PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trex imin videosu

lazuri
26-04-2007, 00:10
arkadaşlar yeni topladığım treximin videosunu sizlerle paylaşmak istedim. ilk açık alan uçuşuydu. kameraman biraz kötü de olsa uçuş güzel sayılırdı taki gözüm güneşten kamaşana kadar :) gözüm kamaşmasaydı biraz daha uçacaktım ama hemen indim :D

http://www.youtube.com/watch?v=8gJEc4cEJOg

hikmet78
26-04-2007, 07:23
valla süper olmus kıskandım dogrusu ben bıle bu kafad ucuramıyorum okadar olsa on takla atarım valla tam alısıyosun pıllerle bogusmaya baslıyon yerlerde surunıyo bızım helı ya sana sımdıdıden kırımsız ucuslar

trex
26-04-2007, 21:46
Kameremana laf söylemeyin bende genelde video çekiyorum burada siz orada o hareketleri yaparken 7 inc ekrana dakikalar boyunca o heliyi sığdırmak marifet gerektiriyor

KripteX
27-04-2007, 18:09
dostum helikopterin hakkında biraz bilgi werebilirmisin? modeli, upgrade leri vs. ek olarak fiyatınıda yazarsan sevinirim. iyi gnler

lazuri
27-04-2007, 22:36
daha önce yüklediğim videolara bakarsanız önceden walkera 39 umun olduğunu görürsünüz. ben o heliyi uçururken trex ile olan benzeğilini bildiğim için arada bir trex in parçalarını alıp takıyordum fakat bir gün havada arıza yapınca duvara çarptım ve heli biracık dağıldı :fifufifu: ben de o gün heliyi dağıtmaya karar verdim ve önce yeni bir kumanda aldım Futaba 6exh ve servoları da değiştirdim Futaba S3107 kuyruk servosu için HS-65i tercih ettim. daha sonra sıra ile bütün mekanikleri trexin metal upgradeleri ile değiştirdim kuyruk dahil. sonra da gyro yu değiştirdim align 500 head lock gyro aldım. palleri de align 325 fiber aldım. kep olarak ehirobodan trex in ve copterX in aldım. şuan üzerinde takılı olan copterX. sonuç olarak üzerinde değişmeyen sadece motor, esc ve şase kaldı. onları da değiştirecektim ama şimdiye kadar hiç arıza yapmadı. hiç bir şikayetim olmadığı için değiştirmedim. fiyat konusunda bişey diyemeyecem. eski malzemeleri sattım yenilerini aldım. hiç hesap etmedim ama sanırım 1500 ytl'ye yakındır.:)

trex
27-04-2007, 22:40
Ben yanlız izlememişken yazdım videeoyu kamereman gerçekten kötüymüş:DD:

lazuri
27-04-2007, 22:41
bir kaç resim ekleyebilirdim ama siteye nasıl resim ekleniyor bilmiyorum. :D

lazuri
27-04-2007, 22:43
Ben yanlız izlememişken yazdım videeoyu kamereman gerçekten kötüymüş:DD:

boşuna demedim zaten kötü diye. ama elde başka olmayınca yine en iyisi bu :D