Orijinalini görmek için tıklayınız : okuyun onemli
facafalcon
14-03-2007, 12:15
arkadaslar 3gun once :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor: hakkında bisiyler yazmıstım
tamamen yanlıs anlama olmus bunu belirtmek istedim aracım geldi ellerine saglık cok guzel olmus sizden ve :censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor::censor:den ozur dilemek istedim... cok ozur dilerim....
rpmvekmh
14-03-2007, 12:43
Karşılıklı saygı olmadan bu işler yürümez zaten...modelcilik hayatınızda başarılar.
sorunu hallettiğinize sevindim. kırımsız sürüşler.
Yeni Curtis
14-03-2007, 13:22
Ticaret yapma ya çalışmak hele de böyle bir dalda:) bu kadar zorken bi de çarklarına taş koymak(farkında olmasanız bile) çok acımasız bir hareket bence. Yazıktır. O yüzden 5 düşünüp bir yazmak lazım buraya.
facafalcon
14-03-2007, 18:08
ne desen haklısın ama sinirle oldu....
Yeni Curtis
14-03-2007, 19:05
Aslında sen de haksız değilsin. Haksızlığa uğradıysan hakkını söke söke alıacaksım. Bazısı daha esnaf olamamış bırak ticareti:D Boş boş bilgisayar başında chat yapıyo sen içeri giriyosun mağazadan yüzüne bakmıyo falan. :) Çoluk çocuk dolu maalesef.:) Neyse acıma duygusunu kaybetmemek lazım.:hmmm: :)
arkadaşlar pro modelle devamlı alış verişim oluyor. şunu bilmelisinki kesim hüküm vermeden oradaki insanları ve tempolarını muhakkak görmelisin. yanlışlıklar herzaman olabilir. Şurasıda önemli bir konudurki ben araç alırken çok araştırdım arabanın çekmesi kumadadan ufak bir ayardır. tel açıp sorsan her türlü yardımı yaparlar. Biliyorum ve yaşıyorum. önemli olan şey yapmaya karar verdiysen aracı yollamadan çözmendir. kırım yada çalışmama gibi birşeyi yok ise o arabada bir sorun yoktur. benim arabam da birkere çok yoğun bir gün içinde kayseri ye gidiyordu kargodan aldırdım bunlar olabilir. yeni bir sektör ve hızlı yayılıyor. ama bir sorunumda bile yardım alamama gibi bir durum olmadı tel açtığuım andan iltibaren ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar.
gerçe konu eski ama merak ettim yanlış analama derken neymiş ne anlamışsın
atmaca53
20-03-2008, 13:53
arkadaşlar ben dün maltepedeki pro model'in yeni mağazasına gittim adama bir fiyat sordum tam 1 saat hiç durmadan bana anlattı yetmedi videoları gösterdi yetmedi forumlardan araştırma yaptı baktım saat baya geç olmuş ben kalkmak zorunda kaldım.ha bu arada ne aracım var nede yeni bir araç almaya gücüm var bunlarıda söyledim oradaki şahıs sadece bana kendisinin esnaf olduğunu ve bunları yapması gerektiğini söyledi...
jenerik35
20-03-2008, 14:31
slm. az önce yazmışsın bulgaristandan getirtemeye açlışıyorum diye orda fiyatlar nasıl bilgi verebilrmisin özelden.
slm. az önce yazmışsın bulgaristandan getirtemeye açlışıyorum diye orda fiyatlar nasıl bilgi verebilrmisin özelden.
ordaki fiyatların burdaki fiyatlardan hiç farkı yok.
Bende Bulgaristana Gideceğim 1-2 Ay Sonra Hobbytron'dan Kargoyla Oraya Yollasak Biz Alırsak Kaça Gelir.yada Oradan Alış-veriş Yapabileceğimiz Bir Yer Var Mı?gelen Arkadaş Hangi şehire Gidecek
marcoscimbom
21-03-2008, 19:22
uygun fiyata kyosholar mevcut. www.rcmodeli.com
marcoscimbom
21-03-2008, 19:28
400 ytl ye gp fazer var.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=13382
kyosho diye arattır
Uzun bir süre (1yıl falan) önce model uçaklara başlama karar verip İstanbuldaki bir model mağazasından bunları aldım, eve gelip internette araştırınca şok oldum. Orjinal fiyatlar bizzat markanın kendi distibütörünün güncel fiyatlarıdır.
http://img291.imageshack.us/img291/568/profiyatsw1.jpg (http://imageshack.us)
http://img291.imageshack.us/img291/2980/pro2gq9.jpg (http://imageshack.us)
Bugün 1 pound(sterlin) 2,45ylt ....20 pound yaklaşık 50ytl eder.Ben o gün 2sine kaç para vermişim bir bakın.
Model dükkanın hangi dükkan olduğunu söylemiyorum ufak bi araştırma yapıp sizde öğrenebilirsiniz. Amacım kimsenin ekmeği ile oynamak değil elbette bu ticaret, bu işte kar olacak kdv olacak... ama bu kadarını benim aklım almıyor, isterlerse benimle mağazada bütün gün ilgilensinler bu benim verdiğim parayı değiştirmiyor hatta dükkan el değiştirdi biliyorum yinede fiyat aynı, demek ki bu gün birisine aynı şey aynı ücrete satılacak ve satılıyor. Eğer bu işte benim bilmediğim bişey varda bu fiyat o yüzden bu kadar yüksekse lütfen anlayan bir arkadaş bana bunu anlatsın...çünkü o gün bütün biriktirdiğim parayla bunları aldım ve inanın insanın içine oturuyor.
aslına bakarsan yurt dışı fiyatı x %30 cıvarı vergi gümrük vs ekleyip yaklaşık türkiye maliyeti cıkar tabi yasal yollardan gelen ürünler için. bunların üzerinede dogal olarak % 25 kar koymalıki insanlar yatırdıkları paraya degsin.Bu maliyetlerin üzerine satan kişiler insafsızdır veya vurguncu diyelim.sizin esc hakkı ile satılsa yaklaşık 87 ytl olması lazım aslında
Daha once defalarca konusulmus,basliklar acilmis konular her nedense donem donem temcit pilavi gibi isitilip tekrar tekrar foruma tasinmakta.
Bu is ticaret isidir,isteyen istedigi mali istedigi fiyata satar veya satmaz,almak isteyende alir veya almaz.
Yurtdisinda 3 kurusa satilan cep telefonlarina,LCD televizyonlara,1/1 arabalara Turkiyede 2-3 kati para verirken kimsenin sikayeti yok,tek sikayet konumuz model dukkanlarinin satis fiyatlari!!!
Gereksiz devam ettirilen konu burada kapatilmistir.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.