PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : xheli.com dan sipariş

erlekt
11-05-2007, 14:01
arkadaşlar xheli.com dan daha önce bişey alanlar oldumu? ben geçen cuma yani ayın 4 ünde bi heli sipariş verdim ve ups seçeneğini seçtim normaldetowerdan ups le aldığım zaman 3 günde elimde oluyodu fakat siparişi vereli 1 hafta olmasına rağmen hem heli gelmedi hemde takip numarası vermediler daha önce alışveriş yapan arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa iyi olur..

trex
11-05-2007, 14:38
bende almayı düşünüyorum oradan ama benimde bi bilgim yok sipariş verende olmamış galiba:(

erlekt
11-05-2007, 15:00
bilmiyorum inşallah gelir bekliyorum biraz zor gibi ama gümrüğe takılmış olabilir belki ama bana bilgide gelmedi zaten helinin fiyatıda 120$ dı kargo dahil gelirse hbr veririm bence sipariş verme şu an için.

tarhunt
11-05-2007, 16:39
slm,

Bende o siteden heli aldım ama USPS ile getirttim , ama burnumdan getirdiler yollıyana kadar , bilmiyorum neden ama cok geç çıkardılar , her akşam tel açmaya başlamıştım ve herseferinde bugun gonderiyoruz gibi laflar soyleyip salladılar, heli yaklaşık 1 ayda geldi , birde gumruge takılmıştı .

Bu arada bu sitenin 4-5 tane daha farklı isimlerde siteleri var onlarada dikkat edin, Bence ordan alışveriş yapmayın, cunku stok ta var gozuken parçalar aslında ellerinde yok , Ben bı kaç parça sormustum tel açıp ellerınde olmadıgını soylediler ama siteye bakınca stoklarında var gozukuyor.

erlekt
11-05-2007, 16:47
doğru haklısınız walla ucuz diye alıyım dedim yoksa alacağımda yoktu bankayla görüştüm para çekilmişmi diye parayı çekmişler fakat provizyonu onaylamaları gerekiyomuş heralde onu onaylamamışlar heralde benim helinin gelmeside 1 ayı bulur oda gelirse daha :D neyse bundan sonra alacak arkadaşlar dikkkatli olsun ordan almasınlar... bilgiler için teşekkürler.

draxus
11-05-2007, 20:13
189 dolara 7 kanal RTR helikopter diyo sitede. kumanda zaten bu fiyatın 2 katı. Bi bit yeniği var.

erlekt
12-05-2007, 00:59
evet inş. gelir gelmezsede soğuk su içeriz üstüne yapacak bişey yok bundan sonra towerdan şaşmam zaten :D

trex
12-05-2007, 11:49
inş. gelir gelirse buraya yaz bende simülatör valacağım oradan

erlekt
13-05-2007, 00:16
tamam gelirse burdan yazarım gerçi pek ümidim yok ama hayırlısı :(

SwTaArRs
13-05-2007, 01:41
189 dolara 7 kanal RTR helikopter diyo sitede. kumanda zaten bu fiyatın 2 katı. Bi bit yeniği var.

herhalde dediğiniz helikopter bir walkera modeli olsa gerek. bu helikopterlerin kalitesini hele hele kumandasının kalitesini sizin kafanızdaki modelle kıyaslamayın bile. bu sitenin bir olayı değil walkera helkopterler (çin malı helikopterler de diyebilriiz) 6-7 kanal olanları bile o fiyata bulunabiliyor.

trex
19-05-2007, 12:49
daha gelmedimi??

erlekt
21-05-2007, 09:38
gelmedi daha mail attım fakat kartın fotokopisini ve kimlik fotokopisini yollamamı istediler bende iptal ettim siparişi.