PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xmods Lar Hakkinda

kertenkebelek
27-03-2007, 19:24
Arkadaşlar bir mini-z mr02 var modifiyeli falan filan..ama tipini sevmediğimden dolayı evde kullanmak için bi xmods alıcam fakat bazı sorular var kafamda;
1)Bu araçların kumandaları proportional mı? mesela ben buna 3pk takabilirmiyim yada herangi farklı kumanda?
2)kepleri değişiyormu bilmiyorum çünkü hep modelleri hep, keplerinin modelleriyle anılmış.
3)ben bi tr satış firmasının sitesinde 2 tane 4 çeker sistemi buldum birinde kırmızı bi dişli var diğerinde yok anlamadım gitti ikisininde açıklması aynı.ilgileneceklere özelden mesaj atarım.

4)araca modifiye fet alıcam fakat fetin özellikleri ne olacak? vede kaç tane almam gerek?
şimdiden saolun

atinch
27-03-2007, 20:17
1) Ben NTC3'ün kumandasını denedim çalışmadı (AM 27 Mhz olmasına rağmen)
2) Keplerin Evolar için henüz değişmediğini sanıyordum ancak değişiyormuş. Fakat henüz Türkiye'de satış yapan bi yer bulamadım. Şu anda Türkiye'de sadece modifiye yapabiliyorsun Kepleri.
3) Gördüğün 4 çekerlerden kırmızı olanı sanırım eski modeller için (Gen1) diğer resimdeki (3 metal çubuklu, bir küçük kırmızı dişli) olanı ise Evo içinmiş.
4) Fet konusunu bende merak ediyom.
5) Biran önce alda bi de x-mods buluşmaları düzenleyelim artık ;)

kertenkebelek
27-03-2007, 20:46
valla Atınç abi biraz büyük bi pist planlıyorum bahçeye yapmayı.aldığım an başlarız buluşmalra
:D

kertenkebelek
27-03-2007, 20:48
bu arada çok kötü bi durum ya kepin değişmemesi :( sonuçda aynı şase değilmi? tüh o kötü oldu.neyse olsun

erkokao
27-03-2007, 20:50
mini-z ne kep al tipini sevmediysen de xmods dan memnun kalacağını sanmam...ben mini-z kullandıktan sonra çok yavaş,hantal ve biraz da açıkçası oyuncak havası verdi...sadece mini-z awd almamak için kaçış yapabilirsin xmods'a o kadar :D mr02 yle kapışamaz bile hiç zorlama..

kertenkebelek
27-03-2007, 21:45
ya yok ondan değil mini-z yi sadece arada yarışlarda kullanıyorum.şimdi gidip 400 milyona mini-z awd alamam bide gereksiz masraf yani burda 200 milyona var sıfırı gerçi xmods ama olsun ben fet modifiyesi yaparım.motor alırım vs.belkide ii hale gelir.mini-z bana hep sorun çıkarıyo.

alicho
27-03-2007, 21:57
çok rahat xmodsların kebi değişiyor nasıl değişmiyor anlamadım??? www.atomicmods.com da birsürü kep var....

erkokao
27-03-2007, 22:17
evet katılıyorum...hatta boyanacak kep bile var...

kertenkebelek
27-03-2007, 22:23
ohh iyi ya.peki bu hummer var x mods onların pist performansı nasıl olur normallerine göre sanırım biraz daha esnek bi şase

savage_ss_4.6
27-03-2007, 22:25
mini-z ne kep al tipini sevmediysen de xmods dan memnun kalacağını sanmam...ben mini-z kullandıktan sonra çok yavaş,hantal ve biraz da açıkçası oyuncak havası verdi...sadece mini-z awd almamak için kaçış yapabilirsin xmods'a o kadar :D mr02 yle kapışamaz bile hiç zorlama..

:) abicim herkes bilio xmodslar la mini-z ler kıyaslanamaz fakat galiba sen şarj edilebilir 950+mah lık pillerle denemedin...arabanın arkasını tutmak için gaza basmıyodum.:eek: bu arada 4 çekişle o sorun hallediliyo ama drift işi zevkli olmuyo bu seferde... bu arada bi sitede saatte 99 kmh yapan bi mini-z görmüştüm:rolleyes: . seninde dediğin gibi mini-z ler performans, x-modslar görünüm içindir...:Dama unutmamak gerekki eğer motor derseniz xmods mini-z motur bile takılıyo^^

cengizhan
28-03-2007, 16:47
bende bu düşünceyle yaklaşmıştım, ilk önce x-mods gen1 aldım servo modifiyesi yaptım araba kullanılır duruma geldi ama en bir sürtmede salıncak cıkar yok lastik fırlar gaza basarsın gitmez geri gitmek istersin gitmez bak bu cok önemli araba geri gitmiyor bazen ben yaşadım sen yaşama bunları sonra gittim miniz-mr02 aldım kafam rahat eğer bütçenin ayarlıyamıyorsan biraz bekle...

kertenkebelek
28-03-2007, 17:36
ya anlatamadım mesele bütçe meselsi değil zaten full mod.bi mr02var elimde ancak bana yarışlarda hep sorun çkardı.benimde canım xmods almak istedi.biliyorum tabiiki xmods la mini-z karşılaştırılamaz diye ama tip harbiden görünüm içn alıcam bi xmods.BU arada buna 3pk takabilirmiyim?alıcam bu arada bi tane yada başka herangi bir kumanda kullanabilirmiyim?

erkokao
28-03-2007, 21:22
ko propo bile olmuyo sanırım...olacağını sanmıyorum...normal kumandayla idare edeceksin atık...bi de bi tane daha tavsiye benden sana...senin drift için almak istediğini çok iyi biliyorum fakat xmods a yapacağın masraf mini-z awd ile aynı olacaktır...Karar senin...dış görünüşmü? yoksa eğlencemi?...

alicho
28-03-2007, 22:59
normal kumanda berbat ötesi bişey çok kalitesiz bence...

kertenkebelek
29-03-2007, 10:54
ko propo bile olmuyo sanırım...olacağını sanmıyorum...normal kumandayla idare edeceksin atık...bi de bi tane daha tavsiye benden sana...senin drift için almak istediğini çok iyi biliyorum fakat xmods a yapacağın masraf mini-z awd ile aynı olacaktır...Karar senin...dış görünüşmü? yoksa eğlencemi?...

abicim ismini bişmiyorum ama haklı olabilirsin x mods 170ytl awd kiti 50 ytl büyük ihtimal yavaştır b x mods motor kiti almak lazım awd gibi olması için oda 50ytl bide kumanda ve diğer donanımı var tabii.awd almak daha mantıklı.bakıyım o zaman uygun bi awd bulursam onu alıyım genel konuşmalar pişman olucam gibi.peki bildiğiniz bi yer varmı uygun bi fiyata awd alabileceğim.pm atarsanız sevinirim.

atinch
29-03-2007, 16:15
Kafanı daha da karıştırmak istemem ama,
Hafta içi akşamları kardeşim bize uğruyor ve x-mods ile çok eğlenceli yarışlar yapıyoruz. Ne motorumuz upgrade edildi ne 4wd'miz var, nede başka birşey, bildiğin standart x-mods evo :) haa öte yandan evet kumanda çok dandik, geri giderken sorun çıkarabiliyor, frekanslar arada bir de olsa karışabiliyor, ön tekerlerin iç tarafındaki yere doğru çıkıntılı 2 vida en ufak çıkıntıya takılabiliyor, hatta benim aracımın ön tekerlerinden birisi 2-3 derece içeri baktığı için geri geri giderken sol yaptığımda ön tampona sürttüğünden araç saçmalıyor... Amaaaaa tüm bunlara rağmen aldığımız zevk inanılmaz, özellikle günün stresini atmak için mükemmel bir araç. Neredeyse eve koşarak gidip, saatlerce yarışıyoruz. :hannhan:

erkokao
29-03-2007, 17:27
Adım Erkan...Zaten nickten belli oluyo :D:D Yanlız şimdi şöyle bişey var ben mini-z awd de kullandım mr 01 de mr 02 de f1 de overland da xmods da evo da eğer sende mr 02 varsa sana o araba yavaş gelir...ve thmin ettiğinden daha fazla para harcarsın onu istediğin hale getirmek için...şöyle bişi sen sıcak suya alışmışsın başka biri ılık suya..sen elini ılık suya tutarsan sana soğuk gelir...Umarım açıklayıcı olmuştur...(Yani kusura bakma ama mini-z si olup da xmods almak için uğraşan bi seni gördüm :D)Sonuçta her halükarda mini-z awd diyorum...kutudan çıktığı halle süper drift yapar...(Bu arada sanırım derdin yarış falan deil...sadece drift yapmak...)2. elini bulmana imkan yok...o kadar çok satılıp tükenip elden çıkmıyor bu arabalar...

kertenkebelek
29-03-2007, 20:46
ne biliyim ya.harbiden iyice aklım karışdı :D neyse 350 ytl ye bi awd buldum.belki onu alırım belkide mr 02 me o parayla dahada modifiyeyaparım bakıcam.saolun