PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tgr Sinister Chassis

hkn
18-05-2007, 23:35
Geçen gün mail adresime atomicmods.com dan gelen newsletterde Tgr Sinister'den bahsedilmişti. Tıklayınca bir Türk firmasının ürünü olduğunu gördüm.

Bu şasiye sahip olan yahut şasi hakkında bilgisi olan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum.

rmnkrm
18-05-2007, 23:44
çok güzel bir şasi, aynı pistte mini-z ye 1 saniye fark attığını söylediler. ball diffi ve birkaç parçası mini-z ile aynı, geri kalan kısmı tamamiyle yerli tasarım. tamamiyle karbon fiber ve suspansiyon ayarları vs. çok sıradışı.

dehşet bir makine, şiddetle tavsiye ederim.

hkn
18-05-2007, 23:49
çok güzel bir şasi, aynı pistte mini-z ye 1 saniye fark attığını söylediler. ball diffi ve birkaç parçası mini-z ile aynı, geri kalan kısmı tamamiyle yerli tasarım. tamamiyle karbon fiber ve suspansiyon ayarları vs. çok sıradışı.

dehşet bir makine, şiddetle tavsiye ederim.

Çok sevindim böyle olmasına. Keşke awd modeli de olsa. Awd ve sinister arasında kaldım sizden bunları duyunca

RoyalFlush
19-05-2007, 00:36
Awd almayın piller üstte oldugu icin cog (center of gravity) daha yuksek ve arac virajlarda dengesiz oluyor. TGR Sinister çok daha iyi bir aractir.

Seth
19-05-2007, 01:01
Ben TGR yi takdir ediyorum, adamlar diğer hobi shoplar gibi alım satım işi ile değil hobicilik ile uğraşıyorlar. Ne güzel markaları ile üretim yapıyor, bizi yurt dışında temsil ediyorlar.

budu
19-05-2007, 02:05
Snister gerçekten çok başarılı bir yarış aracı. ESC si ile birlikte çok
güzel bir uyum içerisinde. Pro versiyonunu alırsanız setupboard ile birlikte geliyor. Ben gayet menunum.

hkn
19-05-2007, 03:12
Ben TGR yi takdir ediyorum, adamlar diğer hobi shoplar gibi alım satım işi ile değil hobicilik ile uğraşıyorlar. Ne güzel markaları ile üretim yapıyor, bizi yurt dışında temsil ediyorlar.

Kesinlikle çok haklısınız. Bir de atomicmods un postunda epey bahsedilmiş ve sitesinde de epey yer ayırılmış. Ön sipariş almaya başamışlar. Gurur verici gerçekten.

hkn
19-05-2007, 03:23
Awd almayın piller üstte oldugu icin cog (center of gravity) daha yuksek ve arac virajlarda dengesiz oluyor. TGR Sinister çok daha iyi bir aractir.
Haklısınız tgr'nin websitesinde de ağırlık merkezi iyileştirmelerinden bahsedilmiş..

Snister gerçekten çok başarılı bir yarış aracı. ESC si ile birlikte çok
güzel bir uyum içerisinde. Pro versiyonunu alırsanız setupboard ile birlikte geliyor. Ben gayet menunum.

Pro versiyonunu en yakın zamanda alacağım fakat sitede Requirements (gerekenler) kısmında; "Wheels, Micro Servo, Receiver, Body, Battery" yazıyor.
Haydi pili geçiyorum, body mini-z bodyleri ile uyumlumudur? Micro servo ve receiver kolay temin edilebilecek ekipmanlar mıdır? (receiver olarak da futaba vs. gibi standart reveiverler kullanılabilir mi?)

Epey soru sormuşum bu arada. Cevaplayabilirseniz memnun olurum. Teşekkür ederim.

abuzer
19-05-2007, 20:06
Bir link felan yok mu ? BİR BAKSAK ŞU CANAVARA.

force
19-05-2007, 20:41
aynen ya bu kadar övüldüğüne göre bi görilim bakalımm

hkn
19-05-2007, 20:50
Ürün yerli üretim olduğundan forum kuralları gereğince kendi sayfasının linkini veremiyorum.
Google de aratıp ulaşabilir ya da atomicmods'un websitesine gözatabilirsiniz
(http://www.atomicmods.com/Categories/TGR-Sinister.aspx)

abuzer
20-05-2007, 21:16
Ürün yerli üretim olduğundan forum kuralları gereğince kendi sayfasının linkini veremiyorum.
Google de aratıp ulaşabilir ya da atomicmods'un websitesine gözatabilirsiniz
(http://www.atomicmods.com/Categories/TGR-Sinister.aspx)

Sorun bulamamam zaten :(

onr77
05-06-2007, 18:44
bende mini-z için piste gittiğimde gördüm ve yurt dışına daha çok ithal edildiğini duyum . geçen gidişimdede şahsen gördüm ve çok süper bir şası doğrusu . mini-z almasam alırdım bir tane . teamgo de aratın çıkıyo zaten sitedede linki vs mevcuttur heralde

matrox
09-11-2007, 14:47
arkadaşlar türkiyenin heryerinden miniciler gelin grup kurduk üye olun hobbyrcdende kopmayın tabi :D

http://groups.yahoo.com/group/miniracerturkey/