Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkeze slmlar yenıden
Arkadaşlar sormak istedıgım bır kaç şey olucak bu rc carların sıfırlarının fıyatlarını nasıl getırtebılecıgımı bır yenı kullanıcı olatrak hangi modelı kulanmam gerektıgını veya bu tıp bılgılerı nerden ulaşabilrim Serpent 710 modelının fıyatı mesela nerden alabılcegımı ? teşekürler :ıggcck:
100kmh2sn
12-10-2004, 17:44
Arkadaşlar sormak istedıgım bır kaç şey olucak bu rc carların sıfırlarının fıyatlarını nasıl getırtebılecıgımı bır yenı kullanıcı olatrak hangi modelı kulanmam gerektıgını veya bu tıp bılgılerı nerden ulaşabilrim Serpent 710 modelının fıyatı mesela nerden alabılcegımı ? teşekürler :ıggcck:
sen okyanusdasın derya nerde diye soruyorsun
forumumuzu iyice okudunmu, sorduğun soruların cevapları ilgili konu başlıklarında var. Ayrıca 710 senin için tavsiye edeceğim bir model değil, foruma bi göz gezdir nedemek istediğimi anlarsın, ayrıca konuyu yanlış yere açmışsın
valla arkadasım 710 cok cok cok prof bır aracdır ve hatta en prof aracdır bıur baslangıc arabası deıldır hem parana yazık olur hem arabaya yanı tabı acemıysen aracları genellıkle www.towerhobbies.com dan getirtiyoruz amerikada bır sıte ve son derece guvenlı bır sıte hepımız araclarımızı buradan alıyoruz oncelıkle on-road mu yanı duz asfalt aracımı yoksa off-road mu yanı dag tas bayır her yerde gıder bende bı tanesıne sahıpım savage 25 nıtrolu ve elektrıklımı yoksa benzılı araclamı baslamak ıstıyosun bu senın butcene kalmıs bende daha bılgılı abılerım yardım edeceklerır ama konuyu bence hangı arabayla baslamalıyım bolumune acsan daha mantıklı olur
tamam rkadaslar uzuugunum bıraz acamıyım kusra bakmayın
ya benım asıl istedımmm aslfalt ııcın on road ve benzılı ıstıorum aynı zmanda modıfıye manyagı bır ınsan oldugumda modfıye edılmeye uygun olmalııı :)
Tamiya XBG CLK-DTM Vodafone AMG Mercedes RTR başlanagıç ,ç,n uyugun mu
arkadasım benzınle ıle baslayacaksan ve on-road alacaksan sana hpi rs4 3 tavsiye edebilirim ama pek fazla gelıstıremezsın ben sana TEAM ASSOCİATED NİTRO TC3 tavsiye ediyim ve fiyat performans acısından super bir arac yakın zamanda bende alıcam ileride bunu mukemmel bır arac yapabılırsın yarıslarda gayet ıyı sonuc verır modıfıye bu araclarda genelde bole ısık mısık olmaz motoruna rulman lar falna dır bu araclarda modıfıye performansı arttırıcı seyler dusunulur genelde ama tabiki kep ede bu arada bılıyomusun bılmıorum kep arabanın dısıdır yanı ıste bmw mercedes gibi arabayı dıs etkenlerden korur benden bu kadar ayrıca aracın amerıkadakı fıyatı bu sitede http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?Q=&I=LXGZJ4 300 dolar ayrıca ayrıntılı bılgı resım olarakta http://php.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=1468 burda bakıp ınceleyebılırsın son derece superrr bır araba desem yerıdır
ok teşeşkür ederimde bunu kumandası flan yok ? onları nasıl tımın edıcezz ayarlarını flan naısl yapıcaz modifiye parcalrını nasıl alıcam
bence once aracı bı al bu Nitro TC3 un icinden buji ısıtıcısı dahıl kumanda falan her sey cıkıyor senın yapman gerekn sadece bunu alıp benzını koyup calıstırman ayrıca nerede oturuyorsun ben sana yardımcı olabılırım ıst de ısen piste gidip ayarları falan beraber yaparız msn varsa ver goruselım
engine02
12-10-2004, 20:34
eet ntc3 alabilirsin ilk baslangıca gore cok ideal bi arac olr senin icin
evet bencede tc3 güzel bir araba senin isteklerini karşılar :D
beyleer teseku ederım ASSOCİATED NİTRO TC3 almaya karar kıldım başlamak ıcın sadece bı fm radıo lu kumanda almak lzm yarışlara katılmak ııcn karışıklık olabılıomuş :) msnım vedat_levi@hotmail.com umıt ekle konsuruz
NTC3 güzel bi araba.... Fiyat-performans olarak mükemmel...
siparişine ek olarak birçift foam lastik ekleyebilirsin... çünkü orjinalleri yola çok az tutunuyor...
birde failsafe eklersen iyi olur.. buda aracın menzilden çıktığı durumlarda aracının fren yapmasını sağlıyor.. normalde menzilden çıktımı tamgaz yoluna devam eder.. bi yere çarpana kadar...
msn'den siparişine yardımcı olurum... 20 dolarlık bi indirimde var... onu düşerek hesapla..
YoL_GezeR
13-10-2004, 13:43
Arkadaşlar yeni başlayanların açtığı konulara baktığımda hepTEAM ASSOCİATED NİTRO TC3 & hpi rs4 3 öneriliyor bundan başka başlangıç arabası sizce ne olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum...
Arkadaşlar burdaki Rc shopta HPI RS4 3 var ama Associated NTC3 yok bu nedenle arasındaki farkları tam olarak anlamış degilim, yani hangisi daha güclü,dayanıklı ve iyi yol tutan birde anladığım kadarıyla TC3 modifiyeye daha açık bir araç galiba kardeşim için almayı düşünüyorum bu konu hakkında önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada kendim için R40 sipariş verdim bir haftaya kadar elimde olur kısmetse, iyi seyirler.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.