PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Xmods hakkında soru

sumerman
18-05-2007, 22:22
selam
daha yeni amerikadan biri hummer biri mustang gt olmak üzere iki tane xmods evo getirttim. hummer a command logic lights ve 4wd upgrade taktım çok şekil. oldu ancak daha mustang e dokunmadım.
araçları baya beendim fakat bir iki sorunla karşılaştım
1)kontrol mesafesi çok kısa arabanın peşinden koşmak zorunda kalıyorum
acaba bu sorunu çözmek için bir yol varmı? bir iki sitede custom anten satıyolar fakat pek bi işe yaramadığı söyleniyor.
2)Çok pil yiyor. Onuda biraz araştırdım li-on battery öneriliyor fakat atomicmods da custom lion setinin fiyatı 49 dolar ve de lehim filan yapmak gerekiyor. ben onun yerine normal AAA pil boyutunda li-onlar almayı düşünüyorum. fakat tr de bunnarı nerden bulabilirim ve hangi marka iyidir bilmiyorum
3)tekerler çok yalpa yapıyor özellikle mustangde drift yaparken çok sorun çıkarıyor bunun çözümü nedir?
bu sorunlarıma cevap gönderirseniz çok sevinirim
yakında araçlarımın video ve fotolarını yolllıcam
teşekkürler

atinch
18-05-2007, 23:11
Öncelikle araçlarını güle güle kullan,
Bizde 3 kişi x-mods'larımızla ev içinde yarışlar düzenliyoruz. Açıkçası evde kullandığımız için hiç kontrol mesafesi sorunu yaşamadık.
Pil tüketimine gelince ben 900mAh'lik Rechargeable pil kullanıyorum ve full dolumda aralıklsız 3 saat kullanabiliyorum.
Tekerler konusu benimde çok canımı sıktı honkongda 10 dolara set olarak rulman takımı satılıyor. Bunları alıp aracıma takarsam bu sorunu çözebilirim diye düşünüyorum ama emin değilim.

onr77
05-06-2007, 19:10
1. bende böyle bir sorun yaşamadım çünkü zaten evde kullanıyorum ve pili az olabilir kumandanın
2. Benimkide mini-z den çok yiyior nedenide tekerdeki yalpalamanın güç kaybettirmesi
3. rulmanla çözülüyor ama yinde tam değil .

ben nasıl yaptıysam evo mun boardında direksyon kısmını bozdüm dönmüyor araba --