Orijinalini görmek için tıklayınız : 1/5 mcdler hakkında bilgisi olan varmı?
SERTAN CAN
20-04-2007, 20:06
1/5 mcd almayı düşünüyorum ama aracı sadece forumlarda resim ve vidyo olarak gördüm bu araç hakkında bi bilgisi olan varmı? :ddd:
Forumda MCD ile ilgili konular/bilgiler,vs;
http://www.hobbyrc.com/forum/search.php?searchid=202809&pp=25
Bunu bulmanin yolu,"ARAMA" motorunu kullanip MCD yazmak....
valla aslında
benimde bi baja 5b alasım var ha
mehmet kul
21-04-2007, 00:47
Bak Cem arkadaşım kolay yolu söyledi.
SERTAN CAN
21-04-2007, 12:26
arac hakkinda bilgisi olan varmi diye sordum link veya arama motor u sormadim oralarada baktim zaten
Eger arama motorunda cikan basliklara bakarsan bu araca sahip olanlar oldugunu ve bu konuda bilgiler verildigini gorursun.
SERTAN CAN
21-04-2007, 17:23
teşekkürler
MSenturk
22-04-2007, 04:11
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=15062&highlight=mcd
Merhaba Sertan,
MCD hakkında ne gibi bir bilgi istiyorsun nasıl yardımcı olabilirim sana.
SERTAN CAN
24-04-2007, 10:53
merhaba
mcd hakkında hiç bişe bilmiyorum bitek forumda resim ve videosunu gördüm ön bi bilgi yeterli alırken nelere dikkat etmeliyim en çok neyi sorun çıkartıyor
teşekkürler
Merhaba Setcan,
Uzun süredir nete giremedim yanıtlayamadım o yüzden.
Şimdi MCD bildigin gibi TR üretilen ve dünyada tek olan bir araç, tümüyle olmasada motor hariç tüm sistem yerli malı. Araç sürekli 4 çeker, 3 adet diff. ile (ön, orta ve arka) güzel yol tutuş saglar. Diff.ler rijit klitli yada açık şekilde kullanılabilir. Malzeme konusunda bence oldukça sağlam, plastiklerin görüntüsü kalitesiz gibi gözükse de oldukça başarılı. WRC araçlarının kepleri ile satışa çıkar, ama buggy ve baja tarzı araçlarda üretilmekte. Sıfır alacaksan herhangi birşeye dikkat etmen gerekmez zaten araç sıfır, modifiye etmek de kişinin kendi seçimi olmasından dolayı modifiye parçaları satın almak senin bilecegin birşey. Seçim konusunda birtek motor seçimlik bence, onda da zenoah 23 yada 26 lık motor mükemmel denebilir.
2. el alacaksan aracı bilen tanıyan birisi ile incelesin, dikkat edilecek şeyler, motor ve elektronik, şase de pek birşey olmaz, amortisörler yeterince saglam en kötü yagları bitiktir degişmesi kolay.
Umarım verdigim bilgiler yeterli gelmiştir. Ankara da olsaydın sana aracımı da gösterir üzerinde ne gibi parçalar var görebilirdin. Web sayfası da oldukça detay diyebilirim.
Selamlar,
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.