Orijinalini görmek için tıklayınız : Süpeeerrr!!!
Aranıza katılalı (daha arabam yok sipariş edeceğim)daha bir hafta bile olmadı
ama kendimi hiç yabancı hissetmiyorum rc ailesi :) hobbyrc iyi ki varsın...
Alacağım arabayı seçtim, kargoyu beklerken inanın çıldırıCEM eminim.kredi kartımı bekiyom bi dahaki aya yazılsın ;) bari (sabır sabır) pistlerde sizlerle tanışmak için sabırsızlanıyorum. Aylardır yüzüne bile bakmadığım Nıkko mu bile çıkardım evde söküp, temizleyip, oynuyorum...
Büyük bi ihtimal 10 ekimde gelemiyorum ama dikkatli olun pistde bi deli arabalara koşarken görürseniz o benmimdir:ahhahyt: :ahhahyt: :ahhahyt:
bendede nikko var ama bende benzinli ye geçiyorujm nikkonun jangi modeli var bide benzinli ne getirtmeyi düşünüyosunuz?
hoşgeldiin....
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!..
valla 3 sene oldu şimdide vardır illaki 1/12 ler den Porsche 911 + bir takım latik ve extra dan da ort seviye motoruda var.
siteden den arkadaşlar sağolsunlar yardımcı da oldular. ben tower dan
HPI Nitro RS4 3 Type SS Kit w/Saleen S7R Body almaya karar verdim.:eyaaaaa:
100kmh2sn
06-10-2004, 11:23
jrcem,
sıcak aile ortamımıza hoşgeldin, forumdan yardım alabilmene sevindim, arabanda işallah biran önce gelir. Bu arada 10 ekim buluşmasına araban olmasada gelebilirsin. Tanışmış oluruz, güzel bir pazarı hepberaber geçiririz.
]WuR[@L!!!
06-10-2004, 11:53
jrcem,
hrc ye hoş geldin forum gerçekten iidir,pazar günü araban olmasa da bence gel, benim modelsiz bir şekilde geçireceğim 5. buluşma olacak ama gayet iyi bir ortam var buna emin ol her geçen buluşma da yeni kişiler tanıyıp yeni bir şeyler öğrenmek çok ii oluyor,, pazar günü bekliyoruz..... :D
YoL_GezeR
06-10-2004, 12:32
Foruma hoş geldin iyi seyirler...
FoRuMa GiR FoRuMDa KaL!.. :p
bence ntc3 ede bir bak derim birde maddi olarak fazla sorunun yoksa hpı r40 çok güzel bir alet serpent ayarında ama kit olarak satılıyo towerda onada bak derim ama maddi olarak ve performans olarak ntc3 leri de çok övüyolar zaten forumda çok sayıda kişide ntc3 var ama senin dediğin hpı da güzel bir alet kafanı karıştırmayayım fazla neyse en kısa zamanda alırsın umarım bende 2 senedir ilgileniyorum bu sene rc için para biriktirmeye başladım revo alcam :))
mrserhan
06-10-2004, 22:21
selam bence de buluşmaya gelebiliyorsan gel. daha farklı şeyler ogrenebilirsin mesela gecen buluşmaya gelseydin.
yaklaşık 90 km hızla giden bi serpentin demir direğecarptıktan sonraki tepkimelerini şasenin ne hale geldigini ... gibi vesayire ogrenebilirdin.
bazı arkadaşlar gordu ve gerekli dersleri aldılar :)
bence sende gel.
bu haftada kesin eglenceli bişiler olur elbet.
bu arada bende de nikko vardı ilk
nikko mini cooper 2 motor 2 pil charger falan guzel oyuncak. arkadan itişli oldugu için cok kayar.spin atar surekli. ama onda kontrole alıştıysan modelde pek zorluk cekceğini sanmam.
engine02
07-10-2004, 16:34
aramıza hosgeldin jrcem
Bu FORUMU SEVİYORUM :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.