Orijinalini görmek için tıklayınız : kyosho
henüz kyosho almamış kimse galiba fakat ben fw 05 almayı ciddi olarak düşünüyorum bakalım nasıl bir arabaymış?
kyosho cemden sorulur bak..ben o arabayı incelemiştim baya güzel alet.bende fazla dan ön şaft takımıda olcaktı hatta..yanlış sipariş:) elektroniği biraz çıplak kalmış ama:(
Bu tür arabalarda elektronik ortadadır zaten.
Üstündeki lastiklerlede o arabayı düz götüren olursa ellerinden öpücem :)
Bu arada bende de tarih bir landmax var.
Bir suru kyoshosu olan arkadasimiz var.Bende 1:9 pajero ccvt gp,ften gp,ultima type r gp var
bu rada resimdeki araba tamiya'nın yeni cıkacak şasesi tg-10 mk2'ye ne kadar çok benziyo değil mi??
http://www.tamiyanitro.com/images/news/tg10_mk2_2.jpg
TG-10 MK2'yi de tanıtmış oldum bu arada :) . Sadece şase olarak satışa sunulacak motor egzoz vb. dahil değil . Fiyat 345 dolar civarı
engine02
17-10-2004, 13:34
eet bayagı benzerlik soz konusu o fw 05 ler bnm de arastırıp inceledigime gore oldukca gusel bi arac :)
FW05r cok iyi bir arabadir tavsiye edilir.
şaftlı olmasıda ayrı bir avantaj.
Kayıp şafttamı daha çok olur yoksa kayıştamı ?
mrserhan
17-10-2004, 20:31
walla ne sen sooooor ne ben soyliyim :p
engine02
17-10-2004, 20:58
eet bu konu bayagı bi tartısılıo onun icin girersek cıkamayız ama arac gusel onu biliorum :)
bu da foam lastikli olanı artık yolda durur sanırım:)
hakkaten kayıp şafttamı olur daha fazla kayıştamı
engine02
18-10-2004, 22:07
walla usta bnce ikiside aynı sayılır ama shaft lı olanlar daha saglıklı da olabilir cunku kayıs cıkar veya kopar yane shaft ta peq bi prob oldugunu dusunmuorum ama genede girersek cidden cıkamayız İ:)
valla kayışlı arabam da var ama motoru olmadığı için kullanamıyorum onun çin bir yorum yapamayacağım fakat bir forumda okumuştum artık motorlar güçlü olduğu için şaft veya kayışlı olmasının buyuk bir fark yaratmadığını söylüyorlardı bana da odukça mantıklı gelmişti .
kayıp olmadıkça şaftı tercih ederim ben ama benim impulse ta trf de kayışlı. Önceden şaftlı arabalarımda oldu gerçi. Tam kayışın ordan biri vurmadıkça yada bi yere koymadıkça kayış atmadı daha bu güne kadar. Kayışta çok kayıp olmuyor. ama dediğim gibi bazen yerinden çıktığı oluyor. En temizi , kayıpsız bi şaftlı aslında :) Size de sorıyım demiştim.
!Amorfy.BaRoS+
19-10-2004, 13:48
http://www.buy-model.com/itemlist.php?ItemClassId=36&GroupId=191 burda bunun si var ve arasındakı farkı gorun bence yenısı cokdaha iyi hatta selim abi ifmar şampiyonu galiba yakında tam ogrenırım bu arabayla ılgılı detaylı bilgiyi )
onurcum fw 05R ile aralarında fiyat farkıda var yani fw 05R bir miktar daha pahalı ben yinede fw 05R diyorum
!Amorfy.BaRoS+
07-11-2004, 10:24
Kesinlikle R :)
buda Brezilyada yapılan ıfmar şampiyonu V ONE RRR kyosho bu arabayla baya bi ses getirecek sanırım
kyosho V ONE RRR ve FW 05 R biri şaftlı diğeri kayışlı siz hangisini tercih ederdiniz
shaft iyidir ya,ben kayışa güvenmem.en azından kopma, çıkma aşınma derdi yok.
Konuyu okumuşken yazayım.Genel söylemde kayışta kayıp daha az olur ama bakım çok önemli ama aralarındaki kayıp farkı da fazla bişey değil. %2 mertebesindedir. Bakımlı, iyi tasarlanmış bi şaft sistemi de kayış sisteminden daha verimli olabilir.
yusufcetin
16-08-2005, 12:27
Bu tür arabalarda elektronik ortadadır zaten.
Üstündeki lastiklerlede o arabayı düz götüren olursa ellerinden öpücem :)
Bu arada bende de tarih bir landmax var.
O lastikler ile sıcak pistte muhteşem bir yol tutuşu sağlıyor bilginize.
yusufcetin
16-08-2005, 12:29
kyosho V ONE RRR ve FW 05 R biri şaftlı diğeri kayışlı siz hangisini tercih ederdiniz
İki arabayı karşılaştırmak RRR'a hakaret olur. Tabiki V-One RRR WC Team Edition. Hatta yeni gelecek olan MTX4'de bu arabadan esintiler görebilirsin.
O lastikler ile sıcak pistte muhteşem bir yol tutuşu sağlıyor bilginize.
ehehehe..:) son ayakta, herkesin gördüğü kesin. eyw Yusuf, güseldi ;oleeea:
Bence bu soruyu yazmadan önce, iyi bir şekilde düşünmeliydin arkadaşım :aaaoovv:
Her model, kendi kategori doğrultusundaki araçlar ile değerlendirilmeli !!!
elbette "v one rrr"
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.