Orijinalini görmek için tıklayınız : Tower ve 10.gün
Towerdan 28.inde verdiğim sipariş bugün elime geçti. Kağıdı beklemeden kalktım Topkapıya gittim sordum gelmiş dediler. Yani 10 gün içinde elime geçti. NTC3 RTR Plus ve BMW Z4 Kep. %10 gümrük vergisini kargo dahil aldılar. Damga parası ise 20 milyon değil 1.650.000 aldılar.
Süper Gümrük topkapıda nerede söylermisin???
Topkapı yeşil kunduranın yerini büyük ihtimalle biliryorsundur. Onun arka tarafındaki caddede Ülker fabrikası var. Ülker fabrikasının karşısında. Davutpaşa cad. no:99 Zaten Yeşilkunduranın orda kime sorsan Ülker fabrikasının yerini söyler.
:eyweyw: sağolasın daha siparişimi vermedim ama ilerde lazım olacak.
100kmh2sn
08-10-2004, 16:49
hayırlı olsun araban, güle güle kullan
araban geldiğine göre buluşmaya geleceksin ?
bişe sorcam ya bu gümrük ist da sadece topkapıdan mı alabiliyoz bide kışın gelmesi daha kolay dimi siparişler az olduğu için
bide geliip gelmediğini tel le öğrenebiliyormuyuz pazar günleri açık mı?gümrükle hiç işimiz olmamıştıda ondan
bide geliip gelmediğini tel le öğrenebiliyormuyuz pazar günleri açık mı?gümrükle hiç işimiz olmamıştıda ondan
Telefon ile öğrenmeyi kaldırmışlar. Çalışma saatleri Hafta İçi 8:30 - 12:00 ,
13:00 - 16:30
C.tesi ve Pazar tatil.
eyvah ya o zaman babamın yıllık iznine denk getirmemiz lazım hafta içi babam gidemez bide sipariş verirken bi hata yapmamamız için biri bizimle birlikte gelir inşallah
hayırlı olsun. dostum.
way bea 10 günde gelmiş ben çıldırmıyımde kim çıldırsın :) 29.gün geldi :) benim
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.