PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TT-01 Diff Hakkında

CodeMaster
16-03-2007, 20:19
Merhaba Arkadaşlar,
Forumda diff ile yazılan yazıları okudum ve arka diff i sıcak silikonla kilitledim. Ancak ön diff in kilitlenmesi hakkında pek bilgi bulamadım. Ön diff te tam kilitleme yapılmayacağı için ne kullanacağım hakkında kararsız kaldım. Kalın gres öneriyorlar ama burda bulabilir miyim şüpheliyim. Kolay bulunabilecek bir malzemeyle kilitleme konusunda fikir verirseniz sevinirim arkadaşlar :))

Edy
18-03-2007, 19:05
ayni soruyu bende yoneltmek istiorm cunku kalin yag kullaniorm ancak surekli alttan sizdigi icin degistirmek zorunda kaliorm.Kimse on difflerden bahsetmemis acaba kullanan arkdaslar yardimci olabilirmi
tesekurrler...

bO4aY
18-03-2007, 19:16
Aslinda Ön Dİfransİyelİ Kİtlemeye Pek Gerek Yok Ben Sadece Arkalari Kİtledİm Çok Da Memnunum SÜper Drİft Yapior

CodeMaster
18-03-2007, 19:39
onler kilitli olmassa arabanın spin atması daha kolay olur sanki oyle degil mi ama?

Edy
18-03-2007, 19:44
yani ben daha tam anlamiyla kullanamadim arabami bi esc sorunu yasadim simdide pillerde bi enteresanlik vra sanirim omurleri bitti 5 6 dakkaya bitiolar yeni pil alinca ve lastikleride halledince kullanmaya firsatim olucak arkalarda su hamur silgilerden bi iki parca tiktim,lastikler ve pilleride halledince tmm olucak bi sorum daha olucak Epic 6-Cell 3000mAh NiMH Sport Battery Pack pil nasil acaba fiyati cok uygun geldi.. Yardimci olursaniz sevinirim

unfamous
22-03-2007, 19:54
arkadaşlar ön diff kitlenmeden arabada drıft olmaz bu kesın ve net bısey spın atmak drfıt yapmak degıldır bunuda unutmayalım onun ıcın on dıff mutlaka kıtlenmelıdır...

kıtlemeye gelınce ben on ve arkaya soguk sılıkon uyguladım gayet memnunum sızde ıcınız rahat bır sekılde on dıff de yuzde yuz kıtlı yapabılırsınız hıc bır sorun yasanmıyor....
fakat on dıff kıtlenmezse arac tam drıfte basladıgı sırada kıtlı olmayan dıff ön lastık yeri tutuyor ve arac kendı eksenın de donmeye baslıyor yanı ön dıffı mutlaka kıtleyen...

el_camino
24-03-2007, 18:18
selamlar sizce linkteki urun on diff icin uygun degilmi? iyi sonuc verdigini duydum

http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXNDK2&P=7

unfamous
24-03-2007, 19:18
benim tercıhım full kıtlenmesii..