabilirm, o konuyu açtığımda saat 2 yi çoktan geçiyordu gözden kaçırmış olabilirm.

uçarlar
30-09-2004, 17:26
sakin olun ya bu sporlarda dayanışma önemlidir stres yapmayın

YoL_GezeR
30-09-2004, 19:47
Arkadaşlar gözden kaçmış olabilir bir örnek amorfy de bir konuda link koymayı unutmuştu ( bu adres nasıl ) Yani bunlar olabilecek şeyler...İnsanlık hali.Birbirinizi kırmaya gerek yok..
Golf içinse fabrikasyon hatalar varsa aldığı yere gitsin böyle böyle desin yada elinden çıkartsın. Bir araba için tüm golf markasına mal edilemez
Sevgiler...

M_tech
30-09-2004, 19:54
tahminimce adam başvurdu servise yada aldığı yere fakat adamlar ya ilgilenmedi yada değiştirmeye razı olmadı,aracın sahibi de böyle bir protesto yaparak bir ders vermek istedi galiba.bizimde aynı şey başımıza gelmişti bizde medya yoluyla hallettik işi... hakkını gerektiği gibi ararsan kimse seni sindirimez...bu resmi binlerce kişi görür kısa sürede ondan sonra kurtarmaya çalış bakalım imajını