Orijinalini görmek için tıklayınız : bugün ankarada buluşma
bugün ankaradaki bir hobbyshopta düzenlenen 2. el pazarına bir bakmaya gitmiştim,tesadüfen yiğit ve ares i de gördüm..tanıştık konuşuldu falan.yiğit t-maxx i satıyordu...bir arkadaşı 0 daha rodajı yapılmamış bir 705 getirmişti ve 500 euro istiyordu ki kumanda hariç..biraz pahalı aslında..neyse güzel bir ortamdı.forumdan falan konuşuldu vs vs.pico integralar--ep offroad ve ep onroad aletler gayet güzeldi..ares in revosunu yakından görme fırsatı bulduk...talihsizlik olmuş ve alet sadece ölece yatıyordu... tesadüfte olsa ilk defa forumdan birilerini görmek hoştu.
yigit1905
02-10-2004, 20:19
ben sadece geçmiş olsun diorum ona işi zor ordakiler bile uğraşamadı kafadan 2 ay yatar bence araba ama bende m tech abimiz sağolsun tekneler hakkında çok bilgi edindim.
tabii taynak pro rc :)
towerda boş hullarda var..bugün o begendiğin hull açıkcası çok iyi değildi benden söylemesi..istediği fiyatta fazlaydı o tekneye göre.
denizfeneri
03-10-2004, 00:58
Tüh be abicim bu gün aklımda idi gidecektim ama son anda geç oldu diye vazgeçtim. Keşke gitseymişim. Bu arada yarın Ömer ile birlikte gölbaşındaki piste gidecegiz arabada boş yer var haberiniz olsun. Pistte karşılaşmak sanırım daha eylenceli olur...
yigit1905
03-10-2004, 08:11
aa benim novamegamla kapışmak istemezsiniz herhalde bugün :)
mert abi bu arada o baktığım hull gerçekten güzeldi yaa bende çok beğendim hem denizdede kullanılır.ama benim babam yavaşla artık okul başladı dio :)
yigit1905
03-10-2004, 08:13
bu arada bu boş hull ları biz maket bıçağıyla kesipmi yapıyoruz yoksa ole bomboş hazırmı gelio
bazıları hazır gelir, bazılarını alt-üst yapıştırmak gerekir.
bomboş hazırlar var mesela,alıyosun boyuyorsun yapıştırmaları falan yapıştırıyorsun.maket bıçağıyla falan pek işin olmaz yani.sana sadece birbirne geçirmek falan kalıyor birde boyamak.kep yapmaktan daha kolay.kesip biçme yok sonucta.
ankaradaki arkadaşlar bir yardım edin.nerden araba bakabilirim.nerden alabilirm.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.