Orijinalini görmek için tıklayınız : helikopter parça toplama metal
meraba forumdaşlar.ben rc-expert dan hurricane 550 siparişi verdim. .yalnız daha yeni olduğum için bu kiti toplamakta zorlanacağımı düşünüyorum.kit tamamen dağınık bir şekilde gelecek yanlış bilmiyorsam arf.bu konuda bilgi sahibi yada bana yardım edebilecek arkadaşlarsa varsa çok sevinirim.hatta para bile veririm;) :D neyse uzatmayayım.ben şu an burdur dayım.yalnız ankara,antalya,ısparta gibi yerlere de gelebilirim.ilginiz için teşekkürler.saygılarımla..
SwTaArRs
25-05-2007, 01:12
umarım gümrük maliyetini hesaba katmışsınızdır.
trex toplama ise tekmili birden burda mevcut
http://helifreak.com/viewtopic.php?t=12455
anlatımlı videolar halinde, tabi ingilizce bilgisi gerekiyor ama sadece izlemeniz bil bazı noktalarda yardımcı olur.
gümrük tutsun 200 ytl tutsun yine türkiyeden çok daha maliyetli ucuz. üstelik benim alacağım full metal.türkiyede plastiğine 850 diyorlar.insan kazıklandığını düşününce isteristemez sinirleniyor.ben gümrük ve satıcının kaar etmesine birşey demiyorum ama el-insaf yani.bizi zorla yurtdışına yönlendiriyorlar.ayrıca mesajın için saol.şimdi baktım siteye işe yarayacak şeyler var ama umarın çok ince ayrıntılarıda bulabilirim.sonra helinin titremesini istemiyorum:dıkşın:
SwTaArRs
25-05-2007, 19:01
oradaki diğer videolarda da yine faydalı bilgiler var. hdx450 başlığına bakmanızı tavsiye ederim. helikopter hatta montaj klavuzu yerine oradaki videoları içeren bir dvd ile geliyor, yani en ince detaya kadar anlatılıyor.
titremeyi azaltmak için pal dengeleme ile ilgii videolara da bakabilirsiniz.
bir de helikopteri aldığınız zaman gümrük macerelarınızı yazarsanız ben dahil birçok kişiye ışık tutmuş olursunuz. benim walkera 36 dan sonra bir trex 450se veya hdx 450 gibi bir helikopter alma planım var.
TABİKİ PAYLAŞIRIM.tekrar teşekkürler.yalnız siparişi vereceğim gün fikir değiştirdim ve rc-expert den combo kit seçtim.%85 toplanmış şekilde gelecek.fiyatı 519$ civarında.markası ise hurricane 550.boyu 1020 mm motorda trex gibi canavardan daha canavar.hoşuma gitti.bugun yarın sipariş vereceğim.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.