PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Spider MAN II

NucLear
12-10-2004, 19:42
:kütküt:
Spider Man II Oyunu hakkında bilgi isteyen yada el geçemedim diyen varsa bana ulaşabilir. Oyunu 10 uncuya kapattım nerede ise:)geçemediginiz yer olursa yardımcı olabilirim. herkezin geçemedigi yer boynuzlu bi adam var ismi lazım deil:) neyse onunla dövüşüyorsunuz etrafınız elektrik alanı gibi bir kalkanla çevrili oyunu oynadıysanız bilirsiniz. herneyse oyunda o adamla kapıştıktan sonra enerjisi bittimi sizden kaçıyor ve kavganın hemen az ilersinde bir benzin istasyonuna çarpıyor orası patlıyor. işte burası bu patladıktan sonra eli geçmekte zorlanıyorsunuz. çok kolay yapicagınız tek şey yangının çevresinde bulunan 3 tane su varili bulunmakta bunları ag atıp çekebilirsiniz. zate maousu üzerine getirdiginizde farklı karakterli yazılar çıkar yapicagınız tek şey sağ mause a tıklamanızdır. daha sonra 3 u açıldıktan sonra yangın sönüyor ve ardından adamları dövüyorsunuz. ve el atlıyor şimdilik oyunun zor yerlerinden birisi gerisini zamanla çözersiniz. takıldıgınız yer varsa söyleyebilirsiniz.