PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HPI R40 mı? HPI RS4 3 Type SS Kit mi?

jrcem
04-10-2004, 22:50
:confused: :confused: Hala en iyi si anlayamadım birkaç seçenek belirlemiştim ama onlarda 12 lik motor çıktı. (r40 15 lik mi bilmiyom towerda böyle bi açıklama göremedim) siz hangisini tavsiye ediyorsunuz. ne istediğimi biliyorum artık!!!
*Kit bir model kendim birleştirmek istiyorum
*15 lik bir motor
*tower hobbies den alacağım için oradaki seçeneklerden bakıyorum
*HPI süper nitro gibi 1/10 gibi görünüp olmayanlardan değil
*yedek parça sorunu olamyacak
*biliyorum çok şey istedim ama bi de ayarlarlamaları kolay olurse sevinirim

***ilk başlangıç olarak neler yedek parçam olmalı***
:fısfıs:

umitp
04-10-2004, 22:58
r40 cok guzel bir arabadır serpent ayarında bir arabadır ama sanırım r40 dan motor cıkmıyor ayrıca r40 alacagın motor big block 15 lik motor olursa yarıslara katılamazsın ama bence r40 baslangıc arabası deildir ileri seviye bir aractır sen en iyis hpi rs4 e type ss al derim ben.

platy
05-10-2004, 00:37
R40 hiç kullanmadım ama bildiğim kadarı ile ilk araban olucaksa R40 alma...

jrcem
05-10-2004, 10:15
r40 cok guzel bir arabadır serpent ayarında bir arabadır ama sanırım r40 dan motor cıkmıyor ayrıca r40 alacagın motor big block 15 lik motor olursa yarıslara katılamazsın ama bence r40 baslangıc arabası deildir ileri seviye bir aractır sen en iyis hpi rs4 e type ss al derim ben.
oooff titizlikle seçmek istiroyum ama işte acemi olunca!!!
15 lik motor yarışa katılamıyorsa hiç işime gelmez eee ne oldu silbaştan
ben birazdaha bakayım başım ağrımaya başladı valla bi araba seçemeddim
:kütküt: o zaman seşeneklerimde rs4 3 typr ss kit bi dursun birazdaha bakıp
seçenek çıkarıyım ( ben seçene kadar yeni modeller çıkıp bunlar eskiyecek galiba:yuppiyuv: :p )

jrcem
05-10-2004, 11:03
TAMAM artık listemi seçtim artık ustalara yani size bırakıyorum...

*HPI RS4 3 Type SS Kit
*Traxxas Nitro 4
*ae Nitro TC3 Plus
*Serpent impulse

**modellerin + sın -sini de yazarsanız sevinirim

*** dediğim gibi kit olması benim için çok önemli,yarışlarada katılmak isterim(sonumcu olacağımı bilsemde maksat sizlerle olmak ve tecrübe)

yigit1905
05-10-2004, 13:36
hpi rs4 3 ss gerçekten başlangıç için güzel ama ae ntc3 plus ise yedek parçası bol birde rtr olarak 15 geldiği için yarışa girio ama sonradan 15 lik takarsan olmuo.ae ntc3 başlangıçta iyi ve ileride çok iyi dereceler alabilmek için müsait bir araba ntc3 rs4 3 type ss e göre daha ucuz ama ntc3 hazır gelio

umitp
05-10-2004, 17:36
valla impulse guzel ama eski bir arac parca sorunu BELKİ cekebilirsin ama bence oda kesinlikle baslangıc arabası değildir ben verdiğin linkler arasında sahsen ae NTC3 plus alırım zaten yakında alıyorumda ya uzun lafın kısası AE NTC3 PLUS.......