Orijinalini görmek için tıklayınız : esc geri vites problemi?
el_camino
24-03-2007, 17:19
iyi gunler tt01d aracim var sanirim esc ile ilgili bir sorunum var aracin ustunde orjinal esc var urun bazen geriye gitmeyebastigim anda esc kitleniyor yani arac duruyor ne one ne arkaya gidiyor esc nin ustundeki lamba da dewamli yanip sonmeye basliyor ve arac ancak kapatip actiktan sonra calismaya basliyor bunun sebebi ne olabilir? esc nin suyla temasi sonucu boyle bir hatasi vermesi mumkunmu ya da kristallerin am veya fm olmasi bu olaya etki edermi?
böyle bi konu öncedende duymuştum diye hatırlıyorum. kişiler böyle bişe demişti araba kararsız ileri geri felan yapıyo diye bi iki olasılık saymışlardı pillerin zayıf olması hem aracın hemde kumandanın pilleri yani bide vericininmiydi alıcınınmıydı feeder yada anten kablosunda eziklik olması ihtimalini demişlerdi kişi açıp bakınca alıcıdaki anten yada feeder kablosunun ezik oldugunu gördüm diye yazmıştı. değiştireceklerdi o kabloyu ama noldu bilmiyorum arızanın sebebi omuymus sonradan konuyu takip etmedim. bi ihtimal sende kablolarına hasar vermeden gözden geçir belki oralardan kaynaklanabilir. esc ler genelde su gecircek açıklıkları yok diye biliyorum küvette sabunlamadıysan o ayrı :) forumda vardır biyik ihtimal cevabı inşallah bulursun. yada moderatörlere yada çok iyi anlayanlara özel mesaj cekersen belki yardımcı olabilirler sana. umarım tamir edersin
oguzhangunes
02-04-2007, 10:51
Trim ayarlarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim TEU101-BK nın setup ayarlarıda oto. oldugu için sorun kumandanızdaki TRİM ayarlarından yada esc den çıkan kablolardan olabilir.
el_camino
02-04-2007, 20:56
cevaplariniz icin tesekkurler
suyla temasta böyle sorunlar olur, esc yi saç kurutma makinesiye kurutun.
AM alıcı/vericiye FM krital takarsanız tabii ki sorun olur
el_camino
03-04-2007, 17:28
kristallerim am zaten bilgi icin tesekkurler
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.