Orijinalini görmek için tıklayınız : rc-expert'ten Honeybee CP2 sipariş ettim. Yardım!!!
ygoksela
13-04-2007, 20:54
daha önce yazmıştım rc-expert'ten heli almak istediğimi yazmıştım. ve sonunda karar verdim ve Honeybee CP2 siparişi verdim. siparişi verirken başıma birşey geldi sizinle paylaşmak istedim. kredi kartı bilgilerimi yazdım ve gönderdim ama tam bu sırada bağlantımda bir sorun oluştu ve siparişimi tam olarak verip veremediğimi göremedim. ardından mail adresimi aşağıdaki gibi bir mesaj geldi:
Your transaction has been processed on behalf of Nobbicom Ltd..
Transaction details:
Transaction for the value of: USD 156.99
De******ion:
From: Nobbicom Ltd.
Merchant's cart ID: 0
Authorisation Date/Time: 13/Apr/2007 13:23:42
Transaction ID: XXXXXXXXX
This is not a tax receipt.
If you have a query about your order
This confirmation only indicates that your transaction has been processed successfully. It does not indicate that your order has been accepted. It is the responsibility of Nobbicom Ltd. to confirm that your order has been accepted, and to deliver any goods or services you have ordered.
If you have any questions about your order (including refunds, delivery status, wanting to cancel your order), please email Nobbicom Ltd. at: wing@rc-expert.com, with the transaction details listed above.
Thank you for shopping with Nobbicom Ltd.
Your transaction has been processed by WorldPay on behalf of Nobbicom Ltd..
Other queries about your transaction? Visit: http://support.worldpay.com/shopper/
işte aynen yukarıdaki gibi bir mail geldi. ama rc-expert'teki hesabıma bakınca henüz birşey göremiyorum. bu normal bir durum mudur? sizce benim siparişim verilmiş midir? bir bilgisi olan bana lütfen yardım etsin. ne yapmam gerekiyor.
ygoksela
13-04-2007, 22:27
ha bi de sormayı unutmuşum www.rc-expert.com'dan alışveriş yapan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim. bundan süreç nasıl işleyecek. eve kadar gelecek mi bu heli? nasıl geçecek elime? tecrübesi olanlar bi yardımcı olursa memnun olurum. saolun
Merhaba,
Ben gecen hafta rc-expertten walkera4 aldim. Eger hizli kargoyu secmissen 3-4 gunde DHL ile kapina kadar geliyor.(Ben fiyatini 20$ ve "hediye" olarak faturaya yazdirmistim.) DHL konsimento numarasi ile de netten nerede oldugunu takip edebiliyorsun.
Eger hizli kargo secmemissen ogrendigim kadariyla posta sana ya getiriyor ya da nereden teslim alman gerektigini belirten bir not birakiyor.
Selamlar
muratdinc
19-04-2007, 12:11
işlem gerçekleşmiş şimdi rc-expert deki elemanlar ne zaman eserse senin heli yi kargoya verecekler (ben iki hafta beklemiştim kargoya versinler diye) kargo bir haftada getirdi, PTT den kağıt geldi, gittim kimlik ve o çağrı kağıdıyla heliyi ve bi ton nasihat aldım görevliden :-)
işlem gerçekleşmiş şimdi rc-expert deki elemanlar ne zaman eserse senin heli yi kargoya verecekler (ben iki hafta beklemiştim kargoya versinler diye) kargo bir haftada getirdi, PTT den kağıt geldi, gittim kimlik ve o çağrı kağıdıyla heliyi ve bi ton nasihat aldım görevliden :-)
Selamlar,
Nasihatlar ne hakkındaydı :D Ben de bi heli getirtmeyi düşünüyorum da ehirobo'dan. Sorun çıkardılar mı?
muratdinc
20-04-2007, 12:46
bursa istanbuldan farklı yaklaşıyor konuya anladığım kadarıyla, fiyata değil sana bakıyorlar işlem yapmak için durumun ne arz ediyorsa ona göre karar veriyorlar.
ticari mi, kişisel mi ,kaçıncıya getiriyor, yoksa satıyor mu, artiz mi ???
sonra çıkaracakları zorluk derecesine göre ya hemen veriyorlar ya beyanname istiyorlar yada sana gıcık olup TSE ye gönderiyorlar...
kanunda yok bildiğim kadarıyla beni korkuttukları şeyler, bir resmi dilekçe ile hayatlarını karartabilirsin görevlilerin ama o sırada getirttiğin şey de sana bayağı pahalıya mal olabilir...
uzaktan kumandalı olduğu için emniyette ifadeni bile alabilirler...
yani zorluk çıkarılacaksa hem sizin hem de memurun çok canı sıkılabilir...
belki de ben kafamdan uyduruyorum bu saçma şeyleri, belki herşeyi yanlış anlamışımdır. Ama kanuna göre beyanname ile alırsan çok rahat edersin (rahatlığın bedeli sadece ~250 YTL ise verilir aslında, hiç kasmaya gerek yok )
ygoksela
22-04-2007, 15:18
sevgili arkadaşlar ben shipping method olarak air parcel(7-14day) seçtim. ve status success yazmışlar. ve bir de mail code diye bir numara eklemişler. yani bu şimdi postayla mı gelecek demek. ve ben şuan şırnaktayım. bu heli posta yoluyla gelirse şırnak a gelir mi? diyelim istanbul'a geldi ve gel gümrükten al dediler. benim istanbul'a gitme imkanım yok. ne olacak illa oraya gidecek miyim? teşekkürler ilginize
viaconme
22-04-2007, 15:27
Şırnak' a en yakın (gümrüklü) posta işletmesine gidecektir ve size bilgi kağıdı göndereceklerdir -nereden alabileceğinize dair-...
bocekr00t
05-05-2007, 18:09
Selamlar,
Nasihatlar ne hakkındaydı :D Ben de bi heli getirtmeyi düşünüyorum da ehirobo'dan. Sorun çıkardılar mı?
ben size açıklayım arakdaşlar www.ehirobo.com dan aldım heliyi 146 dolar ödedim kargo parası dahil 7 -14 en yavaş kargoyu seçtim para az gitsin diye nese nisanın 13 de aldım bana 2 mayısta elime ulaştı ümidi kesmiştim artık paranın üsütüne yattılar diye bence TR de çok bekliyor kago firması 17 nisanda TR ye iletildigini sitesinde belirtmişti.bana kaç gün sonra geldi ayrıca gümrük felan hiç bişi ödemiyorsun ...
bocekr00t
05-05-2007, 18:11
Merhaba,
Ben gecen hafta rc-expertten walkera4 aldim. Eger hizli kargoyu secmissen 3-4 gunde DHL ile kapina kadar geliyor.(Ben fiyatini 20$ ve "hediye" olarak faturaya yazdirmistim.) DHL konsimento numarasi ile de netten nerede oldugunu takip edebiliyorsun.
Eger hizli kargo secmemissen ogrendigim kadariyla posta sana ya getiriyor ya da nereden teslim alman gerektigini belirten bir not birakiyor.
Selamlar
nasıl faturaya 20 $ yazdırdın o dikkatimi çekti nasıl yapıyorsun ...
bide ben walkera 22 e yi alırken bana gelen faturada üzerinde 30 $ yazıyordu bişi anlamadım neden öle yazdılar...
nasıl faturaya 20 $ yazdırdın o dikkatimi çekti nasıl yapıyorsun ...
bide ben walkera 22 e yi alırken bana gelen faturada üzerinde 30 $ yazıyordu bişi anlamadım neden öle yazdılar...
mail atıp fatura üzerine istediğin fiyatı ve notu yazmalarını istiyorsun.
ehirobo ve rc-expert, istediğin gibi faturada fiyatla oynuyor ve istediğin gibi "hediye, oyuncak vs..." notları ekliyor.
bocekr00t
06-05-2007, 15:33
mail atıp fatura üzerine istediğin fiyatı ve notu yazmalarını istiyorsun.
ehirobo ve rc-expert, istediğin gibi faturada fiyatla oynuyor ve istediğin gibi "hediye, oyuncak vs..." notları ekliyor.
Teşşekkür Ederim...
mvltozpinar
20-06-2007, 21:05
sevgili arkadaşlar ben shipping method olarak air parcel(7-14day) seçtim. ve status success yazmışlar. ve bir de mail code diye bir numara eklemişler.
hocam eklemek istedim bende rc-expert ten sipariş verdim oradaki mail code ile aşağıda verdiğim adresten kargo takibini yapabilirsin.
umarım en kısa zamanda eline geçer. hayırlı olsun
http://app1.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp?mail_type=ems_out
:hannhan: kırımsız uçuşlar :ahhahyt:
lazrails
21-06-2007, 21:19
ben size açıklayım arakdaşlar www.ehirobo.com dan aldım heliyi 146 dolar ödedim kargo parası dahil 7 -14 en yavaş kargoyu seçtim para az gitsin diye nese nisanın 13 de aldım bana 2 mayısta elime ulaştı ümidi kesmiştim artık paranın üsütüne yattılar diye bence TR de çok bekliyor kago firması 17 nisanda TR ye iletildigini sitesinde belirtmişti.bana kaç gün sonra geldi ayrıca gümrük felan hiç bişi ödemiyorsun ...
146 dolar 100 euro geçmiyormu kardeş ya kafam allak pullak oldu bi helikopter alamadım bi kere sipariş geçtim oda kartta limit kalmamış öle iptal oldu deli oldum ya bekliyorum hala şimdide limit var ama kararsızım
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.