PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 22 Nisan 2007 Pazar Günü Buluşması

sahincem
17-04-2007, 23:32
Arkadaşlar 22 Nisan Pazar günü için aldığım olumlu tepkiye dayanarak buluşma listesi yapmak istiyorum.Umarım tüm arkadaşlar katılımlarını bizlerden esirgemezler ellerinden geldiğince.
Özellikle 1/10 onroad araçlar için yapalım ama off road da gelmek isterse neden olmasın önemli olan paylaşımlar ve arkadaşlık...
Yeri ve zamanı hafta sonuna kadar kararlaştırırız...

1-Cem Şahin Gs Vision Pro Dsm Acıbadem

grileo
17-04-2007, 23:52
2. Ayhan YILMAZ Mugen Mtx-4 Z.burnu
buarada hazanferin kulesi ne durumda??

sahincem
17-04-2007, 23:56
Kuleyi yıkıldı diye biliyorum ancak gidip görmedım bu haberı aldıktan sonra.Yarın telefonla öğrenirim ben en son halini.Her şekilde pist yada boş bir alan olsun buluşma ayarlayalım kesinlikle.Ama pist kullanıma uygunsa piste gidelim.

grileo
17-04-2007, 23:59
o.k gidelim,,

sahincem
18-04-2007, 00:20
2-Ayhan YILMAZ Mugen Mtx-4 Z.burnu

Katılımlar devam edecek inşallah:)

sahincem
18-04-2007, 10:43
Arkadaşlar toplantıya sanırım hiçbirimiz gelmek istemiyoruz.Katılım artar inşallah:ddd:

HAKANF1RACİNG
18-04-2007, 10:58
3-hakan arer ,tb02,K.çekmece
4-tunc demircioğlu,tt01,Sinan oba

sahincem
18-04-2007, 11:34
Arkadaşlar mevcut frekanslarımızıda listeye eklersek kırımsız bir gün geçirebiliriz:)

SwTaArRs
18-04-2007, 11:46
ben kendim için söyliyeyim nerede olacağı belli olmayan bir toplantıya katılırım diyemem.

sahincem
18-04-2007, 11:50
Arkadaşlar onuda hep beraber konuşalım.Pistimiz olmadığı için boş bir alanda toplanmak zorundayız.Tekliflerinize açığız hepimiz.Hemen kararlaştırılabilir.Fikirlerinizi bekliyoruz.

Seth
18-04-2007, 12:11
Bakırköy Adliyesinin arkasını bir deneyelim isterseniz?

ceyhun34
18-04-2007, 12:31
adliye arkası güzelmi?

metallce
18-04-2007, 13:28
Adliye arkası dediğiniz "Cumartesi pazarı" alanı olmalı.Eger orasını diyorsanız c.tesi pazar kurulucak inş. ertesi güne temizleyebilirler.Güzel bir alan ben off-road kullandıgım için hiç orayı kullanmadım.Gördüğüm kadarıyla söylüyorum.Ama dediğim gibi pazarın pisliği ertesi güne kalırsa işiniz zor olur.Gerçi B.köyde oturan bi arkadaş varsa o daha iyi bilir.

sahincem
18-04-2007, 13:36
Walla arkadaşlar bende anadolu yakasındayım karşıyı çok iyi bilmediğim için yorumlayamıyorum.Ama sizlere güveniyoruz.Ortak karara en kısa sürede varalım bir buluşma gerçekleştirelim.Gerisi gelecektir.Bu pazar için buluşma yeri önerilerinizi bekliyoruz tüm arkadaşlarım...

metallce
18-04-2007, 14:25
Bide arkadaslar yeni duydum size söliyim dedim adliye arkasında trafik varmıs acemi trafiği :D 1/1'lere karşılık 1/10 :D

sahincem
18-04-2007, 15:35
Abdi ipekçi arkasında bir yer olduğu söyleniyordu ama orası ne durumda arkadaşlar?

oki
18-04-2007, 21:09
yer konusunu tam anlamıyla kararlaştıralım arkadaşlar gelmek isteyen diğer arkadaşların aklındada soru işaretleri kalmasın bu arada araba sorunu çıkarsa beni erenköyden alabilecek arkadaşlar olursa sevinirim teşekkürler...

T@RIK
18-04-2007, 22:49
Kozyataı carrefour otoparkı veya nautilus otoparkı..ulaşımları çok zor değil..

benim gelip gelemeyeceğim ksin değil..:( anadolu yakasından ve 11-12 gibi olursa buluşma gelebilirim ancak..

oki
18-04-2007, 22:59
kozyatağı carrefourda eskiden lastikçi vardı lassa onun önü bomboş olurdu kimsede üşenip araba park etmezdi oraya rahat rahat oynardık ama şimdi inşaat var ben tamamiyle boş biyer bilmiyorum oralarda genede buluşursak güzel olur ...

SwTaArRs
19-04-2007, 00:02
natulius otoparkı haftasonu kapalı olur öyle boş bir alan bulunmaz. carrefourda denildiği gibi inşaat var, aslında onun yaındaki metronun otoparkı genelde boş oluyor ama oraya da bizi almazlar. caddebostan sahilde daha önce buluşulan bir yer var ama kalabalık için yeterli olur mu bilmiyorum. aklıma maltepe civarındaki boş başka bir otopark geliyor bikaç kere kullandım orda ama o da karşıdan gelecekler için uzak kalır. bir de beşiktaş barbaros meydanı var orda da kaç yapar kaça aldın sorusundan araba kullanılmaz :)

sahincem
19-04-2007, 00:14
Şaşkınbakkal da sahilde ki yer etkinlik alanı güsel arkadaşlar ancak aşırı tozlu ve hafta sonu abartmıyorum milyonlarca insan oluyor:)geçen hafta orada dikkat dağıtanlar yüzünden aks kırdım.Her yer bisikletlik kaykaylı.Yani anlamı olmuo.Ancak maltepe mutluhanın karşısında henüz trafiğe açılmamış temiz asfaltlar var oraya gidebiliriz.Ancak avrupa yakasında olursa benim araba 2-3 kişilik boş yer var gelmek isteyen arkadaşları alırım karşısı için...Avrupa yakasında oturan arkadaşlar boş alan biliyorsanız lütfen sizde fikir verin...:confused:

arda_
19-04-2007, 09:38
5-Arda Özkara tt01 drift spec pardon frekansımı sonra yazarım

bu arada yeri tamamen söyleyip tarif edebilirmisin?

oki
19-04-2007, 10:36
arkadaşlar bişey sormak istiyorum şimdi erenköyde oturuyorum ama daha önce göztepede idim 99 da taşındım şuanki özgürlük parkında nerdeyse 7 senedir gitmiyorum baya bir değişiklik olduğunu söylediler on-road için mevcut yer varmı acaba bilgisi olan varmı acaba....

sahincem
19-04-2007, 21:52
Walla özgürlük parkı çok olumlu gözükmüyor.En büyük nedeni ise yine hafta sonu olması dolayısıyla insan kalabalığının çok olması.Ancak bazı düz bölümleri var diye biliyorum ben.

Evet biran önce yer konusunda netliğe kavuşalım.

grileo arkadaşım abdi ipekçinin otoparkını söylemişti ancak hafta sonu ne durumda olur orası acaba?maç olurmu?boşsa bizi alırlarmı?

Yada arkadaşlar başka fikri olan varmı?
Pistimiz olmadığı için olabildiğince az rahatsız edileceğimiz biyere gidelim.Ve zemin fena olmasın.

Yada kule olmasada hazerfana gidelim.bir yükselti buluruz belki ordan.Gazlarız olduğu kadar.

En azından rahatsız edilmeyiz.

Ne diyosunuz?Alternatiflere açığım ben.
Az kişide olsak birşeyler yapalım.
Eski dönemde olimpiyat stadının otoparkında muhteşem bir hobby rc buluşması yapmıştık zeminde gayet güzeldi.Acaba gitsek şansımızı nedesek özel izinsiz giremezmiyiz?

Bilgisi olan arkadaşlar fikir verebilirler mi acaba?

oki
19-04-2007, 22:10
ah autodrom yaktın bizi

sahincem
19-04-2007, 22:25
RC pisti olmayan İstanbul çok ilginç:)
Bursa,Ankara ne kadar rahat.Biz kullanmak istiyoruz kullanamıyoruz:)

Neyse ama çözüm şart.
Şöyleki ben geçen hafta Autodroma gittim pazar günü.Motosiklet eğitimi vardı.Pist bazen boş oluo gelmeden önce telefon açın dediler.
Ancak hafta sonları hep eğitim oluyor.
Ben defalarca denedim.

oki
19-04-2007, 22:30
eeeeeeeee napacaz şimdi..

oki
19-04-2007, 22:56
http://www.ibb.gov.tr/NR/exeres/8F325A8A-E7CA-48CD-BCAB-2174D1DF07AC,frameless.htm?NRMODE=Published

link verdiğim yere bir gözatın bakalım acaba büyük bir otoparka sahipmidir....

rodi
19-04-2007, 23:12
arkadaslar anadolu yakasında bir bulusma olursa bende katılacagım buyuk ihtimalle tercihim toplu tasımanın rahat oldugu bir yerden yana :D

macc
19-04-2007, 23:13
sahilde güzel alanlar var ancak pazar günü havada güzel çok kalabalık olur istanbul parkın otoparkında kullanan arkadaşlar vardı hatta 4-5 araç kullandıklarını söylüyorlardı. orda araç kullanmadım ancak hatırladığım kadarıyla çok büyük ve temiz bir zemini vardı bir altenatif olabilir. haftasonu les sınavı olduğu için üniversitelerin otoparkları veya sahalarında girip oynamak problem olmaz herhalde

oki
19-04-2007, 23:20
bu haftasonu istanbulpark ta moto gp olmayacakmı.??? yav gidecek bir yer bulamadık iyimi olimpiyat stadı buluşmasında ben askerdeydim oranın otoparkı konusunda bilgim yok ama acilen biryer bulmamız lazım yoksa evde kaldık bu hafta demektir...

sahincem
19-04-2007, 23:22
Hafta sonu istanbul parkta moto gp var:(
Sahilde evet çok dolu oluyor hafta sonları.
Olimpiyat stadına alırlarsa oraya gidelim.

sahincem
19-04-2007, 23:24
Toplam da zaten az kişiyiz sanırım şuanda.Olimpiyat stadına güvenlikler alabilir belki.Sonuçta daha önceden izin alındı ve oraya gidildi.Bende o buluşmada vardım.Zemin gayet iyi.Yeterli ve alan geniş.

macc
19-04-2007, 23:27
olimpiyat stadına almazlar kesinlikle önceden konuşmak izin almak falan lazım aksi halde almıyorlar.

cem
19-04-2007, 23:51
Arkadaslar goruldugu uzere bu isi organize etmek cok kolay degil,oncelikle alani bulup,sonra konuyu acmak daha verimli olurmus.Ankara,Bursa,vs rahat demissiniz ama oralarda sehirlerinde Istanbula gore kucuk olmasi dolyisiyla insanlar pistlere surekli olarak gidiyorlar.Istanbulda kac tane pist vardi,ilgi olmadigi icin kapandi,her seyin baslangicinda zahmet mutlaka cekilir,birniz Kadikode oturuyordur,oteki beylikduzunde,vs birine uzaktir,otekine yakin,ama bir sekilde organize olunup mevcut pist kalmissa orayi kullanmak gerekli.Pistle ilgili bir suru yazim var,bizlerde rc yi pistte kullanma kulturu olmadigi icin "piste giderim,1 saat gazlarim,donerim" mantigi var.Oysa pist kulturunun bulundugu yerlerde birincisi pistler gurultu dolayisiyla zaten sehirdisi yerlerde;piste gidicek herkes pasa pasa sesini cikartmadan,sikayet etmeden arkadsalariyla toplanip piste giderler,kullanim ucreti neyse onu verirler ve gunlerini guzelce gazlayarak gecirirler.Dikkat edin gunlerini diyorum,"piste gidiym 1 saat gazlarim sonra donerim" diye dusunmedikleri icin yaptiklari yol 100-200 km bile olsa kimse bundan rahatsiz olmuyor.Eger bizlerde Istanbulda (pist kaldimi bilmiyorum) ki pistleri bu mantikla kullanirsak kimse gidilen mesafenin uzakligindan yakinmaz,kaldiki zaten Istanbul sehir ici trafiginde bile bir yakadan obur yakaya gecmek birkac saat suruyorki mesafe oldukca komik.

grileo
20-04-2007, 00:05
bi tane adam gibi pist olsa walla her hafta sonu gidicem, giriş ücretini 2 katı vermeye razıyım, hazanfere ümid bağladık oda kule olmayınca yattı,, bursa pisti burnumda tutuyor, yakın olsa walla gidicem ama 3 saat sürüyor yaw yol..

bu arada madem başka yer bulamadık, abdi ipekci otoparkına gidelim derim ben, hem fazla kişi değiliz sorun olmaz büyük ihtimall.. gerci ben cumartesi zaten ordayım gene..

peugeot_406
20-04-2007, 00:09
istanbulda pist olmadıgın için onroad aracımı dolaba kaldırdım eskiden bayramoglu vardı artık oda yok ama dediğiniz gibi ist de pist olmaması cok garip

cem
20-04-2007, 00:24
Arkadaslar pist olmamasi garip falan degil,forumu eskiden takib edenler bilir,AUTODROM kompleksine RC pisti yapilmasinda Sukru kardesimizin cabalariyla oldu.Ve autodroma vaatlerde bulunuldu.Pist acildi,giden olmadi,yukarida yazdigim sebepler ortaya sunuldu.Ve dogal olarak Autodrom yonetimide rcye ayirdigi yeri para kazanabilecekleri veya en azindan daha verimli olabilicek bir ise ayirdi.Lutfen forumun arama kisminda autdrom pistiyle ilgili yazilari bulup okuyun,neler neler yazildi,uzakmis,pahaliymis,yok guvenlik tersmis,yok kaslarinin altinda gozleri varmis,vs,vs
Bu platformda bikmadan usanmadan pistin acildigi ilk gunden itibaren yazdik,pistegidin,kullanin,sikayet etmeyin,yoksa pist kapanir diye,her zamanki gibi dinleyen ve onemseyen olmadi ve sonuc ortada,koskoca Istanbulda pist yok,suclusu gene bizleriz.

freesky
20-04-2007, 00:30
On-road araçlar için Istanbul'da Hazerfen'de pist mevcut arkadaşlar.Ancak kule yok.

sahincem
20-04-2007, 08:49
Ben RC işine başladığım günden beri araçlarımı hep pistlerde kullandım.Ancak 2 pistinde kapanması(birinde kule yıkık)oldukça zorladı beni.Froumda piste gidilmesi konusunda evet çok büyük bir ilgisizlik bende sezdim.Ancak arkadaşları suçlamıyorum.Özel aracı olmadan,toplu taşıma ile piste gitmek zordu İstanbul'da.
Sonuçta yer ayarlayamamızın nedeni yer olmaması!
İstanbul gibi bir yerde her zaman yer bulursunuz ancak hafta sonu olması tüm boş alanların(park-bahçe vs.)dolması anlamına geliyor.
Olaya bu açıdan bakmak lazım.Autodrom pistininde nasıl açıldığını ve ne kadar ilgi gördüğünü ben bizzat gördüm.
Her hafta sonu aynı isimler geliyordu.Farklılık yok.Sayıda artış yoktu.3-5 kişi ortalama.
Pist olmadan bence RC olmaz.Çok ciddiyim bu düşüncemde.Otoparkta 2 düz gazlamayla ne modelcilik öğrenilir.Ne de zevk alınır.Ama şuan o durumdayız.
İstanbul pistlerinin kıymetini ikisinide kaybedince anladı diyebiliyorum sadece.

mesut akın
20-04-2007, 09:09
arkadaşlar autodromun rc pisti kapandımı :O şok oldum okuyunca...ben draglara gidince rc pistinde araçlarını kullananları görünce çok sevinmiştim..birkaçdefa görmüştüm arka arkaya..autodrom'un çok gelec vaadetttiğini düşünüyodum ama autodrom şuanda sadece komplex eğitim merkezi ve kartin olarak kulllanılıyo..ben hala RC pisti açık sanıyordum.....aslında AUTODROM yine olur rc pistinin olmasına gerek yok..geçen sene IASCA CB yarışması için çok büyük düz bi alan yapmışlardı ve busene yine IASCA DB yarışması var...o düz alan hala boş sanırım..şansımızı deniyelim isterseniz

cengizhan
20-04-2007, 11:11
5-cengizhan yurdalan GS-VisionRTR Kadıköy

Hazerfene gidebiliris ama bu gun karalşatırlıması gerekiyor yerin biz kadıköyde salı pazarında gazlıyoruz genelde hiç orda gazlayan odlumu içinizde?

cem
20-04-2007, 11:33
BUnlar Istanbulda kaybedilen ilk pistler degil,daha oncede pistler vardi,onlarda ayni sebeplerden oturu kapanmisti.

cengizhan
20-04-2007, 11:36
ee ne yapıcaz nerde gazlıcaz konu dağıtmayın!!!Gitmicekmiyiz biyerelere?

metallce
20-04-2007, 16:11
Arkadaşlar bi yer söyliycem ama kalabalık olursa size ufak gelir gaziosmanpaşada bi yer var şöleki beton zemin,toprak ve taşlı zemin, çim zemin.Ben off-road kullandıgım için hiç beton zeminde araç kullanmadım ama zemin gayet düz 5-6 kişide rahatça oynar ama sayı 10'nu gecerse ufak kaçar. Tek sorun çim olan yerde piknikçiler var ama ben kullandığım zaman hiç karışan olmadı şimdiye kadar.Zaten Grup olunca alana sizden başkası girmez Çünkü biz 3 araçla gittiğimiz zaman toprak zemine kimse girmiyo.Yer tam olarak kuru gıda halinin karşı tarafında şöleki tem yolu kuru gıda hali ile arazinin arasında.

mokli
20-04-2007, 16:38
kimsenin işine karışmak gibi olmasın ama burdan iyi bir yer bulamazsınız
http://img444.imageshack.us/img444/6017/suadyejj0cz8.jpg (http://imageshack.us)

BURAKK
20-04-2007, 17:23
Yaw inanın süper yer var özgürlük parkında :) Ama o yerin hemen yanında kafeterya gibi biyer var , galiba orasıda o alana bağlı ve ordakiler tarafından kovulabiliriz.Önceden gidipte izin alabilirsek olur gibi geliyor bana :)

rodi
20-04-2007, 19:42
Yaw inanın süper yer var özgürlük parkında :) Ama o yerin hemen yanında kafeterya gibi biyer var , galiba orasıda o alana bağlı ve ordakiler tarafından kovulabiliriz.Önceden gidipte izin alabilirsek olur gibi geliyor bana :)

bahsettigin yer eskiden akulu arabaların oldugu yer ise orası 10 numara :D ama uzun zamandır gitmedim kucuklugum orda gecmisti eger orda ya da anadolu yakasında kolay ulasım olursa bende katılacagım bulusmaya umarım katılabilirim

BURAKK
20-04-2007, 19:55
bahsettigin yer eskiden akulu arabaların oldugu yer ise orası 10 numara :D ama uzun zamandır gitmedim kucuklugum orda gecmisti eger orda ya da anadolu yakasında kolay ulasım olursa bende katılacagım bulusmaya umarım katılabilirim

Orası harbi harbi 10 numara :D Ama bende Cumartesi 2:00 ile 6:00 arası boşum pazar günü full doluyum :confused:

Seth
20-04-2007, 19:59
Orası harbi harbi 10 numara :D Ama bende Cumartesi 2:00 ile 6:00 arası boşum pazar günü full doluyum :confused:

Bu yer karşıda mı?

BURAKK
20-04-2007, 20:08
Hayır karşıda değil.. İstanbul Göztepede ve baya büyük olduğu için parkın 2-3 km karesindeki kime sorsanız tarif edebilirler çünkü oradaki herkes bilir :)

mesut akın
20-04-2007, 20:21
arkadaşlar ben Beyaz7 (Beyaz) Abinin HPI Nitro RS4
RTR 3 Evo Dodge Viper aracını alıcam anlaştım..pazar günü saat 2 de alıcam aracı.. :) :D eğer anadolu yakasına olursanız aranızda olmak isterim

Seth
20-04-2007, 20:42
Hayır karşıda değil.. İstanbul Göztepede ve baya büyük olduğu için parkın 2-3 km karesindeki kime sorsanız tarif edebilirler çünkü oradaki herkes bilir :)

:D Benim için karşı oluyor. Belirtmeyi unutmuşum Yeşilköy' deyim ben.

BURAKK
20-04-2007, 20:50
:D Benim için karşı oluyor. Belirtmeyi unutmuşum Yeşilköy' deyim ben.

:D Evet doğru

ensarbaylar
20-04-2007, 21:21
6-ensar baylar-gs vision rtr-acıbadem-27,095 veya 26,975(hangisi azsa)

neyse bi teklifim var
bi go kart pist sezon olmadığı için boş(kapısının açık olduğuna garanti veremem):)

http://img478.imageshack.us/img478/9895/adszmu7.png

rodi
20-04-2007, 21:32
go kart pisti bence pazar gunu kullanıma acık olacaktır cunku havalar guzel durumda kaldıki kapalı olursada duvardan atlar gireriz :D ben 1 bucukta dershaneden cıkıp gelcem heralde 2 yi bulur gelmem benim karting pisti yada ozgurluk parkının oraya ... uzun zaman oldu yanlamayalı arabama bakım yapsam iyi olcak sanırım :D

cengizhan
20-04-2007, 22:44
ben o karting pistini biliyorum galiba telefonla arayıp pisit kullanmak için kiralıyabiliriz adam başı güsel bir fiyat çıkarsa bence müthiş olur hem yakın hemde güsel yer ama pistin kenerındaki lastikler pilotajı biraz zorlıyabilir ama ensarbaylar sen oranın ismini biliyormusun bi tel bulup arıyalım haftasonu açık arası ama boş olucaktır dolu olduğu zamanlar arabaları dinlendirip rc sohpetler yaparız ama oranın ismini bulalım ve ne kdr fazla kişi olursak o kdr düşük ücret öderiz ben halex e de haber verdim o da gelebilir...

cengizhan
20-04-2007, 22:52
rodi sen oraraya yakın oturuyosun galiba:) forumda daha önce gitmek için plan yapmışsınız gittiniz mi? nasıldı kullanabildiniz mi

SwTaArRs
20-04-2007, 23:28
gokart pisti olabilir, hatta zamanında orda mini bir buluşma da yapılmıştı. tabi boş olma olasılığı hakkında bişey diyemem.

oki
20-04-2007, 23:38
tam yerini tarif edebilirmisiniz..

oki
21-04-2007, 00:11
"sosyal etkinlik alanı" na kaldık gene galiba???

sahincem
21-04-2007, 01:29
Etkinlik alanına en kötü ihtimalle zaten gideriz arkadaşlar:)O son adaylarımızdan:)Acıbadem köprüsünü E-5 istikametinde Hareme doğru geçtikten sonra,Natilusa doğru gitmek için Koşuyolu çıkışı tabelasından girmeden yol bariyer bitiminde sağada açılır.Ordan girdiğinizde Fiat Ortadoğu otomotivin arkasında kalmakta go kart pisti.Yani E-5 ten bariyer bitiminden sağa girince 50 metre ileride sola yokuş aşağı iniyorsunuz.Orada.Yeri kolay bulunur.Pazarları açık.

gokhantyt
21-04-2007, 01:57
arkadaşlar hepinize slm muhabbeti okudumda herkez pİst yok diyor evet pist yok ama pist yapmak istiyen bi kişiye bu sitede ne kdr olumsuz mesajlar geldi. belki okumuşsunuzdur.Tuzla karting pisti rc pisti olarak kullanabilrmi başlıklı bi konu açılmıştı.

http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=16116

okuyun arkadaşlar

ve şu anda türkiye karting şampiyonası sezonu açıldı bazı hafta sonları doğal olarak dolu olucaktır ama çoğu zaman gidebilirsiniz ve karting yarışmalarıda yapılabilir gönlünüze göre eğlenebilirsiniz ve şu anlık hiç bir ücret ortada yok işte arayalımda pisti kiralayalımda gibi kaygınızda olmayacaktır..!!!

22 NİSAN BULUŞMASINDA KIRIMSIZ EĞLENCELER DİLERİM ARKADAŞLAR

ensarbaylar
21-04-2007, 08:59
son durum olarak
kaç kişiyiz?
buluşma yeri neresi?

sahincem
21-04-2007, 11:05
Arkadaşlar hazerfanı aradım kule yok ama yerden kullanılmakta pistimiz dediler.
Auto dromu aradım ordada kesinlikle pistmiz kapalı dediler.Son bilgiler pistler hakkında aynı bizim konuştuklarımız gibi.

Yer bulamadım,arkadaşlar görüyorum ki hiçbirimiz bulamıyoruz.Etkinlik alanına gidelim o zaman yapacak fazla birşey yok.

sahincem
21-04-2007, 11:10
gokhantyt arkadaşım...

Üslubuna birazcık dikkat etmeni isterim.Burada kimseye bağırma hakkın yok.O yazıların hiçbirini ben yazmadım.Her zamanda RC nin pistte kullanılması gerektiğini bundan önceki yazılarımda savundum.

Ama sen ilginç bir açıdan bakmışsın.Napalım pist istemeyenlerde var.Ama şuan bu başlık altında çıkmazda olan arkadaşlarımızın hepsi istiyorlar bundan eminim.Emin ol milyarlık arabamı saçma sapan zeminler kullanmak ve hiç zevk almadan eve dönmek bende istemiyorum.

Pist yapılmasına sonuna kadar destek veriyorum.Ama kinayeli konuşmalara gerek yok.Hepimiz eğlencemize bakalım.

RC camiası dostluk kardeşlik ve paylaşım ile büyür.Böyle saçma polemiklerle değil.

oki
21-04-2007, 12:25
arkadaşlar en son olarak artık bende diyorumki caddebostan sahildeki "sosyal etkinlik alanı yazan "yerde buluşalım çok gazlayamasak bile en azından tanışma-kaynaşma maksatlı olur fikir alışverişinde bulunuruz daha sonraları neler yapacağımızı konuşuruz..
eğer sizde onaylarsanız saat belirtin ben kafadan varım

oki-emre kadir ulusoy-kyosho fw-05t/75,550

sahincem
21-04-2007, 12:28
OK Caddebostan etkinlik alanında buluşalım.

Bende geliyorum kesinlikle.

12 de ordayım.

oki
21-04-2007, 12:47
22-04-2007
yer:caddebostan sahil(sosyal etkinlik alanı yazan yer/migrosu biraz geçtikten sonra sağdan takip edin tabelayı göreceksiniz ama çok büyük değil)
1-oki-Emre Kadir ULUSOY ----kyosho
2-sahincem-Cem ŞAHİN ------gs

cengizhan
21-04-2007, 13:01
koşuyolu karting pisti ne oldu orası iyi olmazmı idi

SwTaArRs
21-04-2007, 13:12
caddebostan tamamdır bir aksilik olmazsa ben de oradayım
3-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm

ensarbaylar
21-04-2007, 17:46
ben az önce koşuyolundaki karting pistine gidip sordum.bu aralar yoğunuz dediler pisti kapatmak kaba bir hesapla bile bir milyarın üstüne çıkıyor dedi neyse en iyi yer etkinlik alanı.
3-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm
4-ensarbaylar-Ensar BAYLAR---gs-27.095 veya 26.975

ben de katılıyorum ama başlarda bir liste vardı. onu da birleştirince şöyle oluyor.(bu arada herkes frekans da yazsın)

7-oki-Emre Kadir ULUSOY ----kyosho
8-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm

rodi
21-04-2007, 18:53
kaca kadar orada olacaksınız ? ben dershane cıkısı gelcem buyuk ihtimal birde ben ep bir aracla gelcem sarj aleti getirsem orda kullanabilecegimiz araba olcakmı ?

gokhantyt
21-04-2007, 19:03
burda amacım kesinlikle tartışma yaratmak değil ve sesimi yükselttiğimide yalandır. ben sadace dönen muhabbetteki pist yok diyen arkadaşlara yazdım

Pist yapmak istiyen arkadaşımıza neden bu kadar katı cvp lar geldi o zmn (yapamassın edemezsin ) gibi

HEPİNİZE İİİ BULUŞMALAR KIRIMSIZ GÜNLER DİLERİM !!!!!

oki
21-04-2007, 19:16
7-oki-Emre Kadir ULUSOY ----kyosho/erenköy--75,550
8-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm

cengizhan
21-04-2007, 19:43
Frekans

5-cengizhan yurdalan GS-VisionRTR Kadıköy 26,995

HAKANF1RACİNG
21-04-2007, 21:07
arkadaşlar kusura bakmayın arkadaşın arabayla gelecektik işi cıktı malesef büyük bi ihtimal biz gelemiycez,hakan arer,tunc demircioğlu,iyi eğlenceler size arkadaşlar :ahhahyt:

oki
21-04-2007, 21:21
3-cengizhan yurdalan GS-VisionRTR Kadıköy--26,995
4-ensar baylar-gs vision rtr-acıbadem-27,095 veya 26,975(hangisi azsa)
5-oki-Emre Kadir ULUSOY ----kyosho/erenköy--75,550
6-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm

Mutlutürk
21-04-2007, 22:04
3-cengizhan yurdalan GS-VisionRTR Kadıköy--26,995
4-ensar baylar-gs vision rtr-acıbadem-27,095 veya 26,975(hangisi azsa)
5-oki-Emre Kadir ULUSOY ----kyosho/erenköy--75,550
6-swtaarrs-Tarkan Dinç----tc3-dsm
7-istanbul-Suleyman Mutluturk----izleyici :)

sahincem
21-04-2007, 22:52
Arkadaşlar saat 12-1 gibi orda olalım.Gelmek isteyenler ama işi olanlar 1-2 saat geçte gelseler olur hemen zaten ayrılıp evimize gidecek değiliz acil bir durum oluşmazsa.

Yarın görüşmek üzere..

Tozunu atalım sahilin biraz:)

oki
21-04-2007, 23:14
Tozunu atalım sahilin biraz:)
işte bunu sevdim........:ahhahyt:

sahincem
21-04-2007, 23:25
Hertürlü zaten dolduk yer bulamadık buldumuz son yeride NİTRO ya boğmadan günü tamamlamam ben:D

Benim bir arkadaşımda gelecek.Onda da gs vision pro team kit var.6-7 kişi olduk zaten.

Toplulukları uzak tutmaya çalışırız biraz alandan.Boş boş bisiklete binenlere bu sefer sert çıkacağım.Geçen sefer onlar yüzünden kırım yaşadım.Birdaha olmaz.

Arkadaşlar ayrıca başımız çok kalabalık olabilir.Mümkün olduğunca yan yana ve toplu yerleşelim bir köşeye.Saçma sorulara da aldırış etmeyelim:)Bıkıyolar sormaya gidiyorlar.

Benden söylemesi kesinlikle radial lastiklerinizi yanınıza alın.Süngerler yol tutmuyor hiç alan tozlu.Ancak nispeten radiallar iyi yol tutuyor.Ordayken de frekans karmaşası yaşamamak için hiçbirimiz kumandamızı açmayalım.İlk olarak bir bakalım kim var kim yok.Frekansları alalım birbirimizden ona göre hareket edelim.Kırım yaşamayalım.

Çimlerde mevcut hafiften piknikte yaparız:)Yemek içmek için birşeyler getirin yanınızda:)Şapka alın derim güneş olur:)Gözlükte oldumu tam olur:)

Tozu dumana katarız:cilgin: ,gelenlerle tanışırız...:ıggcck: iyi vakit geçiririz bu yeterli zaten..

mesut akın
22-04-2007, 00:49
arkadaşlar yarın saat 2 gibi aracımı teslim alır almaz bende aranıza katılıcam :)...Mesut AKIN - HPI RTR NITRO RS4 EVO 3 - Kocaeli

Bu arada ya bu adam saat 2 de aracı teslim alırsa Kocaelinden buraya nasıl yetişicek demeyin :) aracı bostancıda teslim alıcam :)

sahincem
22-04-2007, 00:55
Bekliyoruz Mesut kardeş.
Zaten bizde 1 gibi tam olarak orada oluruz.Malum pazar:)
Görüşmek üzere..

grileo
22-04-2007, 01:34
Arkadaşlar bugunki abdi ipekçi otoparkında gazlarken, vites ayarları esnasında malesef 2.vites dişlisini yedim :( ve arka dif.kayışıda oldukça hasar gördü minik cam parcaları kayışı delik deşik etti, malum bunları değiştirmem 3 günümü alacak ankaradan malzemelerim gelicek.. Haftaya inşallah arkadaşlar..

sahincem
22-04-2007, 19:31
Evet arkadaşlar sahilin tozunu attık diyebilirmiyiz:):)
Başımızda 100 kişi vardı...ama japon veletleri nasıl kafa kafaya tokuşturdum 5-6 kere:)

Güzel bir gündü.Havada muhteşemdi..Azdık ama yeterliydik..Bundan sonra daha çok arkadaşımızla daha da güzel buluşmalar yaparız...

Şimdi resimleri bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz:D

Mutlutürk
22-04-2007, 20:02
Evet Cem abi muthis bir gundu...Adamın biri gelip bu standı sizin icin mi kuruyorlar demesi olayı bitirdi :)
Gercekten guzel bir bulusma oldu...Bir sonraki bulusmayı dort gozle bekliyorum belki o bulusmaya arabamla gelirim insallah ;)

SwTaArRs
22-04-2007, 20:05
güzel bir gündü gelmeyenlerin kaybı.
alan ilk başta boştu gazladık, sonradan başka oyuncak arabalar çıktı ama nitrolar bastırdı onları ;) benim araba ise sessiz sessiz dolaştı çünkü motorun gcünden iki diff de dağıldı. motor tam gaz dönse bile tekerler kımıldamıyordu. sonra ön diffi biraz kurtardım bu sefer saçma bir hale geldi ve saçma bir hareket yapabilir hale geldi videosunu koyacam en kısa zamanda
başta boş olan meydan sonra 23 nisan için çadır inşaatından dolayı biraz daraldı.
yine epey bir kalabalık toplandı, kaça aldın nerden aldın kaç basıyor soruları ... ama bi tur verseneyi duymadım :)
arabadan onboard video çekecektim ama çekme fırsatı bulamadan araba bozuldu bir dahaki sefere inşallah
işte resimler
http://img467.imageshack.us/img467/817/s6000558ib1.th.jpg (http://img467.imageshack.us/img467/817/s6000558ib1.jpg)
http://img469.imageshack.us/img469/2505/s6000559qo2.th.jpg (http://img469.imageshack.us/img469/2505/s6000559qo2.jpg)
http://img467.imageshack.us/img467/9260/s6000560xo2.th.jpg (http://img467.imageshack.us/img467/9260/s6000560xo2.jpg)
http://img467.imageshack.us/img467/1866/s6000561eh8.th.jpg (http://img467.imageshack.us/img467/1866/s6000561eh8.jpg)
http://img469.imageshack.us/img469/823/s6000563xx9.th.jpg (http://img469.imageshack.us/img469/823/s6000563xx9.jpg)
http://img465.imageshack.us/img465/4228/s6000564gj6.th.jpg (http://img465.imageshack.us/img465/4228/s6000564gj6.jpg)
http://img465.imageshack.us/img465/2752/s6000565md1.th.jpg (http://img465.imageshack.us/img465/2752/s6000565md1.jpg)
http://img465.imageshack.us/img465/2347/s6000566fa8.th.jpg (http://img465.imageshack.us/img465/2347/s6000566fa8.jpg)
http://img469.imageshack.us/img469/7628/s6000567py7.th.jpg (http://img469.imageshack.us/img469/7628/s6000567py7.jpg)
http://img469.imageshack.us/img469/6158/s6000568hr9.th.jpg (http://img469.imageshack.us/img469/6158/s6000568hr9.jpg)
http://img469.imageshack.us/img469/8125/s6000570ft2.th.jpg (http://img469.imageshack.us/img469/8125/s6000570ft2.jpg)

http://www.youtube.com/watch?v=ofoEQyH25as

sahincem
22-04-2007, 20:13
Resimler için çok teşekkür ederiz:):)
Süperler...Ah işte alanı daraltmalarına rağmen baya bir zevk aldımıza inanıyorum.Birde o stand olayları olmasa dahada güzel olacaktı:)

Bana acil kep lazım bakalım birşeyler yapmak istiyorum ama zaman olmuyor:D

ensarbaylar
22-04-2007, 20:26
resimler de video da buluşma da süperdi yine olsa yine giderim

sahincem
22-04-2007, 20:30
İnşallah yine yapacağız kardeşim sen hiç merak etme.

Katılımın için çok teşekkür ederim.

SwTaArRs
22-04-2007, 20:35
bikaç kişi de yarışacakmısınız filan diye soruyordu, millet ama şaşırmış vaziyetteydim olum bak motoru yakıtı egzosu süspansiyonu var diye. herkesin ordan araba üzeridne bişeyler söküp takmasını görünce bunun bir oyuncak değil de biraz da hobi olduğunu anladılar tabi

ben arabamı bir nitroyla kapıştıramadığıma yanıyorum. diffler debriyaj haline gelmeseydi tam süper olacaktı. evde ikisinin de içini açtım resmen ermiş, topların etrafı plastik kaplanmış. temizledim onları, arka diffi tamamen kilitledim ve ana dişliyi serbest dönmesin diye japonladım. önü japonlamadım ama o zaten biraz daha iyi durumdaydı.

sahincem
22-04-2007, 20:44
evet senin araçtaki problemler baya kötü oldu ne güzel kapışacaktık:)

Ama zaten alan çok dardı ve insanlar yığınla gaz vermeye korktum ben açıkçası

cengizhan
22-04-2007, 20:53
ya ben gelemedim işim çıktı ama gelemediğime pişman oldum resimleri görünce ama bir dahaki buluşmaya kesin gelicem.Bu arada bole organizasyonlar gerçekten takdir edilmmeli eline salık sahincem:)

rodi
22-04-2007, 21:16
bende hasta olmasaydım gelcektim arabamı cantaya koymustum geceden :D ama dershaneye bile gidemedim kısmetse diger bulusmaya artık cok eglenmise benziyorsunuz ... hic drift arabası var mıydı aranızda?

BURAKK
22-04-2007, 21:23
Güzel bir gün olmuş dershanem olmasaydı bende gelecektim (yarın buluşma yaparsanız gelebilirm yarın tatil 23 nisan :D )

Bu arada RX-8'i olan kırmızı tişörtlü abiyi hatırladım 25 Şubatta kalkışlarda hep 1. geliyordu :)

demirci
22-04-2007, 21:53
hakkaten kalabalıkmış be, teamsoru biyandan, alan darlığı biyandan, sorunlar bi yandan genede keyfli bi gün olmuş,

tarkan senin arabanada üzüldüm yav, e koyarsan hayvan gibi motoru plastik difflerin üstüne olacağıda bu :) umarım biran önce halledersin, aslında hazır sökmüşken mod larıylan değiştirmek lazım :)

SwTaArRs
22-04-2007, 22:02
sen de gelseydin keşke, drift şov yapardın. şu elyapımı spoyerli arabanı doya doya incelerdik.
modlar konusunda haklısın, zaten stadnart diff kullanmam, çelik olanları varmış herhalde idare eder.

oki
22-04-2007, 23:38
çok güzel bir gündü gelen arkadaşlara çok teşekkürler..
bu arada oyuncaklarla gelenleri nasıl madara ettik ama..

oki
24-04-2007, 21:28
bu arada artık daha fazla buluşma yapalım artık malum hava şartlarıda inşallah bundan sonra bizden yana gözüküyor..
tüm istanbuldaki onroad-offroad çı arkadaşlara sesleniyorum gazlama zamanıdır arkadaşlar...

mesut akın
27-04-2007, 10:19
Arkadaşlar ben gebzede oturuyorum ve size bi önerim var bu konuda bana kim yardımcı olabilir......gebzede bi okul var ilköğretim ve yeni yapıldı bi bahçesi var kocaman ve dümdüz taze asfalt var üzerinde pürüssüz pisten bi farkı yok yarın oraya gidice ve bol bol resimlerini çekerim bahçesinin..ve buraya eklerim eğer talep olursa orda toplanabiliriz...üstelik çoluk çocukta olmuyo ve bekçiyide kafaladım hiç sorun çıkarmıyo camları kırmayın sadece yeter diyo :D ben aracımı bikaçgündür orda kullanıyorum...yarın akşama resimleri eklerim...buarada gebze harem minibüsleri tam önünden geçiyo :) ulaşım sorunu olmaz...acıbadem köprüsünden gebze 3 ytl gidiş dönüş 6 ytl ve bu fiyata pist falan bulamayız ki zaten yok...yardımcı olucak arkadaşlar PM atabilir