Orijinalini görmek için tıklayınız : serpent impulse ???
arkadaşlar bu arabyla ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz nedir? neyin nesidir? :D :D :D
valla guzel arabadır bıraz eskıdır ama saglam arabadır benım en cok sempatı duydugum arbalardan bırıs adındanda kaynaklanıo bu ne ılgısı varsa mrserhan da var yanı serhan abide bence cok guzel bır araba ama yedek parca sorunu cekılebılır belkı
705 , 710 öncesi en sağlam arabalardan biri. Yapımı çoğu arabaya nazaran daha zahmetlidir. İlk araba olucaksa tavsiye etmem.
mrserhan
13-10-2004, 10:05
arkadaşlar ben kullanıyorum.
serpent impulse. araba eski bi araba ama sole eski 2 yıl oncesinin arabası. çok da eski değil. yani yılların eskitemediği tamiyalar gibi değil.
o zamanlar şimdinin 710 u gibiydi. ahh ahh :)
şu an amerikada hala satışta. ama uretimi bitti artık.fakat yedek parca olayı hala mevcut ve biticeğini sanmıyorum. cunku piyasada bilhayli impulsı olan insan biliyorum.
rccar da parcaları hala var.
ben parca sıkıntım oldugu zaman gokhan gencere onda yoksa :) trde satış yapan firmaya gidiyorum
bana eskiden serpentin parcasını bulamazsın derlerdi. ne zaman burdaki firmaya gitsem adam şak diye cıkartıyo valla tabii rccardan yaklaşık yuzde 40 daha pahalı ama napıyım bekleyemiyorum kırılan parçalarım olduk ca burdan gidip alıyorum.
hatta fırsat bulursam bugun gene ugrıycam. pistte şaftım dusmuş saft alcam on takım için.
ben arabamı seviyorum.
şunu soliyim arabamda ,12 lik motor var rtr lerle gelen ,15 lik motorları silip supuruyo... :)
İmpulse i anlatmakla anlayamazsın anca arabayı kullanınca o sana verdiği şevki sürati adrenalini tadınca anlarsın şuanda 12 lik olupta turbo suz olan motorlar arasında benim aleti geçeçek adam tanımıyorum standart araba standart motor ilen benim alet tek vites 2 çift viteslere bile tokatlıyor daha ne diğim i am loving my impulsee
100kmh2sn
13-10-2004, 14:41
Modelciliğe başladığımdan beri 4-5 markanın arabasını kullandım fakat Serpente geldim ve takıldım.. Dİzaynı,kullanımı,hızı,sağlamlığı çok güzel bir araba.. kullanıcısına cevap veren bir model.Sanırım bendeki bu sevda bitmez ;)
yok ben serpent almicam ilk onu zaten düşünmem serpentin zor bir araba olduğunu biliyorum benim araba yok ama işşallah revo alcam şuan para biriktirmekle uğraşıyorum ama ileride bir serpentim olsun kesinlikle istiyorum ve yarışlarada onunla katılmayı tabi ama ben izmirliyim izmirde oturuyorum izmirde hiç yarış oluyomu bilmiyorum!!??
Ne farkederki izmirde oturman bizde istanbulda oturuyoruz ankarada yarış oldumu 1 çanta kapıp gidip geliyoruz hatta bazı zamanlar kalarak güzel vakitler geçiriyoruz site üyeleriylen bence izmirdeyim diye düşünme.
teeeeeyyyy gidi impulse. Gene ankarada yarış olsada hep beraber gitsek dimi ama :)
mrserhan
13-10-2004, 20:05
beyler şunun şurasında ne kaldıki yeni sezona 6 ay sonra tekrar dan pistlerdeyiz. haziran dedinmi gene başlar yarışlar.
hatta bu hafta sonu guzel olursa piste gitme gibi bi niyetim var...impulsem ve ben :)
engine02
13-10-2004, 22:54
walla impulse gordugum kadarı ile gusel ve hızlı bir araba tavsiye edebilirim yane serhan abi de gordugum ve kullandıgı kadarı ile biliorum
(konuyu dagıtmak istemem ama yaarıslar ne saman baslıor )
mrserhan
14-10-2004, 10:20
yerim impulse sini :)
ye abicim ya impulse senin kopeggğinn olsun :D
mrserhan
14-10-2004, 10:23
ya bazen impulse mi satsammı diye dusunuyorum. 705 yada 710 almak için ama bi yandan da hiç satma boşver diyorum. bu arabaya cok alıştım.
acı tatlı gunlerimiz oldu.
hiç bir yarış ve organizasyona onsuz gitmedim :rolleyes:
eger onu satıcak olursam oturur aglarım :(
hımmm ağlama deymez bu göz yaşlarına :D imkan varsa koy bi kenara satmadan al yeni arabanı.
peki fiyatı nedir ondan söz eden olmadı anlarsınızya enn duygusal konu :D :D :D
mrserhan
14-10-2004, 16:57
hımmm ağlama deymez bu göz yaşlarına :D imkan varsa koy bi kenara satmadan al yeni arabanı.
ahh ahh imkan ve şeraitler namusait durumda.
keşke olsaaa
impulse su an sıfır olarak ancak bazı firmalarda bulabilirsin. ellerinde kalmış oldugundan dolayı oda. çunku uretimi durdu artık.
ama yedek parçaları hala uretiliyo.
rccarinternational.com duydugum kadarıyla serpent fabrikasının yakınındaymış bu sebeple fiyatları gayet uygun ve istediğiniz her parça orda mevcut.
ama şu sıralar biliyosunuzdur ki interaktive satışlar için kendilerini yeniliyolar.
yanlış hatırlamıyosam ekimin sonuna kadar siparişlerinizi gonderemiyceklerini soyluyolar.
impulsin 2. elinide 300 dolar civarında bulabilirsin heralde.
gerci bazı ilanlara bakıyorum 500 550 dolar yazıolar ama artık dunya değişti herkez biliyo net ortamını yurt dışından uygun fiyata getirmeyi..
engine02
14-10-2004, 21:36
ee o kadar patladın ki o parca nın parası ile yeni araba alırdın nerdeyse :) serhan beeeyy
beyler şunun şurasında ne kaldıki yeni sezona 6 ay sonra tekrar dan pistlerdeyiz. haziran dedinmi gene başlar yarışlar.
hatta bu hafta sonu guzel olursa piste gitme gibi bi niyetim var...impulsem ve ben :)
Bende pazar yada pazartesi gitmeyi düşünüyorum. Bu sene şartlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım bir nevi ama arada bir hafta sonu , güzel havada falan gidiyim diyorum genede. Bu hafta sonu da boşum. Hangi piste gitmeyi düşünüyosunuz siz ?
bu hafta sonu bende boşum aslında
mrserhan
15-10-2004, 13:17
arkadaşlar pistte on şaftımı dusurmustum gidip te alamadım yenisini fırsat bulup gidip alırsam autodromda olurum sanırım.
ama genede kesin bişi solemiyim yarına belli olur.
ama giden baya kişi olursa daha guzel olur.
Benimde arabalar temizlenmiş , rafa kaldırılmış durumda. Çıkarmasammı diyorum aslında bi yandan. Diğer yandandan hazerfan mı autodrommu diyorum. Karar veremedim gitti.
sevgili arkadaşlar hangi marka ve modelle başlamalıyım bu işe yardımlarınıza ihtiyacım var...........
ayrıca izmirde alsancakta bir dükkanda başlangıç fiyatı olarak 1.200 YTL fiyat çektiler sizce makul ve mantıklımııııııı?
ayrıca izmirde alsancakta bir dükkanda başlangıç fiyatı olarak 1.200 YTL fiyat çektiler sizce makul ve mantıklımııııııı?
Aman abi ne yaptın sen. Başlangıç için arabası kumandası bilmem nesi 500$ e halledersin. 0 dan bahsediyorum bu arada 2. el değil. 1.200 e ne veriyo onlar öle kraliçenin arabaasınımı...
!Amorfy.BaRoS+
22-01-2005, 13:57
Evet Arkadaşlar devam İmpulse hakkında bilgi vermeye mesela İmpulsein pro Fakı sade şasemi Mytsnde baktım biraz fakat Tek farkının Debriyaj , Şase , Fron One way , gördüm.İmpulse pro daha agır.
Impulse PRO 4WD
Maks. hýz: 95km/h
Hýzlanma: 0-90km/h : 3.3 sec
Düşündüğüm IMPULSE 4WD 2-speed + SX-12 SE
Maks. hýz: 90km/h
Hýzlanma: 0-90km/h : 2.5 sec
HIzlanmada önemli fazla bir fark Özellik bakımından göremedim.
http://www.mytsn.com/products/specs.asp?prid=231
ferdinand
17-04-2005, 21:15
Serpent İmpuls'ım ilk göz ağrım benim! İlk arabam olduğu için ilk aldığımda beni çok uğraştırdı.Ama sonra müthiş keyifler almaya başladım.hele sorunsuz motoru süper birley...
mrserhan
17-04-2005, 23:50
aynen katılıyorum cok keyifli bir araba.
hala kullanmaya devam ediyorum...
keşke kayış gergisi de koysalarmıs arabaya ...
yarışmacı arkadaşlara başarılar...
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.