PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : fikirlerinizi alıyım?

tanerf82
04-10-2004, 21:45
herkese selam.. uzun zamandır rc yle ilgilenemiyorum, okul bi yandan is guc bi yandan.. ama kısa vadede bu hobiye geri donup bıraktıgım yerden hızla devam etme gibi bi niyetim var..

neyse size danısmak istedigim bi konu var..
uzun zamandır birlikte oldugum kız arkadasımı yok yere cok fena bi sekilde kırdım.. ve bi sekilde gonlunu almam gerekiyo.. hic beklemedigi bi anda ona ne kadar deger verdigimi gostericek bi surpriz yapmak istiyorum.. ama gercekten umulmadık bi anda umulmadık bisey olmalı. gercekten surpriz olmalı.. aklımda var bi iki bisey ama siz den de bana yardımcı olucak fikirler uretmenizi istiyorum.. belki daha onceki tecrubeleriniz vardır.. bu arada daha once de buna benzer bi sekilde kırmıstım ve devasa boyutlarda 2 tane cicek gondermistim.. bu sefer isim biraz daha zor cunku bu sefer durum hakkaten cok daha kotu..
dedigim gibi bi kızı "oha felan" edicek onerilerinizi bekliyorum. saolun. :confused: :confused: :confused:

k@y@
04-10-2004, 22:11
Vallaha hediyelerden hoşlanıyorsa düsünmeye basla bile. Baba bir hediye al tek tas tarzı. Yaptığın hatadan daha büyük bir hediye olmalı yada illa hediyemi, konusmak yetmezmi halden anlamazmı. Yada neden illa hediyeyle af ediyor.Bu kızlar böyle işte bir sorun varsa konusarakta cozulur.neyse ben kafanı karıstırmayım.hediyeden hoslanıyorsa yap ii bir süpriz.oha falan olmasını istiyorsan araba al:D:D

umitp
04-10-2004, 22:20
valla durumuna uzuldum yasım kucuk olabilir ama biraz cakıyorum bu işlerden bence maddi bişey olmamalı manevi olmalı orneğin konusmayı denerim ben olsam eğer uzun zamandan beri beraberseniz konusularak halledebilnir benceen azından acıklama fırsatı bulamana yardımcı olur tabi yeterli bi acıklaman varsa cok otu bi şekilde kırdı isen kızın kalbini napılabilinir maddi bir şey olucaksa billboard falan dicem yok nese ozur dılerım kusura bakma yanlıs zamanda espri yapmaya calısıorum tek tas filan bence maddi haric kız da seni cok seviyosa tabi ona hic bi etki yaratmaması lazım bence bu sorunu konusarak halledebilrisin bi akşam yameği falan romantik bir ortamda bole senin acından uzuldum kolay gelsin umarım birazcık yardımcı olmusumdur.

tanerf82
04-10-2004, 22:42
kaya konusmakla duzelicek olsa keske :)
siz siz olun bi anlık sinirle hareket etmeyin hic bi zaman diyim anlayın..
cok uzulucek bi durum yok ortada umitcim :)
manevi bisey olucak ya.. maddiyat diil tabi maneviyat onemli olan.. yemek falan yalan bu arada onu da soyliyim aramız hic yokki su an..
ya ben bi ornek veriim aklımda olanlardan mesela..
kartondan buyuk bi pankart yapmayı dusunuyorum ısıklı falan.. yılbası agacı susleri vardır ya yanıp soner onlardan kullanarak falan.. evinin onunde acıcam bunu.. tektaş mektaş.. naaptın kaya ? :)

umitp
04-10-2004, 22:50
kaya abi azıttı işi :D valla olur büyük bi medeni cesaret göstermiş olursun bu onu etkiler baya kırmıssın kızın kalbını demekki hic aranız yok naptın be taner abicim.neyse düzelir düzelir yani inşallah düzelir :D valla tekrardan sana kolay gelsin ne diyim buda bize küpe olsun :D

RoCCo
04-10-2004, 23:26
sprey boyalarla (tercihen kırmızı) evinin bulundugu yere sokagın ortasına buyuk harflerle bi seyler yaz tamamdır .

RoCCo
04-10-2004, 23:30
garantilidir denenmistir :)

platy
05-10-2004, 00:27
İnsanlar konuşa konuşa... Geçici şeyler bunlar takma kafana.
Çat kapı git evine (tabi kızın tek başına yaşadığını yada ailesinin anlayışlı bir aile olduğunu var sayıyorum. Yoksa kayın peder doğrayabilirseni) , eline suratından daha büyük bir çiçek demetiyle. Kapıyı açtığında çiçek suratının önünde olsun. Yani kız suratına baktığında çiçekleri görsün. Ondan sora gir direk olaya. Hiç laga luga yapmadan. Budur budur , affet beni de. Düzgün konuşursan halledemiceğin şey yok emin ol.
Tabi olay nedir ? Ne yaptında kırdın kızı ? Bilmediğim için genel bir çare yolu söyleyebildim sana...

Gene fal baktım iyimi :D

M_tech
05-10-2004, 02:18
ben genelde gerçeklerle yüz yüze gelmeyi severim...her ne kadar düşünmesi bile acı versede hiçbirşeyin sonucunu değiştiremeyiz..olacağı varsa zaten oluyor...gelelim senin durumuna...
her insan asabi olabilir yada ara ara kötü dönemler geçirir vs..sevdiklerimizi kırarız ama birşekilde onlarda bizi seviyorsa bu durumu kurtarabilriz.neyse bu bir yere kadar olur..yani sen yap et özür dile olmaz...bu ikinci kez oluyor demişsin...olabilir.eğer seni seviyorsa ve durumunu anlattığın zaman anlayışla karşılarsa güzel.ama burda sana düşen bir daha ki 3. sefer olacak aynı harekti yapmaman yada kızgınlık anında ileriyi düşünerek tatsız birşey olmaması iiçin ordan ayrılman..neyse sana diyeceğim şu:bence çok fazla ilginç yada kendini affettirecek muhteşem birşey arama...eğer seni seviyorsa ve gönlü hala senden yanaysa zaten bakışına bile affeder seni... konuşmak istediğini söylersin yada birşekilde önüne çıkarsın...bir demet çiçeğin yeterli olacağı görüşündeyim yada çiçekle beraber içtenlikle yazılmış bir mektubun..

gelelim olumsuz bir cevap karşısında yapacaklarına:herşeyden önce hemen vazgeçmek yok..karşı tarafa 3-4 gün bir süre verceksin bu düşünmesi için yeterli olacaktır.daha sonra bu tarz şeylern olabilceğini gülüp eğlenmek kadar çiftlerin üzülüp-dargınlıklar yaşayabileceğinide anlat.baktın nuh diyor peygamber demiyorr.. son kararının ne olduğunu sor...eğer olumsuzsa ki dediğim gibi birşey olacaksa engel olamassın.gururunu ayaklar altına almadan gitmesine izin ver...pişman olursa zaten döner ama dönmüyorsa da asla birgün dönermi diye bekleme.

yigit1905
05-10-2004, 12:46
wayyy mert abi döktürmüşsün yaa.Bendende bi kız arkadaşım bu arabalar yüzünden ayrıldı :D bende kendimi hiç ezdirmeden süründürmeden geçti gitti bitti oldu.

YoL_GezeR
05-10-2004, 12:48
herkese selam.. uzun zamandır rc yle ilgilenemiyorum, okul bi yandan is guc bi yandan.. ama kısa vadede bu hobiye geri donup bıraktıgım yerden hızla devam etme gibi bi niyetim var..

neyse size danısmak istedigim bi konu var..
uzun zamandır birlikte oldugum kız arkadasımı yok yere cok fena bi sekilde kırdım.. ve bi sekilde gonlunu almam gerekiyo.. hic beklemedigi bi anda ona ne kadar deger verdigimi gostericek bi surpriz yapmak istiyorum.. ama gercekten umulmadık bi anda umulmadık bisey olmalı. gercekten surpriz olmalı.. aklımda var bi iki bisey ama siz den de bana yardımcı olucak fikirler uretmenizi istiyorum.. belki daha onceki tecrubeleriniz vardır.. bu arada daha once de buna benzer bi sekilde kırmıstım ve devasa boyutlarda 2 tane cicek gondermistim.. bu sefer isim biraz daha zor cunku bu sefer durum hakkaten cok daha kotu..
dedigim gibi bi kızı "oha felan" edicek onerilerinizi bekliyorum. saolun. :confused: :confused: :confused:

Hiç umulmadık birşey mi? Al alçı tozunu suyla karıştır bir kalıba dök Sonra o çok sertleşecektir. Sonra onun üstüne kızın ismini kazı ismin üstünede bir gül koymak için yer yap sonra onun kızın en sevdiği renge boya... Sonra boya kuruduktan sonra gülü yerine yerleştir. Sonra güzel bir paket..
Unutma; kızlar erkeklerin kendi el emeğiyle yaptığı şeylere bayılırlar hatta oha falan olurlar :p Biraz zahmetli ama işe yarar garantisi benden.... ama tabi güzel yaptığın şekilde kızın ismini şekilli yaz normal yazma can canlı olsun sana kolay gelsin başın çok büyük belada :D
Not: Bunu bende yaptım ama benim durumum farklıydı...

!Amorfy.BaRoS+
06-10-2004, 13:25
Hahaha BEnce hiç masraf etme bugüne kadar etmedim etmemden görüştüğünüzde elini kendi kalbine koy ve senin yanımda her zaman bole oluyorum bir iki söz yeter :P Yok gül yok boya ne gerek var EN etkili silah .AMa kızla buluşmadan önce koş biraz kesil kalbin baya şiddetli atsın amauaha:)

racerB18
06-10-2004, 15:24
ya ne romantikmşnz siz böle!
walla analar neler doğuruyo yaw.:eek:

platy
07-10-2004, 02:30
Bende tam onu dicektim. Ne çok kazanova varmış bizim forumda... :D

mrserhan
07-10-2004, 10:18
Hahaha BEnce hiç masraf etme bugüne kadar etmedim etmemden görüştüğünüzde elini kendi kalbine koy ve senin yanımda her zaman bole oluyorum bir iki söz yeter :P Yok gül yok boya ne gerek var EN etkili silah .AMa kızla buluşmadan önce koş biraz kesil kalbin baya şiddetli atsın amauaha:)
onur amma duzenbaz mışsın sen bee sonra kız anlıycak tamerin koştugunu işler daha sarpa sarıcak. :D

ya aşk meşk guzel şeyler tabii.

tamercim umarım aranız duzelir.

ben arkadaşlar gibi ilginc receteler yazamıycam. kelin ilacı olsa kendi başına surermiş derler yaa. bende o kellerdenim :ıggcck:

YoL_GezeR
07-10-2004, 13:29
Bende tam onu dicektim. Ne çok kazanova varmış bizim forumda... :D
Bizim oralarda buna aşk diyorlar aşık olan anlar....

platy
07-10-2004, 15:19
Bizim oralarda buna aşk diyorlar aşık olan anlar....

Hadi ya . Bak bu hiç aklıma gelmemişti...

100kmh2sn
07-10-2004, 19:05
Taner önce bi T-Maxx al.. daha sonra tmaxxın kasasının arka tarafında motorun oralarda bir yerde yuva aç..bir demet kıpkırmızı gül ayarla..daha sonra gül demetinin alt kısmını, açtığın yuvanın içine iyice sıkıştır,sonra sticerlarla arabanın heryerine Seni Seviyorum beni Affet yaz :D sonra kızın bulunduğu yerden dışarı çıkmasını bekle,çıktıkdan sonra arabayı çalıştır,vınnnn :D ve arabayı uzaktan kızın yanına götür, güllerle çevresinde sürekli dön ve arabadaki yazıları okumasını sağla...bunun sonucunda arkadaşın ya gülleri alacak yada sen tmaxxden olacaksın :D

YoL_GezeR
09-10-2004, 14:45
Hadi ya . Bak bu hiç aklıma gelmemişti...
Sende onayladığına göre bana söz düşmez :fifufifu:

yigit1905
09-10-2004, 20:22
şükrü abi süper yaa.bir kaç günlük tamer abiye kiralıyalım t-maxx i :D

platy
10-10-2004, 00:59
Sende onayladığına göre bana söz düşmez :fifufifu:

Öylede denebilir :hımm:

tanerf82
11-10-2004, 00:19
butun fikirlere ve iyi dileklere tesekkurler.. hakkaten mukemmel bi ortam burası ya.. helal olsun herkese burdaki..

platy
11-10-2004, 21:39
sonuç ne oldu ? Düzelttin mi arayı ? Ayıptır sorması :)

YoL_GezeR
12-10-2004, 13:11
Önemli değilde platy nin dediğigi sonuç ne oldu...