PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şans

SLiPKnOTh
15-10-2004, 16:28
her okuldan sonraki gibi kadıköy-bostancı dolmuşlarına binip eve gitcektim..dolmuşa bi bindim solda adam bi televizyon koymuş 37 ekran gibi ama daha küçük ve çok şık neyse buna şaşırdım böle izleye izleye giderken evet televizyonda ne çıktı dersiniz??HPI nin tanıtım videoları ilkinde savage25 ikincisinde RS4 evo..şaşırdım kaldım internette bile bulamadığım videoları dolmuşta izlemiş oldum..dün oldu bu olay..neyse ha bide pano reklamcılık yapıyodu yayını bende düşündüm acaba forumdan biri pano reklamcılığın sahibide o mu koymuş diye.. :)

engine02
15-10-2004, 16:32
pano reklamcılık mı nasıl yane tam ismi nedir ?? bizim firma o pano reklam alalla nasıl yane aaaaa

mrserhan
15-10-2004, 17:52
dolmuşta televizyon olayı ile bende karşılaştım.
bi sabah işe gidiyorum. hababam sınıfının konuşmalarını duyuyorum.
hiç de tv olduu aklıma gelmedi kafayı bi kaldırdım soforun tepesinin hafif sagında bi tv 30 ekran falan dır heralde hababam sınıfını koymuş yol boyunca izledim baya guzel oluyo ....

ama savage leri izlemek daha zevklidir heralde :rolleyes:

SLiPKnOTh
15-10-2004, 18:16
e tabi..:) bide subaru kepli RS4 evo yu toprakta götürüyolardı o başka bi keyif verdi bana..bu arada engine02 pano olduğuna emin değilim başka bişeyde olabilir babanın cevabını bekliyorum..

platy
16-10-2004, 04:29
nerde yayınlandı ya bunlar ? Normal kanaldamı ?

SLiPKnOTh
16-10-2004, 10:09
hyr pano reklamcılık diye bi şey tanıtım,fragman gibi şeyler..ulusoyda falan olur ya..onlardan

platy
17-10-2004, 05:27
hyr pano reklamcılık diye bi şey tanıtım,fragman gibi şeyler..ulusoyda falan olur ya..onlardan

Anladım bende Tv de yayınlandı falan sandım. Abowww dedimdi...

SLiPKnOTh
17-10-2004, 17:38
olsun ben yine abowww dedim yani sonuçta dolmuşta..tv den daha ilginç.televoleye falan çıktıklarını sayarsak..