PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nerden? nerden???

Ramses
06-10-2004, 11:31
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ama henüz çok çok acemiyim... ya sizce nereden başlamalıyım??? herkes elektrikli daha iyi diyo başlangıç için bide off-road mu on-road mu?? çünkü bizim buralarda zemin o kadar iyi değil... tabi en önemlisi benim bunları nereden alabileceğim... sizin anadolu yakasında bildiğiniz iyi bi yer var mı??? lütfen yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.....:rolleyes:

100kmh2sn
06-10-2004, 11:36
Ramses ailemize hoşgeldin, istersen önce kendini tanışma bölümümüzde iyice bir tanıt ;)
http://php.hobbyrc.com/forum/forumdisplay.php?f=8
Hangi arabayla, nasıl bir modeller başlayacağınada forumdaki ilgili başlıkları okudukdan sonra karar vermelisin,her arabanın kendine göre artıları var eksileri var, senin gibi yeni başlayacak birçok arkadaş vardı, birçoğu şimdi araba sahibi oldular, istersne önce bir gözgezdir, almayı istediğin arabaya karar verdikden sonra satın alma işlemine geçilir..zaten en kolayı satın alma işlemi..hadi iyi seyirler

jrcem
06-10-2004, 13:46
valla bende burada yeniyim ama elektrikli modelim oldu bence kesinlikle nitro almalısın... ki nasıl süper zevkli bi hobiye başladığını anlamalısın süper bi olayve yine bence towerhobbies den al derim...

larrybird
07-10-2004, 20:36
towerdan al diyorum.ama bunu yapmadan önce forumda bi güzel araştır ne alacağına karar ver.sorun olursa sana yardım ederiz.