PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Off roadçılara pist önerisi....

reklamci2003
05-10-2004, 13:12
Arkadaşlar,

Maslak Oto Sanayi yanında Off Road kullanmak için büyük bir arazi var. Etrafinda ev, bina gibi şeyler olmadığı için rahatsız eden olmuyor. Ben cumartesi günü gidip kullandım yokuşları, düzlügü ve engemeli arazisi mevcut bayağı büyük bir yer buluşmak isteyenler olursa pazar günleri saat 13.00 den sonra buluşabiliriz. Şimdiden söyleyeyim aracınız bayağı kirlenecek malum....

Yerin iki girişi var:

1.) Maslak Petrol ofisi binasının yanından oto sanayiye giriyoruz, yokuş aşağı indikten sonra oto saniyiye girerken opel'in olduğu gökdelenin sol tarafındaki arazi. Arabayla gelecek olanlar arabayı bırakakıp 20 metre kadar yürüyebilir.

2.) Yine Maslak petrol ofisi binasını geçip ayazağa yoluna devam ediyoruz Mudo Concept binasını geçtikten sonra ilk sağa dönüp, yokuş aşağıya indiğimizde arazi ile karşılaşıyoruz.

Gelmek istiyenler buradan detaylı bilgi alabilir veya bana mail atabilir...

Herkese sevgi ve saygılar.

100kmh2sn
05-10-2004, 13:56
Off Roadcı arkadaşlar ilgilenecektir diye düşünüyorum
Yalnız bu hafta sonu Autodromdayız, sakın başka yere kaçmayın :D

reklamci2003
05-10-2004, 14:41
Gelmeye çalışağım fakat savage SS imini ön ve arka diferansiyel dişlilerimi dağıttım siparişi verdim cumaya kadar gelirse aracımla gelirim yoksa nasıl olur bilmiyorum. Birde gerçek arabam yok... Birilerinden varsa odunç isteyeceğim ama kimde vardır bilmiyorum.

Görüşmek üzere...

traxxas
05-10-2004, 21:45
aydın abı ben gelrıım hatırlıyorsan gecenkı off road bulusmasında konumustuk bır kac kısının ahatsız oldugunu dıle getırmısısın eger sorun olmuyorsa bır pazar gunu bır kac kısı gelmeye claısırz maksat konusup takılmakk ::)))

larrybird
06-10-2004, 11:04
arkadaşlar itüde(itü yurtlarında) da da baya güzel yerler var hem on-road hem off-road için..

mrserhan
06-10-2004, 11:16
on road mu? serpentime uygun bi yer varmı itu yurtlarında :hımm:

larrybird
06-10-2004, 12:14
evet süper yerler var ama sırf asfalt dümdüz ama tabi bazen arabalar geçiyor o kötü yanı..

reklamci2003
06-10-2004, 13:13
Pazar günü on road kullanmak için oto sanayinin içi bayağı uygun. Oto sanayi tatilde olduğu için boş oluyor ve araç problemide yok sokaklar fazla olduğu için bayağı iyi rodajı orada yapmıştık mehmetle... eğer özel mesajla telefon bırakırsanız konuşuruz.

engine02
06-10-2004, 15:03
oo serhan abi biz bayagı gittk oraya itu ye mukemmel abi yolları fln tavsiye ederim bi gun gidelim gene walla zevkli olr bn selcuk abi murat fln 5 6 kez bulusup gittik we cok zevkli oldu ayarlayalım gidelim bi ara oraya cok zevkli olr gelmek isteyen herkes gelsn :D

larrybird
06-10-2004, 16:14
ben bu haftasonu gidiyorum inşallah itüye.gelirseniz buyrun...

traxxas
06-10-2004, 16:16
emrenın dedıgı gıbı duz bır yol var 500 metre uzunlugunda tek tuk araba gecıyor 10 dk da 1 fılan gayet zevklı gırıs ucretsız ben off roadta kullandım on radta gayet zevklı bır yerdı egger ısteyen var gıdebılrız

platy
07-10-2004, 02:36
Pazar günü on road kullanmak için oto sanayinin içi bayağı uygun. Oto sanayi tatilde olduğu için boş oluyor ve araç problemide yok sokaklar fazla olduğu için bayağı iyi rodajı orada yapmıştık mehmetle... eğer özel mesajla telefon bırakırsanız konuşuruz.

Hangi otosanayiden bahsediyorsunuz ? Göztepe ? Bostancı ? Maslak ?

Göztepenin sokakları berbat ta bostancı yada maslak olabilir gerçekten. Pazarları bom boş...

traxxas
13-10-2004, 09:41
ewet aydınabı ne oldu bıızım bulusma barı bu hafta sonu eger hava ıyı olursa bır seyler yapalımm sanayıde