Orijinalini görmek için tıklayınız : HobbyRC Dergi
engine02
02-10-2004, 23:19
Saygı deger uyelerim we saygı deger yoneticiler :D
size supersonic bi teklifim olacak :)
nese hobbyrc ye bi dergi fln cıkarsak hobbyrc ailesinde herkes yrdmcı olsun hep birlikte aylık KRAL bi dergi yapalım ne dersinz cok gusel olr walla ne dersiniz bole bisi yapılırsa SONUNA KADAR DESTEKLERİM
bu fikir belki onceden oratya surulmustur ama bu sefer bnde suruyorum bu sefer olsun derim bn
Saygılarımla . . .
Yine mi bu konu... bende düsünüyordum baya oldu kim acacak bu konuyu diye.... engine bu olay olamıyacak bişi bosa heves atme zamanında bende çok uğraştım olması için ama olmadı. bir t-sirt mevzusu vardı... keske görseydin bu forumdaki bazı çok konusanların birlik beraberlik anlayışını. bu forumda 50 kisi konusur 10 kişi iş yapar bir işe gireceksen ona göre gir. Bu sözler yöneticileri ve birkaç arkadaşı kızdırabilir ama bunlar gercek. hep beraber yasadık biliyoruz...
denizfeneri
03-10-2004, 01:01
Bir matbaa sahibi olarak elimden gelen yardımı esirgemem. Haberiniz olsun...
kartvizit bastırmak kaça patlar:) bastırmayı düşünüyorumda..
1000 tanesi 20 milyon sayı arttıkça fiyat düşer...
!Amorfy.BaRoS+
03-10-2004, 09:53
Kaya çok negatif düşünüyosun bence ama bunun editoru matbası kagıdı arşivi izni kıl yün herşey gerekiyor ama formda birlik saglansa Çok olacagını düşünüyorum...
engine02
03-10-2004, 12:15
bnde birligi saglarsak yapacagımıza inanıorum ama ndnse kimse bole biseye yaklasmıor ndn anamıorum walla :D
bencede çok güzel olur ve asla negatif düşünmeyim böyle düşünürsek gerçekten yapamayız rc dergileride yapanların bir özelliği yok sadece işe atılmışlar biz niye yapamayalım
çok gaza gelmeyin gençler:)
dergının basımı cok zor ır sery degıl onemlı olan ıcerık yane araba veya ucak bulmak gerekıyor tanıtmak ıcın vede bunun ıcıın bır hobbyshopla anlasmak gerekıyor bence kımsede bu ıse yanasmaz veya uyelerın arabalrını test ıcın alına bılrı ama 1 aylık bır dergıye oratlama 5 adet rc testı koysanız 10 sayı sonra test edıcek araba kalmaz ayrıca kım bu ısle ugrasırkı forumundan bır cogu kısının ısı gucu var yane sadece hafta sonu boslar bence ugrasıcak elemenda bulunamaz ama yapılabılırse ben destek verebılrıım yane
ne kadar bu hobby e yeni başlasamda elimden neler gelirse bu işe verebilirim.
dergi cıkarmasına cıkarılablirde bunun için dagıtım filan onun anlasmaları masrafı arttıran olaylardır ama yok biz sadece ist. da dagıtacagız derseniz onu bilemem.
bnde birligi saglarsak yapacagımıza inanıorum ama ndnse kimse bole biseye yaklasmıor ndn anamıorum walla :D
engine okumadın her halde postu samanında uğraşıldı bu konularla.birlik beraberlik konusunda????????
Gençler boşverin dergiyi falan. Olmaz o iş. Tek kişinin yapıcağı iş değil o. 10 kişinin yapıcağı işede o 10 kişi teker teker para gömmez. Zaten dediğiniz kadar kolay olsaydı her ay hepimiz okuyo olurduk hobbyrc dergisini...
bir t-sirt mevzusu vardı...
T shirt mevzuuu ayrı bi yılan hikayesiydi. Ben paramı en başta ödemiştim zaten. Bi yerden sonra konuyu takip etmeyide bıraktım zaten. Bu arada hazirandaki ankara yarışında ankara üyelerinden biri t shirt almak istemişti. Benim t shirtlerden de biri açılmamış şekilde bagajdaydı. Onu vermiştik isteyen arkadaşa...
O bakımdan bir adet t shirt talebinde bulunucaktım ben :) Direk yarıştan döner dönmez Şükrü abi sana sölemiştim sanırım ama sora kopukluk oldu....
100kmh2sn
04-10-2004, 13:28
özgür dediğin gibi kopukluk oldu,
10 ekime gelirsen orda veriyim, gelemezsen özelden adresini ver kargoyla yollarım
Büyük ihtimal gelicem abi , orda alırım. Sağol .
Büyük ihtimal gelicem abi , orda alırım. Sağol .
Merak etme Kaya daha bu tip konu cok :D Uzun zamandir hangi marka daha iyi,benim arabam seninkini dover,revomu,tmaxxmi,pistler cok uzak gibi guzel konulardan maalesef uzak kaldik:D
Arkadaslar inceleme bolumunde gordugunuz Inferno ile ilgili yaziyi ben cevirdim ve ayni zamanda calisiyor oldugum icin 4-5 gun vaktimi aldi bu isler kolay diil.
Merak etme Kaya daha bu tip konu cok :D Uzun zamandir hangi marka daha iyi,benim arabam seninkini dover,revomu,tmaxxmi,pistler cok uzak gibi guzel konulardan maalesef uzak kaldik:D
Yok ya abi uzak kalmadık. Hala mevcut :D :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.