PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 20 mayıs buluşmamız:)

aceven
20-05-2007, 23:05
evet arkadaşlar gene çok güzel bir buluşmaya imza attık arabaları sürcek mekan olarak gene tilki- kürkçi dükkanı ilişkisi olayı iki eylüle gittik ama allahdan bugun güneş vs yokdu tatlı tatlı takıldık akşama kadar :) buggy ci abilerimizin ikiside geldi ve gene ne şanssızlıktırki araçların ikisindede sorun çıktı allahtan ciddi sorunlar degildi. birinin motordaki rulmanın misketlerini tutan çelik halkalar yerinden çıkıp motoru sıkıştırmış digeri de gömlek biraz ikiside halledilebilecek sorunlar çok şükür.

ayrıca çağatayın tb02 sine yeni aldıgı süperstock rz motor. alu motor mount.
ve 3 racing aluminyum yağlı amortisörleri beraber taktık. ya bu aluminyum parçalar ne tatlı duruyomuş süper gözüküyomuş valla. cagataycım güle güle kullanmak nasip etsin allah:) bu arada cagataydan çıkan plastik tip yaglıları benim araca taktık çok sagolasın cagataycım bu iyiligini unutmayacagım. bu arada umarım sana verdigim jantlar işine yarar. bu arada o yokomo lastiklerden galiba alıcam :)

bide benim aldıgım yeni polyetilen ringleri kaucuklara takmakla zaman gecirdim ellerim patladı valla :) neyse kısacası boyle bir gun geçti.

resim çok fazla çekemedik malesef toplu resim hiç yok. ayrıca kart okuyucu da sorun çıkardı şu an resimleri pc ye atamıyorum. artık sonra ekleriz inşallah.

rc alıcak arkadaslarda çekinmeyin gelin arkadaslar bana bir sürü kişi soruyor rc nasıl olsa ne alsak felan diye. esk den de soran var gelin bi görün araçları çok süper deneyim olur bence:)

jackass
21-05-2007, 11:52
merhaba arkadaşlar bu sitede olmak çok güzel kuşkusuz türkiyenın en büyük hobbyrc forum sitesi. aranıza henüz aracımla katılamadım ama umarım seneye aranıza bir rcci daha katılacak. sıfır güzel bir aracım olacak diye umut ediyorum. 1haftadır siteyi dolaşıyorum. birçok bilgi edindim ama daha yolun başında bile değilim. buluşmalarınıza katılıp sizden bilgi almak benı mutlu eder. burdan yazışmalarınızı sürekli takip edicem. 20 mayıstaki buluşmanızı kaçırdım. gerçekten çok güzel bir buluşma olmuş. umarım diğerleride kırımsız geçer. pist olarak havacılık müzesinin önüündeki otoparkı tavsıye ederim. oldukşa geniş bir alan. tekrar aranıza katılmaktan (en azından araçsız) mutluluk duydum teşekkürler.