PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eskişehirde düzenli buluşmalar start aldı

aceven
11-04-2007, 09:34
evet arkadaşlar ilk buluşmamız geçen hafta pazar oldu ve inşallah devamıda gelecek ve gitdikçede kalabalıklaşacağız:) şu an geçen haftanın kısa bi videosuyla bi iki resmini buraya koyuyorum inşallah haftaya daha fazla resim daha uzun video:)

video
http://www.youtube.com/watch?v=O7KYqRCpww4

resimler için aşağı tıklayın

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mustbal/album?.dir=3978scd&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mustbal/my_photos

bu pazar ve her pazar görüşmek üzere herkes davetlidir:)

cagatayhh
11-04-2007, 10:44
Baya bi duygulandım ya fotolara bakarken:) hem benim o fotolarda olmamamın bi üzgünlüğü oldu hem de ilk buluşmayı görmenin sevinci:)

aceven
11-04-2007, 12:30
hocam sen de gelirsen skyline leri üçlemiş olucaz. mustafa abinin ta02 si de skyline ancak o r 33 bizimkisi r34 gtr hocam haftaya kaçırmayı verde beraber şöyle güzel bi akşam geçirelim:) tüm eskişehirli rc si olan yada ilgilenen arkadaşlar davetlidir:)

Mustafa B.
11-04-2007, 12:35
arkadaşlar pazar gününü buluşmaları harika bi başlangıç oldu umarım bu ileride kendimize ait bi pistimz de olur:). ademcim yeni konu açtığın için teşekkürler öbürü bayaa uzamıştı. aslında dün akşam ben de konu açmıştım ama silinmiş nedense, hatta batuhan da cevap yazmıştı.
artık önemli olan bu hobiye merklı ve ilgili herkesi biraraya toplamak. ne demişler birlikten güç doğar...

cagatayhh
12-04-2007, 00:17
evet skyline lar üçlencek ;) skyline team mi kursak ne:P hemen gruplaşma yaptım ben de çok ayıp!!! :) şaka bi yana bu pazar umarım olcam saat yine 12 de mi olcak bu arada?

aceven
12-04-2007, 09:31
cagatay hocam sorun cıkmassa gene saat 12 de ordayız. herkesi bekliyoruz:)

roadwarrior2
13-04-2007, 17:30
Merhaba arkadaslar, 2 sene önce bu zamanlardı , bende heves ettim başladım bu hobiye ve hobbyrcde eskişehirli arkadaslarla tanıştım...Eskişehir başlığını açtırdık burdan buluşmalar düzenledik, çok güzel zamanlardı ama ne olduysa birden herkes kayboldu bende dahil olmak üzere...2 senedir forumu sadece dışardan takip ediyordum şimdi gördüm ki eskişehirde bizim 2 sene önce aradığımız insanlar yeni yeni ortalara cıkmaya başlamış.Bu çok iyi birşey geçde olsa...

Neyse umarım bu buluşmalar hevesten ibaret olmazda sürekli bu hobiye zaman ayırabilirsiniz...Bende aranıza katılabilirim her an...TT-01'i saklandığı yerden cıkarıp biraz tamir yapmam gerekecek...

NOT:"Roadwarrior account umun şifresini unuttugum için bu account'u açtım"

Mustafa B.
13-04-2007, 21:06
arkadşlar bu pazar yine müthiş olacak! yeni arkadaşların aramıza katılmasıyla biz cidden bi Eskişehir model oto kulübü kuracağız (bu arada hoşgeldin roadwarrior2). skyline lar üçlenecek ama ben bu pazar günü için m-02 şaseli Alfa GTA yı da hazırlıyorum ki ateş parçası. son hızı korkunç neredeyse GP lere kafa tutacak hem de sadece önden çeker olarak. yeni ısmarladığım oto çakmağından çalışan hızlı şarj cihazı ile piller bitince kenarda oturup GP leri seyretmeyeceğizzzz:cilgin:

cagatayhh
14-04-2007, 00:20
abi umarım gelebilirim...haftasonu bi workshop çalışmamız olcak okulda ama fırsatını bulup kaçıcam:D ...neyse görüşmek dileğiyle...

aceven
16-04-2007, 11:41
Merhaba arkadaslar, 2 sene önce bu zamanlardı , bende heves ettim başladım bu hobiye ve hobbyrcde eskişehirli arkadaslarla tanıştım...Eskişehir başlığını açtırdık burdan buluşmalar düzenledik, çok güzel zamanlardı ama ne olduysa birden herkes kayboldu bende dahil olmak üzere...2 senedir forumu sadece dışardan takip ediyordum şimdi gördüm ki eskişehirde bizim 2 sene önce aradığımız insanlar yeni yeni ortalara cıkmaya başlamış.Bu çok iyi birşey geçde olsa...

Neyse umarım bu buluşmalar hevesten ibaret olmazda sürekli bu hobiye zaman ayırabilirsiniz...Bende aranıza katılabilirim her an...TT-01'i saklandığı yerden cıkarıp biraz tamir yapmam gerekecek...

NOT:"Roadwarrior account umun şifresini unuttugum için bu account'u açtım"

hocam biz artık bu işi düzene koymak hevesindeyiz şu an için beş kişi olduk gittikçede kalabalıklaşmak niyetindeyiz inşallah. ne kadar çok olursak o kadar güzel olur herkesi bekliyoruz. sizin tt01 i de bizimkilerin arasında görmekten mutluluk duyarız. arbalarımızı kaynaştıralım hep beraber:)

roadwarrior2
16-04-2007, 15:18
Aceven Havacılık öğrencisiyim demişsin...Hangi bolum kaçıncı sınıf???

aceven
16-04-2007, 15:52
Aceven Havacılık öğrencisiyim demişsin...Hangi bolum kaçıncı sınıf???

elekttrik elektronik 2. sınıf . hayırdır hocam sendemi havacılık sın?

muzafferft
16-04-2007, 18:38
merhabalar

ilk önce hepinizin adına sevindim,rc carlar için eskişehirde en uygun yer neresi,,zemininde iyi olması önemli,,çizilmiş yada belirlenmiş bir yeriniz var mı?ben ankarada yaşıyorum ama ailem eskişhirli,,hafta sonları geldiğimde size de katılabilirim benim rc nitro ve ep carlarım var özellikle drift yapmayı seviyorum..zaten arabalar (140 kmh)hızlı düz yolda hız yapmak hoşuma gitmiyor.. önemli olan tatlı driftler yapmak,ankarada sürekli toplanıyoruz,,inşallah eskişehir de de yaparız,burada bazı pistleri beldiye yapıyor,büyükerşenden rica etsek yardımcı olur herhalde ama bir proje hazırlayıp ziyaret etmek lazım...başıboş gitmek bir fayda vermez...ben japon arabalrı kullanıyorum 21cxp japan lik motoru var.ep ise 38.000 rpm lik motora sahip ama bu nedenle arabalar güzel yanlıyor...teknik konulardada yardımcı olmaya çalışırım...

tekrar hepinizi kutluyorum.
inşallah daha da iyi olacak,,

aceven
16-04-2007, 19:41
merhabalar

ilk önce hepinizin adına sevindim,rc carlar için eskişehirde en uygun yer neresi,,zemininde iyi olması önemli,,çizilmiş yada belirlenmiş bir yeriniz var mı?ben ankarada yaşıyorum ama ailem eskişhirli,,hafta sonları geldiğimde size de katılabilirim benim rc nitro ve ep carlarım var özellikle drift yapmayı seviyorum..zaten arabalar (140 kmh)hızlı düz yolda hız yapmak hoşuma gitmiyor.. önemli olan tatlı driftler yapmak,ankarada sürekli toplanıyoruz,,inşallah eskişehir de de yaparız,burada bazı pistleri beldiye yapıyor,büyükerşenden rica etsek yardımcı olur herhalde ama bir proje hazırlayıp ziyaret etmek lazım...başıboş gitmek bir fayda vermez...ben japon arabalrı kullanıyorum 21cxp japan lik motoru var.ep ise 38.000 rpm lik motora sahip ama bu nedenle arabalar güzel yanlıyor...teknik konulardada yardımcı olmaya çalışırım...

tekrar hepinizi kutluyorum.
inşallah daha da iyi olacak,,

hocam selamlar biz her pazar buluşuoyruz anlamışsındır zaten yazılardan. anadolu üniversitesi iki eylül kampüsünde geniş bir otopark var orda sürüyoruz araclarımızı zemin betondan çok fazla tırtık yok benim tt01 ile gayet güzel drift yapılabiliyo zeminde. senide aramıza bekleriz her pazar 12 de iki eylül kampüsü sivil havacılık otoparkındayız eger bulmakta zorlanırım diyosan mesaj yaz daha detaylı bilgi verebilirim

roadwarrior2
17-04-2007, 17:40
elekttrik elektronik 2. sınıf . hayırdır hocam sendemi havacılık sın?

uçak gövde motor 3.sınıf

Penny
17-04-2007, 21:17
merhaba arkadaşlar forumu pek takip edemiyorum işlerim yüzünden baya bi yogunumda. çok güzel gidiosunuz toplantılar felan. çok hoşuma gitti vallai. bende toplantılarınıza gelmek isterim. burdan devamlı haberleşirsek gayet güzel olur. ama arkadaşlar benim aracım yok malesef..

aceven
17-04-2007, 22:24
uçak gövde motor 3.sınıf

hocam ben adem seninle okulda da görüşebiliriz istersen. elektronik 2 lerden sorarsan gösterirler yada okul temsilcisi de beni tanır kadir yada elektroniklerin temsilcisi murat boncukcuda görüşelim hocam.

aceven
17-04-2007, 22:39
merhaba arkadaşlar forumu pek takip edemiyorum işlerim yüzünden baya bi yogunumda. çok güzel gidiosunuz toplantılar felan. çok hoşuma gitti vallai. bende toplantılarınıza gelmek isterim. burdan devamlı haberleşirsek gayet güzel olur. ama arkadaşlar benim aracım yok malesef..

gökhan hocam senin gibi bi ustayı tekrar aramızda görmek çok isteriz inşallah bidahaki buluşmada beraber oluruz:)

Penny
18-04-2007, 20:52
yahu ne ustası be ademcim ufak ufak anlamaya çalışıoz hala. inşallah görüşürüz elimden yardımı yaparım ;)

aceven
19-04-2007, 10:40
:) bu arada bazı arkadaslar yeni aldık gelecez dediler yada alıcaz ama önceden görmek istiyoz diyen arkadaslarda cekinmeden gelebilirler ben şahsen kendi aracımı denetme amacıyla arkadaslara seve seve kullandırtabilirim.

Emre YAMANLI
19-04-2007, 17:50
selam, arkadaslar. 20.04.2007 tarihinde saat 03.00 civarlarında yakıtlı RC VİSİON modelimle ESKİŞEHİR de olucam. 3 gün kalıcam. COK ÖZLEDİM ESKİŞEHİRİ..... Es Es Es, Ki Ki Ki gerisini unuttumm :) Belki denk gelirsiniz Cumartesi Kızılcıklıda Natural Parfümerinin yeni ecılan 2. subesinin önünde biraz yardırıcam tabi yol uygunsa, kolay degil 100 km yapan bi modeli zapt etmek.

Hepinize kazasız sürüşler. Videolarıda izledim bu arada kapısalım mı? :)

esesli_bth
19-04-2007, 19:34
Es Es Es, Ki Ki Ki gerisini unuttumm :)

Es Es Es Ki Ki Ki Es Ki Es Ki Es

Hatırlamışsınızdır şimdi umarım :D

Emre YAMANLI
19-04-2007, 22:43
:ahhahyt: budur. Simdi hatırladım. Sagol.Bu pazar bulusma varmi.

esesli_bth
19-04-2007, 23:44
Biz havacılar her pazar ve çarşamba buluşuyoruz kulübümüzde ama karacıları bilemiyorum :D buluşma olursa yazarlar zaten iyi akşamlar ...

aceven
20-04-2007, 09:34
:ahhahyt: budur. Simdi hatırladım. Sagol.Bu pazar bulusma varmi.

evet arkadasım bu pazar da her pazar oldugu gibi buluşmamız var sizide bekleriz mekanı biliyosunuz umarım. iki eylül kampüsü sivil havacılık yanındaki otopark yanlız batuhan arkdaslar gecen sefer karıstırmıs bizim sürdüğümüz park kule binası tarafında değil yemekhanenin karşısı desek daha iyi olur otobüsle gelirseniz görürsünüz zaten. sivil havacılık biraz geniş bi çevrede oldugu için karıştırılabilir. şöyle deyeyim sivil havacılıga yakın mavi çatısı olan kocaman yemekhane var onun önünde inerseniz gözünüzün içindeyiz yanlız besyonun arkdasıda da mavi çatılı var karıştırmayın benim dedigim bina hiç bi binayla bitişik degil sadece kendi var. neyse karışmaz inşallah olmassa bana cebden ulaşırsınız 05055201797 saygılar. pazar günü saat 12 de gene buluşmak dilegiyle iyi günler.

Emre YAMANLI
20-04-2007, 11:27
Sagolun havacı ve karacı arkadaslar:) Ben karacıyım malum... ama bu aralar ciddi bi ucak hevesim var. Mevsimden olsa gerek:). Bi aksilik olmazsa gelmeye calısıcam. Sizlerle tanısmak isterim beki sizde İSTANBULA geldiginizde ben size bulusma nokatasını söylerim. He birde Malum bahar ee yaz ayları geliyo, mis gibi kokmak istiyorsanız, NATURAL PARFÜMERİNİN 2 gün kalıcık garantisi olan parfümlerini deneyin. 2. Subeside Kızıcıklıda acıldı. Diger magaza ise Porsuk bulvarında, Kamil Kocun yanında.NASİL REKLAM YAPTIM AMA:)

Umarım pazar günü görüsürüz.Bi aksilik olurda görüsemezsek; benim cep tel 0535 403 68 08, Olurda İstanbula gelirseniz muhakak arayın.(havacılarda arasın:) )

Kazasız sürüşler.

aceven
20-04-2007, 20:21
evet hocam baya bi reklam oldu.

ama daha iyi reklam olsun istiyosan buluşmaya bize birer tane hediye parfüm getirirsen daha iyi reklam olur :) pazar görüşmek üzere. herkes şimdiden hogeldi.

esesli_bth
20-04-2007, 21:54
Adem abi parfümlerden banada 1 tane ayırırsınız artık :D bende eğitim uçağımı sattım akrobasiye geçeceğim bu haftalık uçağım yok :) bu hafta yanınıza gelmeyi çok istiyorum bu sefer doğru yeri bulucam ama :D iyi akşamlar...

Mustafa B.
21-04-2007, 18:01
parfümler filan yarınki buluşma bayaa renkli olacak heralde arkadaşlar:)
yine saat 12 de aynı otoparkda. Batuhancım umarım bu hafta bizi bulursun ve bizim araçlarla test sürüşü yaparsın belki senide karacı yaparız ha...
Adem seni yine Y.Emre kapısından alayım mı geçerken? Yarın görüşmek üzere umarım kalabalık oluruz...

esesli_bth
21-04-2007, 18:17
Mustafa abi ben rc nin her türlüsünü seviyorum hava kara deniz ama maddi durum belli öğrenciyiz :D Aslında araba almak için biriktirdiğim para ile akrobasi uçağı alıcam kanıma girdiler kulüpteki abilerim artık birdahaki sefer araba alırım inşallah :D Yarın Umarım sizi bulurum :D Gelmeye çalışacağım görüşürüz...

Mustafa B.
21-04-2007, 19:10
Batuhancım ne güzel söyledin aslında ben de rc nin her türlüsünü seviyorum hatta ileride uçak almak gibi de düşüncem var ama kısmet bendeki problem de zaman, işler çok yoğun...
yeni alacağın akrobasi uçağınla bize de bi gösteri yaparsın artık:), yarın görüşmek üzere

esesli_bth
21-04-2007, 20:12
Tabi mustafa abi uçağı alayım gösteri yaparım :D Uçak alıcaksanız herzaman her türlü yardıma hazırım mustafa abi :) iyi akşamlar görüşmek üzere ....

aceven
23-04-2007, 13:04
mustafa hocam bizi bıurakıp ucaklara kaymada gözünü seveyim :)

ssMarksman
23-04-2007, 15:26
Arkadaşlar bende yaklasık 6 ay önce bi TT-01 XB alarak başladım, Eskişehirliyim fakat eğitimimden dolayı Kıbrıstayım (girne). haziranda dönücem eskişehire ve bu konuda takılacagım ınsanları bulmam lazım, aracıma full rulman (2.el),nosram SS3 motor, 4 tekerlek, birazda boya yaptım, ihtiyacım çok, bununla beraber ofna yada cen almayı düşünüyorum...bu konuda eskişehirli bi arkadaş benimle irtibata geçerse hem parça hemde muhabbet konusunda çok sevinecem....kaza belasız sürüşler dilerim... özkan (marksman_ozzy@hotmail.com)

aceven
26-04-2007, 15:56
Arkadaşlar bende yaklasık 6 ay önce bi TT-01 XB alarak başladım, Eskişehirliyim fakat eğitimimden dolayı Kıbrıstayım (girne). haziranda dönücem eskişehire ve bu konuda takılacagım ınsanları bulmam lazım, aracıma full rulman (2.el),nosram SS3 motor, 4 tekerlek, birazda boya yaptım, ihtiyacım çok, bununla beraber ofna yada cen almayı düşünüyorum...bu konuda eskişehirli bi arkadaş benimle irtibata geçerse hem parça hemde muhabbet konusunda çok sevinecem....kaza belasız sürüşler dilerim... özkan (marksman_ozzy@hotmail.com)

hocam haziranın ortalarında benim okul tatile giriyo ama girene kadar burdayım gene. kktc de parçalar ucuz oluyomuş diye duymuştum sagdan soldan eger boyle bir imkan varsa senin üzerinden bir kaç parça bişeler almak isteriz. kktc de bulunan bir rc shop varsa özel den internet adresi verebilirmisin. teşekkürler.

nzferby
26-04-2007, 21:22
Bende yeni imza yaptım deniim istedim:D:D

esesli_bth
26-04-2007, 21:47
Ben yeni uçağımı alayım bende imza yapcam böyle :D araba süper ama... Kazasız sürüşler :D

nzferby
26-04-2007, 21:57
Eywallah batuhancım inşallah alırsın en kısa süerde ;)

esesli_bth
26-04-2007, 22:03
Babamdan onay bekliyor uçak :D

hamit
28-04-2007, 12:47
arkadaslar bende yeni bi kyosho gp aldım vakit bulursam bi bulusmamızda rodaj yapalım bide frekans meselesi var herhalde

aceven
28-04-2007, 14:04
nazif hocam imzan çok deli olmuş süper on numara.

kep inşallah kazasız belasız uzun süre dayanır.

hamit hocam seninde kyosho gp hayırlı olsun buluşmalarda artık görüşürüz hep beraber gazlarız :) bu pazar görüşmek üzere arkadaşlar sabırsızlanıyorum gene ben :)

cagatayhh
28-04-2007, 15:17
kep çok kıyak nazif! ben de yeni skyline kepim için haber bekliorum umarım gelir bu ay...hamit aramıza hoşgeldin gp ler üstünlüğe geçio galiba ep ler duyun sesimiziiii!!! :)

Mustafa B.
28-04-2007, 17:45
Korkma çağatay EP nin pratikliği olduğu sürece biz de kalabalık kalacağız! Bu arada benim skyline için yeni drift lastikleri aldım. gerçi biraz dandik gibi geldi bana ama yarın göreceğiz işe yarayıp yaramadığını.

Nazifcim kep gerçekten harika olmuş eline sağlık görmek için sabırsızlanıyorum. bugün biraz kapalydı hava ama umarım yarın iyi olur. Ademcim yarın seni yine aynı saatte aynı yerden alıyorum.
Batuhancım yeni uçağın için umarım en kısa sürede büyük meclisten onay çıkar:)
yarın görüşmek üzere yeni arkadaşları aramızda görmek bizi çok mutlu edecek...

cagatayhh
28-04-2007, 19:51
oo hayırlı olsun Mustafa abi lastikler? markası ne bu lastiklerin yurtdışından fln mı aldın?

Mustafa B.
28-04-2007, 21:28
Çok teşekkürler Çağataycım. Lastikleri RC Team Go dan aldım. aslında Tamiya nın orijinal drift lastiklerini alacaktım ama hiç bir sitede kalmamış, telefonda Tamiyanın muadili süper lastikler hemde yarı fiyatına filan dedi ilgili arkadaş gerçi görünüşleri benim pek hoşuma gitmedi hem de biraz ebatları küçük! ama asıl olayı yarın göreceğiz umarım satan adam haklı çıkar... görüşmek üzere

esesli_bth
28-04-2007, 22:51
Mustafa abi lastiklerin hayırlı olsun :D Yarın yine aynı saatlerde oradasınız değilmi bizde gelicez de sorayım dedim..

Mustafa B.
28-04-2007, 23:49
Çok teşekkürler Batuhancım. Tabiki yarın yine aynı saatte ve aynı yerdeyiz:
saat 12:00'de 2 eylül kampüsü otoparkında. Görüşmek üzere iyi geceler.

aceven
29-04-2007, 18:58
arkadaşlar bugunkü buluşmamız da gene çok güzel geçti. artık daha kalabalıgız bugün itibarıyla sayarsak toplam 9 arac var inşallah sayımız gittikçe artar bugunki buluşmayı çok gerilerde kalmaması için yeni konu olarak açıyorum resimleri de orayta koyucaz. gelmek isteyenler çekinmeden gelebilirler.

aceven
30-04-2007, 16:39
belki ilerde klübümüzü bile kurarız bellide olmaz :)

aceven
03-05-2007, 20:10
arkadaşlar ben bu hafta pazar günü gelemicem malüm vizeler başlıyo esasen gelicektim ama hafta ici hiç ders çalışamadım. bu haftalık bensiz takılın artık :) görüşürüz ondan sonraki hafta. artık resimleri mustafa hocam çekip ekler siteye :)

Penny
04-05-2007, 22:45
bu haftasonu aranıza katılmaya çalışacam arkadaşlar. gelebilirsem yanımda hobbyrc sticker lerınıda getiririm isteyen arkadaşlar araclarına yapıştırır.

driver555
05-05-2007, 13:29
evet evt o sticker lerden istiorum =)
ikieylül pistimizde herkesi görmek istiyoruz...
yarışacaazzz :D

Mustafa B.
05-05-2007, 16:21
Slm arkadaşlar epeydir yazamıyodum işlerden dolayı..
eveet sonunda ben de gp ye geçtim! çok aradım ve düşündüm sonunda TAMIYA TG 10 aldım. ben Tamiya'dan vazgeçemiyorum. (bu arada çok teşekkürler Batuhancım). Tamiya yine kalitesini konuşturmuş GPde de.
şu anda harıl harıl toplamaya çalışıyorum ama en keyifli tarafı da bu benim için. sanırım muhteşem CLK kepini yetiştiremiyeceğim ama benim emektar Skyline kepi ile gazlarım artık.
Arkadaşlar yarın herkesi bekliyoruz 2 eylül kampüste görüşmek üzere.

nzferby
06-05-2007, 00:29
hayırlı olsun mustafa abi kazasız kırımsız uzun yıllar kullanasın:D
Bugn hava çok sıcaktı hiç rüzgar yoktu bizim otopark çöl gibiydi kısacası..umarım yarın biraz rüzgar eser...Görüşürüz yarın bi sorun çıkmazsa oradayız...

driver555
06-05-2007, 00:56
mustafa abi walla en iyisini yapmışsın....
kırımsız sürüşler demiyorum onunda zevki bi başka :D :rolleyes: :D
hertürlü teknik ekipmanla desteğe hazırız :ahhahyt:
yarın hava 40 derece civarı olacak asfalt cayır cayır yanacak :eeeeyoo:
LoL

cagatayhh
06-05-2007, 10:00
Mustafa abi hayırlı olsun!!! seni kaybettik desene ep ciler olarak ama ben de sanırım bu gidişle bi savage alıcam galiba...

aceven
07-05-2007, 10:47
ooohhhh suyundan da koyun bari desenize cagatay da gidince tek kalıcaz ep de:) napsak bilmiyom yaaa? en azından bu senelik idare edelim olmassa seneye dönem başında bende bi tane savaj mavaj yada mt2 tarzı bişe alırım artık yazın eşşek gibi para biriktirmek lazım tabi :)

esesli_bth
07-05-2007, 11:58
Valla dün bende kavruldum kollarım kıp kırmızı oldu :D Mustafa abi bizim oraya uğrarsınız diye bekledim ama gelmediniz Yeni uçağımı test ettik alet süper bişey :D Haftaya bekliyorum sizi uçağımı görmeye...

Mustafa B.
07-05-2007, 21:26
Batuhancım öncelikle yeni uçağın hayırlı olsun uzun keyifli kazasız uçuşlar diliyorum sana. Valla dün bizde acayip yandık istakoz gibi kızardık güneş altında hatta bi ara binaların gölgesinde oturduk da nefes aldık. aslında sizin seleri duydukça aklımız hep kaydı ama biliyosun benimde ilk gp deneyimi vardı geçen pazar rodaj ayar filan derken hiç vakit olmadı :bye:
ama gelecek pazar yeni muhteşem uçagını görmeye kesin gelicez hem sen de benim yeni gp yi görürsün:D
Bu arada Gökhan'a (penny) geldiği için çok teşekkür ederiz artık sizide aramızda görmek istiyoruz!
bu hafta vizesi olan tüm öğrenci arkadaşlara bol notlu başarılı sınavlar diliyorum

Penny
07-05-2007, 21:35
inşallah mustafa abi mümkün oldukça gelmeye çalışacam. belki bi buluşmaya gelirken bende rc sahibi olup gelirim :) bellimi olur. herhangi bi konuda sizlere yardımcı olmak isterim çok fazla anlamam ama bikaç şeyi biliorum. :)

esesli_bth
07-05-2007, 23:45
Teşekkür ederim mustafa abi sizede kazasız kırımsız uzun keyifli sürüşler dilerim.Herzaman bekliyoruz mustafa abi uçuşlara bizde gelicez yanınıza pazar günü görüşmek üzere iyi geceler :)

driver555
08-05-2007, 00:35
ya ikieylül çok güzelde...kendimi çölde gibi hissetmeye başladım artık :)
su yok gölge yok bi pist olsa ne iyi olacak ya...
sayısalı bi tutturayım bi pist bide herkese bende savage :D
neyse arkadşlar haftaya görüşmek dileğiyle...

aceven
08-05-2007, 09:40
ooo zaman hep beraber devrim için sayısalı tutturma duası yapalım arkadaşlar:) şaka bi yana ben artık ezikleri oynuyorum çagatayın da kanına girdiler gp herkesi zehirlemeye başladı. çagatay alma sen gp biz ep ep takılalım driftleyemezsin bişe yapamassın ne işin var gpyle:) ( kandırayım cagatayı da almasın gp) hocam yagı kiri cartı curtu bak nazid 2 tane devrim bi tane dişli sıyırdı çok masraf hocam :) ep de ep :) gerçe para olsa bende bi tane buggy gp yada mt 2 alırım orası ayrı:). napsak bendemi sayısal oynamaya başlasam allahım bu rc sevdası çok fena yapıyo insanı :) bu arada cagatay ya gecen hafta kaldı ama bu hafta senin şu yeni parçaları senin araca monte edek ya getirde, bu cumartesi bulabilirsem bi yerlerden aktarma dişlileri için gress alıcam bakalım.

cagatayhh
08-05-2007, 11:42
hehe...valla sanırım Savage alacam yaw:D bu arada yeni topic açtım buluşmalar kısmında...bi kaç da foto var...;)

aceven
10-05-2007, 13:17
hocam onu bilemiyorum da bu hafta sonu gene yaklaştı rz motor aldım yolda yarın elimde olur daha iyi bi yanama yapabilcezmi bakalım bu motorla:) mustafa hocam gene senin şarj aletiyle piline muhtaç kalcaz kusura bakma ama pilde alıcaz inşallah en kısa zamanda:)

nzferby
11-05-2007, 01:01
Arkadaşlar artık bnmde bir epm var :D:D mustafa abiden aldıım skyline TA02 ye ışık falan taktım bakın bakalım nasıl olmuş :D

http://img514.imageshack.us/img514/4647/skyline3los2.jpg (http://imageshack.us)

aceven
11-05-2007, 11:28
nazif hocam hayırlara vesile ola güle güle kullanasın. mustafa hocam o kepi çok seviyodu nasıl kıydıda sana verdi hayret ettim dogrusu:) neyse hafta sonu gene hep beraberiz benim rz motor eli kulagında bugun alıcam bakalım hadi görüşürüz. mustafa hocam gene aynı yerden aynı saatde alırsan beni. bide şarj aletiyle pil hocam biliyon bizim pil hemen cortluyo :)

Penny
11-05-2007, 19:59
mustafa abi şehir dışındaydı sanırım arkadaşlar. bakalım bu hfta sonu yine aranıza katılabilcem sanırım. ama bu sefer daha uzun süre kalabilirim :) rc im yok ama sizlere bakarım :D

nzferby
11-05-2007, 21:32
Arkadaşlar dün gece yarısı aklıma ilginç bir fikir geldi yataktan kalktım ve denedim...zaten akabinde kendimi sokakta buldum:D eski bir jeep imin tekerlekri bizim tekerlerin dışna oturttum sanki bu iş için üretilmişler çok güzel oturdu.. zaten kepte hazırdı sanırım tamiyadan bir offroad yaptım:D çok zor yerlere tırmanarak beni çok şaşırttı ...http://img265.imageshack.us/img265/2779/tamiyahmmrhk1.jpg (http://imageshack.us)

cagatayhh
11-05-2007, 23:32
hehe nazifcim öncelikle hayırlı olsun...ta-02 yle dağ taş tepe demeden sürceksin heralde:) pazar günü görüşmek üzere bu arada yeni amortisör motor ve alu motor bloğumu getircem takarıs orda hep beraber...sadece sürmekle olmaz di mi;) gökhan hocam bekliyoruz seni de;) ...

Penny
12-05-2007, 12:49
kaç gibi sivil havaclıkta olacaksınız arkadaşlar? bende bikaç bişiler getireyim size kullanmanıza yardımcı olurum. :)

aceven
12-05-2007, 13:01
mustafa abi şehir dışındaydı sanırım arkadaşlar. bakalım bu hfta sonu yine aranıza katılabilcem sanırım. ama bu sefer daha uzun süre kalabilirim :) rc im yok ama sizlere bakarım :D

ama gökhan hocam sen gel de benim arabam sana helal olsun tepe tepe kullanırız:) sana gene bunaltıcı sorularım olacak bu arada:)

her zamanki gibi hocam saat 12 gibi orda olacaz. bekleriz gökhan hocam. bu arada eger mustafa hocam gelmesse biz ep ler oyle kalırız yarım saatte valla. ama olsun bu hafta işlerim olabilir bugun sanayiye gidip. eski aluminyum korniş gibi bişeler bulabilirsem motora kendi üretimim olacak bi sogutucu yapcam:) hadi bakalım. gerçe hava çok sıcak sanayiye bu sıcakta inebilirmiyim hiç bilmiyom hazır inmişken biraz da belki sıvı gres alırım bulabilirsem hatta fazladan alırım hepimiz yaglarız arabaları bi guzel :)

aceven
15-05-2007, 12:32
bu ahftaki buluşmada çok güzel geçti göökhan hocam da aramıza gelip bizlerle baraber oldu gökhan hocama tekrar dan teşekkür ediyorum en kısa zamanda bir savage alması konusunda ısrar ediyorum :) dünya gözüyle bi savage görmek istiyorum baya gaza geldim bende alıcam diyoruma ama görmeden kesin karar vermek istemiyorum:) gökhan hocam al bi savagede şanın yürüsün yaa :) :):):)

gene gelen herkese teşekkürü bir borç bilirim:)

bu arada iki tane klipsimi kaybetmiştim bu buluşmada sonradan farkettim
onların yerine anahtarlık tan iki tane kendime yaptım idarelik :)

bi dahaki hafta malesef aranızda olamıcam :( samsunda olucagım kesinleşti ama ondan sonraki hafata inşallah hep beraberiz. bi hafta da tam kadroyu görsem gözlerim yaşaracak valla :) şöyle 14 araba yan yana hayal ediyorum ne güzel olurdu:) (yoksa 12 mi ? :) )

Penny
23-05-2007, 21:37
arkadaslar bu haftasonu nerede bulusacaksınız?? aranıza katılmaya calısacam. pıknık felan o tur bısıler demıstık nası yapıcaz acaba?

aceven
23-05-2007, 21:48
gökhan hocam gene iki eylülde gene aynı saatdeyiz. mustafa hocam erkan hocam erdem hocam cagatay felan yazsa hep beraber şu konuyu baglasak iyi olur. ama baglamasakda bu sefer gelirken suyumuzu poğçalarımızı kolamızı felan alırız gideriz hiç olmassa. hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum. görüşmek üzere.

Penny
24-05-2007, 21:37
bugun fırsat bulup mustafa abının yanına ugradım. pazar gunu bısıler yapacaz ama ıste bole yemekolayını para toplarız ıkı kısı arabayla gıder alır dıe dusunduk :) sıcak olayınada ben kapri ve tişörtle çözmeyi düşünüorum :p şaka bı yana şemsiye bakalım bişiler ayarlamaya çalışalımda ben bitane bulurum sanırım :)

cagatayhh
24-05-2007, 22:51
ya bu piknik olayı çok iyi fikir,ama keşke off-road araçlarımız olsa da musaözüne filan gitsek mangal yapsak,savage ları mt2 leri infernoları fln uçursak tepelerden:) hiç fena olmazdı valla...gökhan hocam dediin gibi toplandıktan sonra 2-3 kişi gideris almaya şemsiye fln da bakarıs;) mesela h.polatkan migrosta buluşsak veya carrefour a fln gitsek oralarda hesaplı şeyler bulabiliris tabure şemsiye masa fln,hani şu piknik için olanlardan katlanır portatif bişiler;)

aceven
25-05-2007, 09:57
bencede oyle yapalım. toplantı alanında toplanalım. herkes gelsin ondan sonra alınacakları almak için bir iki kişi arabayla gider gelir. direk migrosun felan orda buluşsak geç gelenler felan oluyo sayımız net olmaz. buluşmaya gidelim bir bir buçuk saat sonra herkes gelmiş olur o ara toplarız paraları birileri gidip malzemeleri alır. güneş şemsiyesi için en uygun fiyat nerden olur hiç bilmiyom, bilen varsa ordan alınır. hamam yolu olur migros olur carefour olur felan:) neyse hafta sonuna herkesi bekliyoruz arkadaşlar.. hep beraber şöyyle güzelce bir gün geçirelim. geçende aradım uzun kollu dandik beyaz tişortlerden kollarımız felan yanmasın diye ama bulamadım:) neyse gene kollar amele yanıgı olcak gibi :)

aceven
05-06-2007, 21:04
arkadaşlar yeni eksoz yaptım nazifden özenip :) inşallah begenirsiniz
10950

10951

10952

10953

Penny
06-06-2007, 21:44
guzel olmus ademcım. artık haftasonu bende rcımle bırlıkte aranıza katılacam :D

aceven
07-06-2007, 10:10
ohhh gökhan hocam da geliyo artık bakıcaz biz öyle gp lere. hamit hocam da her hafta çarptıgı arabasını tamir edebilirse oda gelir. ama bu hafta eksiklerimiz olacak zira nazif memleketine gitti, ayrıyeten çagatayında sınavlardan dolayı gelememesi gibi bi ihtimali var ama kesin degil. bense bütün sınav programlarına ragmen gelicem. bu arada erkan hocam inşallah senin buggy artık buji yemez. forumda neden yedigi konusunda açıklamalar vardır bence bi araştırsan iyi olur. erdem hocam sende:). hatta ben biraz baki belki bişeler okurum çözüm buluruz:)

KripteX
07-06-2007, 19:53
merhaba arkadaşlar. ben malatyadayım. eskişehirde abim okuyor. öss sınavından sonra bir arkadaşım ile eskişehirdeki abimin evine gidip eskişehirli rc cilerin buluşmaya katılmayı düşünüyoruz. Faliyetlerinizi inceleme fırsatım olmadı. helikopter uçak araba kategorilerinden hangileri mewcut sizde bilmiyorum. :) bu konuda bilgi werirseniz sınavdan sonra arkadaşım ile eskişehir e gelip buluşmalarınıza katılabiliriz. iyi günler

burakk7
07-06-2007, 19:58
hepsi mevcut aşağı yukarı bekleriz tabiki de buluşmalar daha önceden bildirilir ama generlde standart pazar günleri buluşmalarımız oluyor. saatlerini ve detaylarını gelmene yakın öğrenebilirsin.

burakk7
09-06-2007, 21:35
Eskişehir'deki rc tutkunları yarın yine saat 12:00 de Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü Sivil Havacılık Fakültesinin yanındaki otoparkta buluşuyoruz.
Saygılar...

Penny
16-06-2007, 18:47
arkadaslar yarın kımler gelıyor? bız yıne saat 12 1 gıbı sıvıl havacılıkta olmayı dusunuyoruz..

nzferby
16-06-2007, 20:23
ben geliyorum büyük ihtimal:D

nzferby
16-06-2007, 20:29
gökhan bizim frekanslar aynı seninle 27.195 :D neyse bende bi çift kristal daha var oda başka biriyle çakışıodu ama neyse bakarız bi çaresine..

cagatayhh
16-06-2007, 23:38
ya dayanamıcam geliba ben de gelicem,gelmiim ödevim var diodum ama,nese sabahlarız artık :D nazif beni de alın uygun bi yere geliyim;)

burakk7
16-06-2007, 23:57
dayanamadınmı gene daha 50dk önce gelmicem diodun :D arkadaşlar ben işe başladım. bu güzel buluşmaları kaçırıcam malesef. ender mağazası spor reyonunda çalışıyorum. beklerim. araba için süper finans oldu benim için ardık dilediğim marka ve modeli alabileceğim. herkese şimdiden kırımsız günler dilerim. çok eğlenin arkadaşlar. kendinize iyi bakın. herkese çok selam söyleyin. bu arada akşamları burdan buluşmalarınızı ve yazılarınızı takip ederim. bye :agla:

Penny
17-06-2007, 00:16
gelın gelın herkes gelsın yalnız foto mak. unutmayın arkadaslar :) aa burak hayırlı olsun arkadasım. senın yanına bı ugrayım p.tesi bişeye ihtiyacım var bulabiliriz belki senin yardımınla olur?

aceven
17-06-2007, 01:08
ooohhh buluşun bakalım bensiz gene:) napcaz bilmiyorum belki bende pazar günü samsunluların buluşma mekanına giderim. bakalım neler olacak sizede anlatırım. benim yerimede gazlarsanız sevinirim. resim felan eklemeyi unutmayın sakın arkadaslar :) bugun neon için 5 mm ve 9 mm ledler aldım yarın ugrsaıcam artık ama şeffaf pipet bulamadım aldıgın silikon cubuklarda her ne hikmetse evde kayboldu:) neyse evi alt üst etcez artıkın :) size iyi bulkuşmalar arkadaslar)

dikeylimitler
19-06-2007, 21:59
Arkadaşlar eskişehirde bu rc merakının olması ve düzenli bir şekilde buluşmaların gerçekleşmesi çok güzel bir olay..bu merakı içimizde taşıyordum.bende sonunda hazırlıklarımı yaptım ve sizin aranıza katılmak için can atıyorum. sevgi saygı ve bol rc'li yaşamlar sürmemiz dileğiyle...

cagatayhh
19-06-2007, 23:38
bekleriz abi memnuniyetle!!!

aceven
20-06-2007, 00:28
ohhh çogalıyoruz gittikçe inşalalh daha kalabalık olcaz:) bu arada bizim samsunlu rc ci arkadaşların mekanına gittim adamlar tamamen olayı aşmışlar kıskanmayın ama artık tmaxx lar revolarr ı süsü diye koymuşlar mekan model shopları aratmıyo artık mcd ye geçmişler buluşmada bi tane modifiyeli mcd kullandılar agızım açık kaldı söyleyecek bişe bulamıyorum:) tekneler felan da cabası. benim ep yi görünce saç kurutma makinesi dediler ezik bi halde öyle kaldım :) bizde eskişehirde böyle olabilecezmi acaba?:fisdua:

aceven
23-06-2007, 21:43
bu arada arkadaşlar kalabalık olmasın diye yeni konu açmadım ama buraya yazayım dedim tt01 ime neon yaptım linkini veriyom resimlerin
http://hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=19734

nasıl begendinizmi?

Enewwss
23-06-2007, 22:14
çok güzel olmuş ellerine sağlık...

arkadaşlar buluşmalarınızda havacılarada yer varmı?

cagatayhh
23-06-2007, 23:52
var var gelin bekleriz tabe;)