PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dİkkat Yenİ BuluŞma Adresİ Ve Saatİ !!!!

aceven
15-05-2007, 21:57
arkadaşlar bu hafta gökhan abi ve diğer arkadaşların görüşleri ve özellikle benim sırtımın aldığı halden sonra :) iki eylül kampüsünde toplanmak yerine yeni bir mekan ve saat söz konusu oldu.

mekan olarak vişnelikteki büyük migrosun yanındaki yunus emre meslek lisesi bahçesi konuşuldu saat gene aynı saat yani pazar günü saat 12 diye hatırlıyorum.

ustalarımız gelen abilerimiz adres veya saatdeki degişiklikleri burdan bildirse daha iyi olur lütfen özellikle rc arabası olsun olmasın gelmek isteyen arkadaşlar cumartesi akşamı foruma bakarlarsa kesin saat ve yer bu başlık altından duyurulacak.

ve herkesin saatinde gelmesi daha iyi olur zira ordan mustafa hocam ve gökhan hocamın gerçek arbalarına binerek :) :) oyuncak arablarımızı sürmek için başka mekanlara bakmak amacıyla çıkabiliriz. benim cebim 05055201797 eger tam bilgi edinmek isteyenler olursa cumartesi akşamı ararsa sevinirim yada mesajla sorabilirler.

gökhan ustam ve mustafa hocam ve diger arkadaşlar buluşma saatini yerini gene burdan yazarlarsa çok iyi olur. konuyu şiddetle takip etmenizi öneriyorum :)

Penny
15-05-2007, 22:25
bulusma yerı olarak hasanpolatkan mıgrosun yanındakı yunusemre meslek lısesı bahcesı dıye dusunduk arkadaslar. yınedeburdan baska bı yer onerısı olan varsa konusalım. bu hafta aranıza katılamayabılırım. malum çalışıyoz iş gezim çıkıcak gibi cuma gecesi çıkıp p.tesi donucem sanırım. yinede haberlesmeye calısırız.

cagatayhh
15-05-2007, 22:31
tamamdır! hayırdır ahmet nooldu sırtına? geçmiş olsun...görüşmek üzere...bu arada yakında nitro off-road'la sizlerleyim(hala karar aşamasındayım:) ne alsam bilemiyorum valla)

aceven
15-05-2007, 23:20
ahmet degil hocam adem :) sırtım yandı denizde yanmış gibi atletle durdum amele yanıgı olduk birinci derece:)

esesli_bth
16-05-2007, 15:30
Önerimi burayada yazayım:) Melahat ünügür ilk öğretim okulu bahçesi asfalt olarak çok güzel Bakmanızı öneririm pazar uçuşlardan sonra yanınıza uğrayabilirim görüşmek dileği ile...

ErKaNn
19-05-2007, 01:39
Adem hocam geçmiş olsun, ogün bizi dinlemedin ama.. bu sefer güneş kremi, yoğurt, şemsiye, şezlong vs getirirsin artık:)
Erdeminde motoru kargoya verilmiş 18 mayısta. 19mayısta kargolar tatil olmazsa alabilecek. ama umudu kesti yine, morali bozuk, inşAllah kavuşur bu sefer.. Yer olarak OGÜ nün arka tarafları olabilir ama geniş yer yok, sadece boş yol var.
Bizim için her yer olur.

cagatayhh
19-05-2007, 10:07
yaw nerden çıktı yaw ahmet pardon yaw ademcim :D bu arada okul bahçesinde buluşulmayacak mı? kesin diil mi hala buluşma yeri?

Mustafa B.
19-05-2007, 23:02
Selam arkadaşlar, sanırım yarın nerede buluşacağımız konusu hala netlik kazanmadı. Birkaç fikir var: Polatkan civarındaki okulların bahçesi veya Osmangazi Ünv. tarafı...
Ben derim ki yarın belli bi yerde buluşalım (mesela migros otoparkında) nasıl olsa biz arabalarımızla geleceğiz, arabasız gelen arkadaşları da alırız ve sırayla bu alternatif yerleri dolaşırız neresi hoşumuza giderse orada gazlarız. Hem böylece yeni yerler de keşfetmiş oluruz belki.
bu arada Erdem hocam inşallah senin araç bugün eline ulaşmıştır da şu GS nin gücünü bi görelim artık:)
yarın görüşmek üzere...

cagatayhh
19-05-2007, 23:50
tamam Mustafa abi öyle yapalım;) eğer bu taraftan geçiosan beni alabilirmisin mustafa abi?? ssk nın ordayım biliosun;) veya sen biyer sööle ben oraya geleyim;)