Orijinalini görmek için tıklayınız : tower da taksit mi var???
msj larımı okuyanlar bilir yeniyim ingilizcemde yok gibi, tower dan katalog geldi, katalogda almak istediğim modelde ayane şöyle yazıyo...
Nitro Rs4 3 Kit Saleen S7R Ultimate 3 PAY $124,99...........$374,97
" pay " taksit diye hatırlıyorum ama emin değilim... şimdi bu ürün taksitli mi???
ewet rtr vede rtr kombo olanlarda taksıt var 3 taksıt pesın fıyatına ama normal yedek parcdada fılan yok ne kotu degılmıı
ama hpı nin kit olanı bu sen rtr diysum ama
peki benilistemde exteadan ufak parçalarda var ayrı ayrı mı çektireyim
yani combo olan taksitle hemen ardındanda parçaları istesem ayrı ayrı mı gelir??
mrserhan
07-10-2004, 12:42
yaa bana da aldıgım kumanda ile birlikte katolog geldi. 3 taksit li olan arabalar war. hatta tmax bile 3 taksit ve baya avantajlı oluyo.
bende bu gaz ve heyecanla actım bilgisayarı ve katolog taki taksitli urunun kodunu girdim. ama taksit olayını falan goremedim internette. direk normal fiyatı yazıyo yanlış bakmış olabilirmiiym acaba
arkadaşlar taksit olayı sadece amerika ve kanada için geçerli maaselef:(
Dr. Mini-Z
07-10-2004, 18:28
evet cano +1 sadece amerikaya geçerli buralara geçerli olacağını düşünmek saflık olur zaten :)
üh be ne de sevinmiştim bütün arkadaşlarada duyurmuştum ama olun heveslensinlerde ( çünkü o kadar para bi oyuncağa bağlanırmı derlerdi ben de mor gözlük takardım onlara :dıkşın: ) neyse artık benim arabanın sesini duyunca ve göünce dumur olurlar peşimden o zaman gelirler:eyweyw:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.