Orijinalini görmek için tıklayınız : Tower Bonus Card
Arkadaşlar Tower yeni birşey çıkarmış yaptıgınız harcamaları bonuscard a taksitlendire biliyolar yani bir siparişinizi 6 taksitte alabiliyorsunuz saldırın hemennn
Kaynağı nedir bu haberin Can.. Yazarmısın...
arkadaşlar bu site çokmu güvenli ya insan güveniyo ama yinede kafasında soru işeretleri kalıyo bende tower dan alcam araba ama hala kredi kartı olayına tam güvenemiyorum hemde arkadaş cguckan towerdan t-maxx getirtti ona rağmen içime kurtcuk düşüyo :D :D :D
Bir tek o değilki bir çok insan getirtiyor towerdan ürün..Ben de dahil.Daha ben bir sakatlık görmedim........
mrserhan
13-10-2004, 16:54
Arkadaşlar Tower yeni birşey çıkarmış yaptıgınız harcamaları bonuscard a taksitlendire biliyolar yani bir siparişinizi 6 taksitte alabiliyorsunuz saldırın hemennn
sanırım geyik yaptın dimi tebol :)
Evet güvenli şimdiye kadar sorun çıktığını duymadım. Bizrate'den 5. yıldır "Circle of excellence Platinum Awards" a layık görülmüş ...
Yok gene güvenmezsen bize güven ver parayı biz senin için getirtiriz ...
sanırım geyik yaptın dimi tebol :)
Ewt de hiç fena olmaz yaw :=) şöle 6 taksit fln tek ödeme çok fena koyuyor insana :)
dostum heveslendiriyon insanı :) keske olsa
Hak verin abiii şöle 12 taksitle RC almak kadar ne güzel olabilirrr ahhh ahhh en baba şeyleri bile sorun olmadan alırız :)
uffff ufff manyak olur direk 200 tane pull start ipi getirtiris TACİ ABİYLE :D
ben orlonları hazırladım doğukan.. gerek yok başka ip siparişine :D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.