PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : mini-z mi? x-mods mu? yoksa zip zaps mı?!!!

furkan646
29-04-2007, 20:26
abiler ben mini r/c alcam ama hangisini alcağımı bilmiyorum. Lütfen bana hangisini alcağımı ve nerden bulucağımı söleyin!!!:ühühü:

cengizhan
30-04-2007, 16:47
furkan sen ne almak istediğini bilmiyorsun mini-z dediğin alet xmods un babasıdır, zipzaps ise bunların torunu gibidir:) Nese şaka bir yana eğer güsel bir mini rc istiyorsan mini-z awd al bütce o kdr büyük değil ise mini-z mr02 fln bak yok yine olmadı dersen xmods evo al zipzap için pek bi bilgim yok fakat masa üstünde ufaktan ufaktan gazlarsın ama şundan eminim xmods gen1 kesinlikle hyr ona vericeğim parayı benzin dök yak :)

kertenkebelek
30-04-2007, 22:30
bende bi ara karar verememişdim ama gerçekden mini-z çok kaliteli bi araç((x mod u gördükden sonra:D)) bence awd ye o kadar para vermene gerek yok.hem zaten ankaradasın ankaradaki yarışlarda awd kategorisi çok az oluyo hatta olmuyo bence mr02 alıp yarışlarda vs. kullanabilirsin

furkan646
30-04-2007, 23:25
ya siz bana bu yarışları fln anlatın noolur bide nerden alcam ben bu mini-z leri bnlardada x-modslarda olduğu gibi modifiye varmı? fiyatları nası???(ben yeni başladım daha heç bişe bilmiom) bişe daha var ahlatlı bel dışında pist vamı ankarada mini r/c pist yapabilirmiyim?nasıl?

kertenkebelek
01-05-2007, 20:23
bence önce forumda biraz araştırma yap,ben dahil bi kaç arkadaşımız evinde kendi amatör pistlerini yapıp resimleri paylaşmışdı.anakara'da 2 tane pistmr02 fiyatlarıda 200-250 arasında değişiyo

furkan646
01-05-2007, 23:36
ya peki mini-z leri nerden alabilirim? bide x-mod mu daha ii mini-z mi hem mini-z çok daha pahalı değilmi bide şu modifiye işlerinden bahsedermisiniz? ya peki bu pistler için en ii malzemeler hangileri söler misiniz ama en iyileri bide hazır pist satılıomu?

abuzer
04-05-2007, 13:19
ya peki mini-z leri nerden alabilirim? bide x-mod mu daha ii mini-z mi hem mini-z çok daha pahalı değilmi bide şu modifiye işlerinden bahsedermisiniz? ya peki bu pistler için en ii malzemeler hangileri söler misiniz ama en iyileri bide hazır pist satılıomu?

Biraz araştır biz araştırdık ve o şekilde öğrendik :hııııııı:

onr77
05-06-2007, 18:51
birde xmods a şekil modifiyesi yapbilirsin ama mini-z lere sürüş için gerekli şeyleri yapabilirsin.

onr77
05-06-2007, 18:52
bence pist çok masraflı birşey kendin yapman en uyun olur ama malzemenin iyi olması gerek . araba konusundada bende hepsi var buarada en iyi olarak mr02 derim sonra xmods evo awd kitli drift için çok idealdir mesela ama yarış diyorsan mr02 den şaşama.

cnr0663
12-07-2007, 13:55
mr02"lerde sekil modifiyesi yapabilyormuyuz? Neonlar, body kitler falan?