Orijinalini görmek için tıklayınız : cessnam düştü yardım
murat3632
22-05-2007, 17:16
arkadaşlar tek uçağım olan cessna mı düşürdüm:agla:
Düşüşler ve kırımlar da bu hobinin bir parçası. Takma kafana. Tamirata başla hemen. Pattex'in 5 dakikalık epoksisi ve maske bandı denen kağıt bantlar ile rahat rahat tamirat yapabilirsin.
Hasar çok mu? Fotoğraf koyabilir misin?
Geçmiş olsun. Kırım mutlaka olacaktır. Bu nedenle çok üzülme, nasıl olsa tamir edersin.
murat3632
22-05-2007, 17:38
foto koyma şansım şu anda yok ama ilk kırık kokpitin olduğu yerden motora kadar ikinci kırın altta pilin lonulduğu yerden kokpite kadar aslında fazla bişi yok tamir ettim bile ama benin asıl sormak istediğim motor milide yamuldu ve thk da pervane bağlantı adaptörü kalmamış bu nedenle bende yeni ve daha güçlü bir motor almak istedim acaba united hobbies ten veya tower dan benim bataryama uyacak bir motor öneriniz varmı bunları yazdım ama nedense çıkmamış
koray3062
22-05-2007, 18:01
her kırılan uçak cessna gibi olsa. thk dan epoxi aldınmı sorun kalmaz kır yapıştır. zamanla cessna da alışıyor zaten.:)) bendeki cessna halen uçmakta kararlı olduğuna göre senin modelin daha uçacak çok günleri var. ama fırçasız bir motor taktınmı keyfine diyecek olmaz...
...fırçasız bir motor taktınmı keyfine diyecek olmaz...Katılıyorum. Hazır motorunu değiştirmişken bir de pilini lipo yaparsan Cessna'yı kimse tutamaz...
murat3632
22-05-2007, 21:47
peki united hobbies te satılan combo setlerden alsam benim cessna ya ve pilime uygun olurmu yada uygun olmazsa united hobbies ten hangi motor ve esc yi öneririsiniz şu an için lipo alamam gibime geliyor malum öğrenciyim
Aşağıdaki konuda (mesaj#76) Koray'ın Cessna'sında kullandığı motor ve pilin linki var. Bu kombinasyonla performans ve uçuş keyfi/konforu çok iyi. Aynı konuda videoları da görebilirsin.
http://www.hobbyrc.com/forum/showthread.php?t=16095&page=8
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.