Orijinalini görmek için tıklayınız : Walkera22E iki ürün arasındaki fark ?
lazrails
30-05-2007, 01:20
ya arkadaşlar bu işe yeni girişicem şu iki uçak arasında ne farklılıklar war ben baktımda pek anlamadım bi kumanda farkı bide gyro farkımı war hangisi daha kaliteli bi yardımcı olursanız çok sevinirim bu fiyatlarda başka tavsiye ediceğiniz başka bir üründe olabilir şimdiden çok teşekkürler
1. http://urun.gittigidiyor.com/WALKERA-22E-6-KANAL-3D-FULL-AKSESUAR-SIFIR_W0QQidZZ4804811
2. http://urun.gittigidiyor.com/Casus-Kamerali-Walkera22E-6kanal-ProHelikopter_W0QQidZZ4940903
merhaba dostum.bu helikopter birbirinin aynısı sayılır.yalnız birinde camera var.+ gibi gözüksede eğer o kamerayla uçarsan yaklaşık 5 dakika anca havada kalırsın.heli hakkında hiç araştırma yapmadığınız belli.walkera22 390ytl yi vereceğinize 440 ytl ye e sky honey bee cp2 war.çok daha rahat ve sorunsuz uçan bir model.yinede karar sizin.
muratdinc
30-05-2007, 08:39
ilk defa alacaksanız bu iki modeli de önermiyorum.
22E yurt dışından alsanız 85 dolar+29 dolar = 160 YTL ye mal olur size.
boş yere 360 YTL vermeyin...
ilk defa için size walkera 4 öneriyorum, çünkü ilk helinizi pek çok defalar kıracaksınız ve tamir masrafları bir heli parası tutacak.
Walkera 4 100 doların altında olur türkiyeye getirtmesi.
yok iyi bir heli alayım diyorsanız size E-SKY KING II öneriyorum o biraz daha pahalı olmasına rağmen çok iyi bir helikopterdir.
bana özel mesaj atarsanız nerelerden alabileceğinizi anlatırım.
batekkaan
30-05-2007, 09:27
evet arkadaşlar kesinlikle acele edip yanlış uürünler almayın bu işin temeli araştırmada incelemede yatıyor incelerkende hemde ucuzunu ve en uygununu bulursunuz. 6 kanal 3 d özellikli bir heli ile başlamayın bu resmen kamıkazeliktir. helikopter kumandası görüntüde araba kumandaları gibi olsada 8 yönü aynı anda kumanda edilmesini ister ama ara bada sadece 2 yönü kumanda eder enfazla gerikirse gaz kesersiniz yani sizin yolladığınız linklerdeki helileri kullanmayı isterken bunlara hiç dikkat ettinizmi bilmiyorum ama aramızda deha insanlarda var alıp hemen ucuyolar:):) mış bu gibi şeylere fazla kulak asmayın ve bol bol video izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
kolay gelsin.
lazrails
30-05-2007, 18:58
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim ben bikere almayı düşünüyorum bunla başla sonra buna geç gibi öneri yapmayın lütfen yani kırıcamı bilsemde gelişmiş bişi alıcam az çok video izledim ve bayadır araştırma yapıyorum
üste size belirttiğim ürünlerde kumanda ve gyro farklılıkları war neden farklı bunu anlamış deilim ikiside aynı model aynı marka bunlar toplama helikoptermiki
birde daha farklı model seçenekleriniz için çok teşekkür ederim pek marka ve model bilmiyorum bu ürün gibi bi akrobasi helikopteri istiyorum başka model ve marka tavsiyelerinizi bekliyorum
ikisindede 5-1 var bunlar kesinlikle toplama(arf değil) bunlar rtf yani uçusa hazır olarak alınan helikopterler ve fiyatıda çok fazla ... isterseniiz alın kullanın size kalmış.
lazrails
30-05-2007, 19:47
peki trex kardeş daha ucuza aynı özelliklerde bir helikoptere nasıl sahip olabilirim bana yol gösterebilirmisiniz murat arkadaş yurtdışından daha ucuza getirtirsin demiş hangi sitelerden edinebilirim ve bana gösteriğim ürünlerdeki fiyatlarda önereceğiniz modeller nelerdir
ucuza getirtebileceğin ve sağlam siteler şunlar. www.ehirobo.com www.rc-expert.com www.rcfever.com bence yurtdışından al.çünkü türkiyede en az 2 katını ödersin.parana yazk olmasın.
peki trex kardeş daha ucuza aynı özelliklerde bir helikoptere nasıl sahip olabilirim bana yol gösterebilirmisiniz murat arkadaş yurtdışından daha ucuza getirtirsin demiş hangi sitelerden edinebilirim ve bana gösteriğim ürünlerdeki fiyatlarda önereceğiniz modeller nelerdir
ilk başta hemen heliyi alma simülatör al bence. eğer kaliteli birşey olsun istiyorsan arf bir helikopter al bunun içinde sadece motoru , pili ve heli bulunur sonrada git kumanda al içinden 2 -3 servo çıkan min 4 kanallı bir tane işini görür..
pianiste
31-05-2007, 21:10
trexin dediği gibi ilk olarak simülasyon ile başka sonra AFR olarak bir helikopkter kiti al yaparken de zaten heli hakkında yeterli bilgiye sahip olacaksın
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.