PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : halkımız

yigit1905
14-10-2004, 18:20
arkadaşlar biraz evel ta03 ile oynuodum kapışakmı die birisi geldi ve adamı geçtim benim araba tam güçte değil dior adam ama çok bozuldu adam yaw.ehehe sizinde bole anılar varsa anlatın

jrcem
16-10-2004, 13:57
bölye bi anım var ve yine olacak, karşı blok ta yaşça birz büyük onda da ben de de nikko var ben bi üst model motor takmıştım hafta sonlar iner oynardık ama pek konuşmayı sevmezdi neyse, tabii ki ben o nu geçiyordum , iki üç hafta sonra benim bulamadığım performans motoru almıp beni geçmeye başlamıştı. Ama şimdi siparışını verdiğim HPI NİTRO RS4 3 Type SS gelince kihkihkih...

yigit1905
17-10-2004, 07:52
dün de t-maxx i oynadım valla oynadığıma pişman ettiler.bu alet kaç yapıo , içindeki sıvı ne , kaça aldın , nerden aldın araba stop etti aaa bozuldu napıcan bıktım bi gürültüden şikayet birde bu kullanırken başımda durmaları rahat 15 kişi vardı oynarken.tabii bu sefer bazı arabaları güzelce tokatladım muhaha :D

ooo
17-10-2004, 13:13
çok hoş yaaa :eeeeyoo: .. ya bişey söylicem ben de rc yok ama daha önce okuduğum bi konu da rc lerin oyuncak olarak görülmesinden hiç hoşlanılmadığını anladım.. eğer sizde böyle düşünüyosanız "oynadım,oynarken vs.." kullanmayın.. tabi bunların yerine ne kullancaınız güzel bi soru.. mesela sürdüm olabilir.. en azından ben böyle düşünüyorum..

umitp
17-10-2004, 15:22
bence ooo cok guzel dusunuyosun bende bole dusunuyorumn bendede savage var koskoca arabayla oynanırmı hıc :D

mrserhan
17-10-2004, 17:14
açıkcası ben oynadım oynuyorum demekten hiç çekinmiyorum.
oyuncak yaa varmıı çocukların oynayamadıgı buyukler için hazırlanmış oyuncak işte :D

SLiPKnOTh
17-10-2004, 17:47
doğru masraflı,uğraştırcı ve zevkli bir oyuncak ama bozuluncca toys r'us a gidip bi tane daha alamayacağın bi oyuncak..

platy
17-10-2004, 20:09
E yani bence de oyuncak. ne var oyuncak olsa yada olmasa. bunlara çok kafayı takmamak lazım. Etraftaki insanların bu ne şu ne diye sormasınada çok kafayı takmamak lazım. Dinleme , duymamazlıktan gel eğer çok can sıkıcı geliyorsa. Yada insanların etrafına üşüşüceği yerlerde kullanmamak lazım o zaman. E normal olarak daha önce hiç görmedikleri bi şey görünce insanlarda meraktan bu ne şu ne diyolar...

M_tech
17-10-2004, 22:18
oyuncak illaki de daha profosyonel..en azından tam tabir bir oyuncak değil..fiziğin her olayının etkili olduğu bir oyuncak.analitik düşünce lazım kullanmak ve ayar yapmak için..

platy
18-10-2004, 01:30
Bütün hayatta fiziğin her olayı etkili abi. Ve gene analitik düşüncede bütün hayatta lazım ve geçerli. Yürürgen bile. fizik ve analitikle pek alakası olduğunu sanmıyorum. Bence bakış açısı ile alakalı. Misal ben hiç düşünmedim oyuncakmı diğilmi diye. Model araba işte. :)

!Amorfy.BaRoS+
19-10-2004, 14:08
Hiç olmaz sa bizim bir ugraşımız var ve kahve köşelerinde takılmaktansa evde arabamı nasıl ayarlarım diye dusunmek bana zevk veriyor ...

dynakaos
09-12-2004, 15:48
Bizim mahallenin girişinde ortada bir 30-40 metre devam eden bir refüj var. geceleri saat 12 yi geçip sokak tenhalaşınca bendeki tl01leri alıp arkadaşlarla sokağa çıkıyorduk.Refüjün etrafında , aynı nascar yarışlarındaki gibi dolanıyorduk. Resmen yani sokakta kendimize bir oval pist edinmiştik...
Bir gece bir taksi durdu , şöfor indi geldi yarışı baştan sona izledi hatta bizimle hangi arabanın geçeceğine dair bahse bile girdi , çok neşeli bir adamdı. Son olarakta adam taksiyle yolun tek şeridine geçti , biz de tl01leri diğer şeride koyduk , taksiyle kalkış yaptık :)

Bir anımda bu işe ilk başladığım zamanlara ait. Ankarada ailemle yaşıyordum ve ta02im vardı. Arabayıda evin önünde sokakta sürüyordum ve sokaktan geçen arabalar ile yarışıyordum. Ama büyük bir avantajım vardı: sokak tam evin önünde ikiye ayrılıyordu ve düz gitmek yasaktı , yani gerçek arabaların mutlaka evin önüne gelince tam sola dönmeleri gerekiyordu , düz gidemiyorlardı. Ben de yol ayrımından 10-20 metre önce sokaktan gelen arabalarla aynı hizadan gaza basıyordum , arabayı geçiyordum ve adam beni geçmek için hızlanıyordu ama ben girilmez yoldan devam ettiğim için adam mecburen dönüş yapıyordu ve geçilmişliği ile kalıyordu. Birgün yine aynı şeyi yaptım bir arabayı geçtim ama adam hırs yapmış gaza bir bastı beni geçti ama o hızla da girilmez yola giriverdi! Otuzmetre gidip durdu ve geri geri çıktı... Bu arada şunu da ekliyeyim; adam bana bayaa beddua etmiş herhalde çünkü bu olaydan bir süre sonra yine arabanın tekini geçip beni geçmesine fırsat vermeden girilmez yola sapmıştım ki ters yönden gelen bir aracın altında kaldım...

Çenem düştü bir şey daha anlatacağım. Benim saçlar uzun , kulak küpeli felam...Sokakta yürürken delikanlı takılan tipler felam bol bol laf atıyorlar. Bir akşam 1/12lik arabamı toplamıştım (araç 1 kilonun altında bir pist arabası ve arkasına 13 turn motor takmıştım) yeni bitmiş ya araç ilk defa sürecem o heycanla bir otoparka gittim. Otoparkın köşesinde sotelenmiş 2-3 bitirim genç var , bira içip gelene geçene laf atıyorlar. Bende tırstım biraz ama arabanın nasıl gittiğini görmessem sanki ölecem meraktan , daldım otoparka. Heriflerden saten bir kamyon laf yedim girene kadar. Sonra arabayı yere koydum , bu seferde araba yüzünden laf yemeye başladım.Adamlar "faremi getirmiş lan bu" dan başlayıp , "oyuncak oynuyo oğlum bu , bunun daha kamışına su gitmiyordur , bebe lan bu!" demeye başladılar. Ama gaza bir bastım , araba nasıl uçuyor , adamlar da coştular arabanın gidişi görünce. Arabaya fare diyen herif coşkuyla bağırdı:"fare oğlum bu fare , hem de otoban faresii!" diye... Sonra yanıma felam geldiler , arabayı ben yaptım diyince iyice saygı duydular. Biri yanındakilere dönüp: bak oğlum adam mühendis , kendi arabasını bile kendi yapmış felam dedi... komikti...

ooo
09-12-2004, 16:19
en sonuncu tipler hoşuma giitti.. tipler o kadar laftan sonra almışlar içlerine senin arabanın petrolünü..

cguckan
09-12-2004, 19:48
bu anılar anlatmakla bitmez ki! En basitinden deniz kıyısındaki yolda t-maxx kullanıyorum. Yaşlı teyzem geldi. ve aynen şöyle dedi: oğlum bu alet denizede de yüzüyormu? İki saattir beynimizin içinde yüzüyorda! dedi.
Birgün barışla(BaRCo)ile t-maxx kullanıyoruz yine sahilde delirmek üzereyiz alet ilerliyemiyor. Amcamın biri geldi çekilin dedi aşşağalar gibi. Karburatör ile biraz oynadı birşeyler yaptı alet ilerlemeye başladı. Şaşırdık meğersem adam uçak jet motoru tamircisiymiş eskiden. Hasta kaldı adam t-maxxin ilerleyen haline:D