Orijinalini görmek için tıklayınız : DUBAİ de HOBBYSHOP?
dubaidedki hobby shop ların varsa internet siteleri yoksa adreslerini verebilirmisiniz.teşekkurler.
arkadaslar bana bi tek siz yardım ederbilirsiniz lutfen acilen yardımlarınızı beklıyorum. şimdiden cok teşekkürler.
ya arkadaslar lutfen yardımcı olun acilen bulmam lazım bir turlu bulamıyorum yardım edin lutfen
100kmh2sn
04-10-2004, 19:54
http://www.hobbycentre-uae.com/new/english/
bak bakalım işine yarıcakmı
100kmh2sn
04-10-2004, 19:54
http://www.dubairchobbies.org/index_rc.html
saol sukru abi 2. linkte satılan aracları bulamadım bi zahmet onunda linkini verebilirmisin
ya sinir oldum arkadaslar bu sitelerde nereye tıklasam perfect nav mı ne ole bişi cıkyo kafayı yicem neyapmalıyım bilgisayarıma spam falanmı girmiş yoksa sitedemi sorun var Allahaskına yardımcı olun
virüs yemişin.ad aware-spyware falan die arat download.com da gizli yazlımları temizler...o programları kur.
Fiyatlar ucuz diil ve cesit cok az.
nitro tc3 veya serpent 705 bulabilirmiyim peki? fiyat konusunda haklısın bir kere gitmiştim dubai ye ve savage sormustum baya pahalı bi fiyat vermişlerdi herneyse nitro tc3 plus veya serpent 705 bulabilirmiyim
Arkadaşlar konu bayağı eski ama Dubai'den 2.4GHz kumanda ve rs4 almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir site ya da gidenler yer söyleyebilir mi?
Ya da site değil giden arkadaşım olacak net üzerinden değil de gidip alabileceği adres mekan verirseniz daha güzel olur..
Dubai Emirates Shoping mall içierisinde magzanın adını hatırlamıyorum muhtesem bi hobby magzası var .
saygılarımla
Dubai Emirates Shoping mall içierisinde magzanın adını hatırlamıyorum muhtesem bi hobby magzası var .
saygılarımla
Dün gittim orası kapanmış. Deira da var diyorlar ama orasıda çok büyük. Dubai ya da sharjad ha Hobby Shop bilen varsa ve yazarsa çok memnun olurum.
Arkadaşlar konu bayağı eski ama Dubai'den 2.4GHz kumanda ve rs4 almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz bir site ya da gidenler yer söyleyebilir mi?
Ya da site değil giden arkadaşım olacak net üzerinden değil de gidip alabileceği adres mekan verirseniz daha güzel olur..
Dragon mart a 3 tane modelci var. Birisi 4 kanal futaba için 400dhm (170 ytl) dedi.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.