Orijinalini görmek için tıklayınız : 10 Ekimdeki buluşmamızla ilgili yorumlarınızı bekliyorum...
ToLGaYuRtDaŞ
10-10-2004, 20:51
10 Ekimdeki buluşmamızla ilgili söylemek istediğiniz herşey....
ToLGaYuRtDaŞ
10-10-2004, 20:56
10 ekimdeki hondam.com'un düzenlediği "Büyük Honda Buluşması Vol2" bana göre çok neşeli ve gerçekten 65 km yol gelmeme değdi doğrusu. Sadece gelicekler listesindeki 40 kişinin yaklaşık yarısının aniden yakalandığı grip salgını dolayısıyla buluşmaya gelemeyiş olması bizi çok üzdü :hımm: Ne yapalım bir daha ki büyük buluşmaya....
arkadaşlar buluşmadan sonraki ilk mesajı ben yazmak istedim.
buluşmaya gelen ve buluşmada emeği geçen ve arabama olan sinir hataları aşmakta bana yardım eden herkeze çok teşekkür ederim. buluşmada fazla kişi olmasakta çok eğlenceliydi bütün rs4 leri geçtim :P (engine alınma :P )
NASIL Bİ GRİP miş bu :) neyse her insan kendi zevkine göre gelip gelmemeye karar verir gelen eğlendi gelemeyen kaçırdı diyelim :)
arkadaşlar gercekten çoook güzel bi gündü gelen herkese çook teşekkürler bi yanda hondaların sesleri bi yandan bizim r/c'ler gerçekten çok güzeldi.özelliklede s2000 mugen'le r/c'nin kapışması gerçekten görülmeye değerdi:D
evet gerçekten güzeldi eğer 150m drug yapılcana 100m drag yapılsaydı OFNA s2000 i geçecekti ve biz orada havamızı atıp hondacıları rezil edecektik koskoca honda 200 beygirlik arac geldi 1 beygirlik araca geçildi olacaktı :P neyse aahhha hahahaha düzgün bi serpent yoktuki :D
ToLGaYuRtDaŞ
10-10-2004, 21:07
evet gerçekten güzeldi eğer 150m drug yapılcana 100m drag yapılsaydı OFNA s2000 i geçecekti ve biz orada havamızı atıp hondacıları rezil edecektik koskoca honda 200 beygirlik arac geldi 1 beygirlik araca geçildi olacaktı :P neyse aahhha hahahaha düzgün bi serpent yoktuki :D
OFNA s2000 geçebilicek bir rc vardı ama o yarışmadı, unutma ev sahibi kimdi? :D
evet hobbyshopta tam 3 beygirlik bi canavar duruyodu 160 km rahat yapabilecek ama yarıstırmadılar. çünkü ev sahibi hondam.com du yenmek ayıp olurdu sonra FORS ları FIRT die sönerdi :P
]WuR[@L!!!
10-10-2004, 21:56
Çok güzel bir gün geçirdik ne kadar bu güzel günün sonunda ayakta durmaktan ayaklarım şişsede :D katılan herkese teşekkürler.....
ewt arkadaslar gercekten superrrr bir gundu 40 kişinin yarısı bıle yoktu neredeyse ama genede cok eglendık her ne kadar cano yla savage erımız olmadan gıtsekte ama olsun cok eglencelı bır gundu en kısa zamanda vıdeo ve resımlerı eklıcem gercı vıdolar drag vıdeoları kalakrken superrrrr........
Çok güzel bi buluşma oldu.. Gelen herkese teşekkürler..
Honda ile RC arasında yapılan drag'da görülmeye değerdi.. Ama fazla üzerinde durmadılar karisma gitmesin die :D
NTC3'ün rüzgarı esti gene.. sabahtan akşama kadar arabayla uğraştık, hernekadar pullstart ipi 1 kere benim-1 kerede doğukanın elinde kaldığı halde, yinede RS4'ü falan geride bıraktırdık... Helal bize yanii... Başka ne denir :D (Ben yine elimi yaraladım :D )
Revo'yu ilk defa offroad pistinde detaylı izledik bugün.. Pisti temizlemişler.. Kenarlara bariyer falan yapmışlar.. Ama bariyerler file şeklinde, hiç olmamış.. Sürekli araba takılıyor ve kurtarmak gerekiyor...
Onroad pistinin ortasından kaynayan su'da görülmeye değerdi.. Murat ve meksikalı abimiz birkaç defa ellerinde süpürge temizlediler ama resmen doğal kaynak gibi asfalttan yine doluyordu... su yüzünden birkaçdefa bazı araçların ESC'si sapıttı.. Kurutmak falan gerekti... Ayrıca pist ile köprü arasındaki yol'da yürüyenlerinde ayakları bayaa çamurlandı. orayada bi çözüm bulunması lazım...
Yani görüldüğü üzere hala eksikler var....
Hondamcıların bulunduğu ortamda RC lerimizi götürüp 2 dk'lık bi show yaptık... Oradaki ilgide görülmeye değerdi..
Şükrü abimizin bastırdığı sticker'lar da çok güzel olmuş.. Hem büyük arabalar için hemde RC ler için... Teşekkürler abi tekrardan... ( Büyük Sticker alanlar unutmasın camlara yapıştırmayı :) )
Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.. Çok güzel bi gündü... Resim ve videolar yakında eklenecek...
ehehehehehe ahuahuahuhahua TaCi abi nTC3 en büyük ne kadar emre type ss daha iii desede :) çok uğraştık ntc3 le ama sonunda istediğimiz araca kavustuk ve son anlarda süper şekilde çostuk.abi sen koparmasaydın pull startı olmıcaktı belki araba puhahahaha :) sonucta bende koopardım ama ip dandikmiş :D neyse bunarada tamir ettim.
S2000 ide çakacaktıkta ev sahiplerine ayıp dedik muhaha.
herkeze söliielim araçları öbür tarafa götürdük taci abinin dediği gibi motorları sırayla bi çalıştırdık kimse hondalara baqmadı herkezin kafası bi anda RC lere döndü orada ufak bi kaç show yaptık tabi ben 360 dönerken hondanın birine girdim :D sonrada hareret yaptı GÖZE GELDİM GÖZE :)
100kmh2sn
11-10-2004, 10:09
Dayanışmanın,yardımlaşmanın ve sıcak bir aile ortamının yaşandığı yine güzel bir gün geçirdik
Öğlen saatlerine kadar çok yoğun olmayan buluşmamız öğe saatlerinden sonra baya bi hareket kazandı, hondamdan meraklı üyelerinde katılımıyla kalabalık görüntüler oluştu. Özellikle hondaların buluştuğu alanda yapılan ufak RC showlar ve Drag pistinde Mugen S2000 ve bir RC'nin kalkış yarışı görülmeye değerdi, 150 metreye kadar yarışı önde götüren RC'miz son hız limitlerine gelince yarışı Mugene vermek durumunda kaldı ama yinede grurluyuz :D ( Bu arada yarış 150 metre yapılacaktı fakat 280 metrede bitirdiler )
Resimler ve uzunca bir video bugün yarın sitemizde olacak
Uzakdan veya yakından gelen,pazarını bizlere ayıran ve henüz üye olmayıp aramıza orada yeni katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, işallah daha birçok buluşmada görüşücez,
Sevgiyle kalın
mrserhan
11-10-2004, 10:32
ben soliycek bişi bulamıyorum çok zevkli bi gundu.
sorunsuz bi şekilde gunu kapattım :)
ayrıca durup durup pazar gunu hepbirden hasta olan arkadaşlarada GECMİŞ OLSUN dileklerimi yolluyorum.
stickerlar da cok guze olmuş sukru abi ayrıca senin arabanada çok yakışmıştı.
100kmh2sn
11-10-2004, 10:57
serhan en çokda senin günü sorunsuz kapatmana sevindim, her an her virajda aman gitti gidiyor diyordum :D
eğer dursaydık sen heralde geceye kadar kalırdın orda :D
akşam saati herkes yorulmuş bir vaziyette kulenin önündeki banklara oturdu, inanın insanların o durumu görülmeye değerdi, günün tartışması, güzelliği ve sohbetler... ne diyim çok güzeldi
Bu arada sticerları arabalarınıza yapıştırın, o sticerlar için cumartesiyi pazar sabahıyla birleştirdimbaşka bişi demiyorum :D
Ayrıca yeni sticerlar için çalışmamız var, çıktığında haber vericem
akşam muhabbeti harbi çok güzeldi...
bidahaki buluşmaya yanımda bolca ip getirecem.... doğukanın pullstart'ı için :D
bide kola maceramız var tabiii :D serhanın formülü çok işimize yaradı :D
MeksikAli
11-10-2004, 11:10
Evet arkadaşlar hakikatten güzel bir gündü .... o güzelliğin içinde geşke hasta falan olanlarda gelseydi daha iyi olurdu ama neyse onlara geçmiş olsun .....
Ama Autodromda bazı sorunlar bitmek bilmiyor tabiki ....
1- Eğitim şart ama konu ile alakası yok ....
2- Tuvalet yok
3- Lavabo yok
4- Comprasor yok
5- Güvenlik yok ( dün ben 4-5 tane çocuk kovaladım ama sonradan içim cız etti sonuçta onlarda meraklı ama konu o değil ... konu güvenlik ... o kadar millet malzemeleri açmış dağıtmış sonuçta biz bizeyiz bişey olmaz ama dışarıdan gelen yabancılar problem olur)
6- Bilmiyorum veya aklıma gelmiyor varsa siz ekleyin ...?????
MeksikAli
11-10-2004, 11:12
Aklıma geldi ...
2- Tuvalet yok
3- Lavabo yok
4- Comprasor yok
5- Güvenlik yok ( dün ben 4-5 tane çocuk kovaladım ama sonradan içim cız etti sonuçta onlarda meraklı ama konu o değil ... konu güvenlik ... o kadar millet malzemeleri açmış dağıtmış sonuçta biz bizeyiz bişey olmaz ama dışarıdan gelen yabancılar problem olur)
6- Sandalye yok .. aslında iyi kötü vardı ama nereye gitti ?????
7- Bilmiyorum veya aklıma gelmiyor varsa siz ekleyin ...?????
ToLGaYuRtDaŞ
11-10-2004, 13:37
Aklıma geldi ...
2- Tuvalet yok
3- Lavabo yok
4- Comprasor yok
6- Sandalye yok .. aslında iyi kötü vardı ama nereye gitti ?????
7- Bilmiyorum veya aklıma gelmiyor varsa siz ekleyin ...?????
8 - Bide auto-drom mu biraz yakına getirseler fena olmaz.
Autodromdan sonra birkaç km daha gitseydim Hakkariye varıcaktım nerdeyse :D Ama geldiğime deymedi desem dünyanın en yalancı adamı ben olurum herhalde ;) Bu arada pull startsız rc ler için Taci çok iyi bir starter diyebilirim. Acayip ip çekiyor :yuppiyuv:
Walla hasta masta diildim arkadaşlar ama barda çalıştığım için inceden bi manita mevzuu oldu :D uyandığımda saat öğleden sonra 2,5 tu kusura bakmayın bi dahaki buluşmaya iki elim şeyde de olsa :D gelicem :D benim Yüzümden gelemeyen Mehmet vs. arkadaşlara da ayıp oldu kusura bakmasınlar... :ıggcck:
MeksikAli
11-10-2004, 16:31
Pardon ben duyamadım 2 elin nerde olsa gelirsin ???? :D :D :D
ahuahuhuauhauhu şey :)
bu arada gerçekten akşam hepimiz bittik hele o oturup sohbet anı güzeldi ama TACİ abi halen bana ip ile ilgili laf atıyo unutma ben ne akdar kopardıysam sende kopardın mıaahahahahah :) nerde kaldı kazak ipliği :)
autodromdaki eksiklikler :
1) kesinlikle pist düzeltilmeli pistten full veirm alamıyoruz.
2) bide RS4 ss ler için startfinish düzlüğünü biraz büyütmeleri gerekiyo .yani drug da hızlanmaları biraz uzun sürüyoda muahahahhahahahaha TC3 tabiki 2 metrede son hıza çıktığı için :P
gelemeyenler kıskanıyo :ıggcck: misal ben.. bence de şu auto drom u ist-izm arasına çekseler.. :p.. güzel olurdu..
atla uçağa gelin yaw 30 dk yol :) ben bile yalovadan geliom 1.bucuk saat sürüyo :D
valla doğukan harbıden bravo taci abi bence soylemelıyız cola olayını 3 kola 10 bucuk mılyon cok ama serhan abinin taktiği superdi bi 2.5 litrelik kola 10 tanede bardak tamamdır gelemeyenler ıcın uzuluoyrum bu arada HASTA olanlarada buyuk gecmıs olsun tek kelımeyle SUPERRRRR BIR GUNDU.
mrserhan
11-10-2004, 17:30
napalım arabaya harcıycak para kalmaz yoksa 3 kolaya 10 milyon verirsek
bide abicim serhan abinin taktiği deyip durmayın yaaw bidaaa sokmıycaklar bizi autodrom a falan :D
stickerler gerçekten çook güzel alanlar kesinlikle yapıştırsınlar biz dün pistte annemin arabaya yapıştırdık valla manyak durdu:D ellerinize sağlık
engine02
11-10-2004, 17:43
cok kral bi gundu walla cok eglendik herkese tesekkurlerimi sunarım gelmeyenler bu guzel gunu kacırdılar ama soyle bi gercek war ki ne kadar modifiyeli arabda olsa biz bi iki rc ile milleti etrafımıza topluyoruz yane ve bu baagı ii oluo :D
bnde mini bi show yaptım orda millet costu yuru be fln demeye basladılar walla cok hos bi gundu :)
100kmh2sn
11-10-2004, 17:52
Doğukanla emre ;
arabalarınızı çıkarınca S2000 ler falan unutuldu :D
gerçekten süper bi ortam oldu
100kmh2sn
11-10-2004, 17:55
stickerler gerçekten çook güzel alanlar kesinlikle yapıştırsınlar biz dün pistte annemin arabaya yapıştırdık valla manyak durdu:D ellerinize sağlık
canberk arabada gerçekten çok güzel durmuş, o kadar güzel duracağını hiç tahmin etmemiştim ;)
Valla ben motoru bitirmeseydim gelecektim ama sorun motor du...Şimdi o günden beri hangi motoru alsam diye düşünüyorum da ,halen bir karara varamadım :) :) :) ...Neyse bir dahaki buluşmaya artık ...........
saol şükrü abi benim arac o şovda hararet yapmasaydı bide foam yerine yağmur lastiklerim takılı olsaydı başta söleseydn takıcaktım ama unuttum ortada 209 tur 360 döndürürdün ne s2000 ne type r nede mugen kalırdı hepsi atlardı arabasına bay bay olurlardı :D :P
Kace Malek
11-10-2004, 21:37
Pazar sabahı 8:40'da arkadaş tarafından tek başına tuzla ya gitmek üzere satılınca bende plan değişikliği yaptım diğer çocukları tıktım 90 model kartal'a uça uça geldik. Saat 14 civarı auto-drom daydık. Daha önce hiç kendi gözleriyle -canlı canlı- rc araba görmemişlerdi... Hepsi hayran kaldı arabalara. Yalnız plan değişikliği yüzünden yarım saat bile durmadık auto-drom da. Saat 14 civarında gördüğüm arkadaşların üzerinde uğraştıkları bir savage 25 vardı. Allah sahibine bağışlasın dehşet, canavar bir araba. Çalışırken görmeyi çok istiyordum. Kısmet olmadı ben ayrılırken sanırım savage a akü bağlanıyordu. Daha sonra kendimi sakarya da buldum o ayrı hikaye.
dantelli off road pisti hiç olmamış.
çamurlu toprak yol çok fena hala çamurlar duruyor ayakkabı da.
itiraf etmeliyim on road pistini daha büyük hayal etmiştim.
tuvalet sorunu honda sağolsun tuvalet kullanımı sanırım bedelsizdi lakin kapısında değnekçi hazır bekliyordu hiç yüz vermeden girdim çıktım.
kendim pişir kendin ye kısmı açmalılar autodroma.
honda ların sıraya girip bayık bayık dönmesini izlemek bilmiyorum izleyeniniz oldu mu?
pikniğe gitmektense yarış pistine gitmeyi tercih eden aile reislerinin beraberlerinde ailelerinide sürüklediklerinden hoş bir piknik alanı atmosferi vardı.
" anneee bak babam kafasına beyaz bir kask taktı yolda dönüp duruyor sen onu izle ben gidiyorum"
" nereye yavrum oyuncak arabaların oraya mı? Gitme hem bak baban tur atacak şimdi"
" ama ANNEE onlar oyuncak değil ki gerçek"
" iyi git ama alalım alalım diye tutturma zaten gerçeklermiş sen 18 yaşına gelmeden alamayız"
bu durumda çocuk benim karakterimde olsaydı içten içe biraz ağlar sonra yüreğine daş basar kocaman adam oluncaya kadar bekler bekler beklerdi
ben abilerinin yanında bir köşede pilli arabalarıyla eğlenen çocukları görünce çok mutlu oldum.
yarım saat bile durmadım roman yazdım akşama kadar dursam destan olacak
arkadaşlar benim dileğim böyle organizasyonları gelecek sefer -gerçi gidip görmedim ama- hazerfan havaalanı gibi daha konvensiyonel yerlerde yapmamız.
bende hazerfende yapılmasından yanayım. bu pist çok kötü. bikere pistin 1/4 ünde yarısabiliyoruz araclarda fail safe olmasa çatçut girecez artık direklere.
ToLGaYuRtDaŞ
12-10-2004, 00:07
benim dileğim böyle organizasyonları gelecek sefer -gerçi gidip görmedim ama- hazerfan havaalanı gibi daha konvensiyonel yerlerde yapmamız.
Benim Türkçem yetmedi,"konvensinyal" nedir kuzum :D Bi tarz sinyal konservesi mi?
mrserhan
12-10-2004, 09:33
euhueh bende turkcede yetersizim sanırım anlayamadım :)
Selam, ""konvansiyonel=törel,geleneksel,uzlaşımsal (1) ='silah' konvansiyonel (2)""
bkz: "conventional" - Moonstar İngilizce-Türkçe dil kılavuzu :)
mrserhan
12-10-2004, 10:06
bu arada demek benim ingilizce zayıfmış saol aydınlattıgın için murat abicimm..
Ahhhh ahhhh bi gelebilseydim... valla çok üzülüyorum pazar günü bile çalışmak zorunda kaldım, zaten arkadaşlar ben haftada 7 gün çalışyorum buluşmalara bi süpriz olmazsa en erken 14:00 den sonra yola çıkabilirim oofff oofff:ühühü: :( :ühühü:
Birşey değil Serhan'cım :) Şaka bir yana, aslında Autodrom, kafeteryası, karting yapma imkanı, daha derli toplu bir alan olması gibi avantajlara da sahip ama bana çok uzak kalıyor, o yüzden Hezarfen'i tercih ederim. (Ayrıca Hezarfen'in pist şekli ve yapısını daha çok sevdim) Bir de kış sezonunda işlerimiz daha yoğun olacağı için, haftasonları izin durumları da nanay olacak. Neyse, yaza kadar RC olayında biraz gaz kesecez mecburen...
Buluşma gerçekten mükemmeldi. Arabam yoktu ama geldim. Bosch Cup'tan da ordaydım ama içeri almamışlardı bizi. Bu sefer bizzat arabaların yanındaydık ve daha güzeldi tabii. Her geldiğimde acayip gaza geliyorum bu gidişle çok kısa sürede toplarım parayı. Orda olan ve bize bu zevki yaşatan bütün arkadaşlara teşekkürler. Ve gerçekten mükemmel bir aile ortamıydı. Arabam olmamasına ve ilk kez gelmiş olmama rağmen çok güzeldi. Herkese teşekkürler!!!
mrserhan
12-10-2004, 13:00
xibalba dostum sana cok tesekkurler bana pistte yardım ettiğin için saolasın:muck:
sevgili arkadaslar s2000 ile kapısan ofnanın sahibi olarak yazıyorum o yarıs 150 metre falan deil yaklasık 250 metre idi ve 150 metrenin sonunda ben onu coktan gecmistim. okadar fazla uzadımkı artık arabayı goremıyordum bıyerden sonra durdum bılmıyorum sarı cızgıyı gectimmi. honda 150 metreden sonra hızlanmaya devam ettigi icin beni gecti. kalın saglıcakla :)
100kmh2sn
12-10-2004, 19:06
Aslında ben drag başlamadan konuştuğumda bana tmm 150 metre yarışı yapılacak dediler ama bi baktım 280 metre yarışı gibi bişi oldu,zaten S2000 sinirlenmiş olacakki çuffff diye geçti,neyse gösterdik ya kendimizi o yeter ;)
Bu arada kendini tanışma bölümümüzde bi tanıtsan diyorum
http://php.hobbyrc.com/forum/forumdisplay.php?f=8
bende hazerfende yapılmasından yanayım. bu pist çok kötü. bikere pistin 1/4 ünde yarısabiliyoruz araclarda fail safe olmasa çatçut girecez artık direklere.
ve kaca melek arkadslar siz bızmı eskıden bu pıst yokken kulanadımız yerleri bi gorsenız şaşarsınız biz nerelerde kullandık bu arabalrı vala bızmı kulandıgımız yerlerden sora bu pisitin kıymetını bılıyoruz vede sevıyoruz
!Amorfy.BaRoS+
13-10-2004, 17:36
KAçırılmayacak ir gün diye üzüzlürken dikkatimi çeken en büyük şey İstediğiiz her zaman buluşalım her zaman güzel anlar yaşayacagımız düşüncesidir her zaman güzellikler bizimle olsun Hepimiz çok degerliyiz ve hobimizi her ne engel olursa kullanıyoruz yaygınlaştırıyoruz .Bir mutlu haber kendi pistim bitmek üzere yaklaşık uzunluk drag alanı 15-16 metre genısleme ise 6 metreye kurulu bir pist inşa ettim dersten kalan zamanlarda ama Ralli araçları biraz daha uygun yakında herkezi bekliyorum :) ÜCRETSİZ OMUR BOYU ...
Henüz yeni yazma fırsatım oldu, buluşma çok güzeldi ışıkları açsalar gece de kullanacaktık pisti:) İmkanı sağlayanlara çok teşekkürler.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.