prinsdrift
26-05-2007, 00:59
Merhaba arkadaşlar, öncelikle, adım Mergup. Yeni üyeyim.Belki bu konuyu buraya açmak saçma oldu özür dilerim ama özel görüşlerinize ihtiyacım var tek tek. Uzun süredir forumu takip ediyorum, hangi araba ile başlanır, ne yapılır tarzından bi sürü öneri var. Benim konuyu açma nedenim de bu Fransadan akrabama yazın gelirken bir drift aracı siparişi verdim ama sonradan kararsız kaldım gibi oldu. Bu aracın adına daha önce forumda hiçrastlamadığım için soruyorum bu soruyu affınıza sığınarak.
HPI SPRINT 2 DRiFT RTR mi, yoksa HB CYCLONE S RTR mi?
Ben HPI SPRINT 2 DRIFT RTR olarak verdim siparişimi ama ii etmiş miyim? CYCLONE'nun bodyshell'i ve jantları bu kadar mı kötü olur yaaa:( ejder gibi ön taraf, tabak gibi jantlar falan:lol: çok mu aşağıladım:D o kadar para verip araba aldıktan sonra üstüne bi de bodyshell ve jant parası vermek istemiyorum açıkcası. Aracın görünüşü de önemli bi yerde bence...
Bir de bu araçlar TT-01 D'lere kıyasla iyi mi kötü mü?
HPI SPRINT 2 DRiFT RTR mi, yoksa HB CYCLONE S RTR mi?
Ben HPI SPRINT 2 DRIFT RTR olarak verdim siparişimi ama ii etmiş miyim? CYCLONE'nun bodyshell'i ve jantları bu kadar mı kötü olur yaaa:( ejder gibi ön taraf, tabak gibi jantlar falan:lol: çok mu aşağıladım:D o kadar para verip araba aldıktan sonra üstüne bi de bodyshell ve jant parası vermek istemiyorum açıkcası. Aracın görünüşü de önemli bi yerde bence...
Bir de bu araçlar TT-01 D'lere kıyasla iyi mi kötü mü?