Orijinalini görmek için tıklayınız : ankara ankara güzel ankara
encrypted
17-10-2004, 20:28
arkadaslar harikalar diyarına gideniniz oldumu oradada bir pist var kulananalar gördum acaba gorduklerim siz olabilirmisiniz;oleeea: :hımm:
encrypted
17-10-2004, 21:32
pist beleş zannedersem
pist beleş evet--artı tekneler için 200 mtre çapında (öyle dendi) bir havuz var bas basabildiğin kadar...orasıda beleş.pazar günü 11 den 14 e kadar tekneciler orda nitro-ep-zenoah-yamaha motorlu aleler falan var.10-12hp ye kadar tekneler kapışıyor diye duydum...bana uzak daha orda tecrübem olmadı.
encrypted
17-10-2004, 23:20
eger buyuk havuzsa o dedıgınkı baska havuz yok bence daha buyugunu pek bulamazsınız bence bı zıyaret edın havuz baya bay buyuk
mrserhan
18-10-2004, 10:18
bu harikalar diyarı ankaranın biraz dışına kalıyo dimi istanbul yolu uzerinde yeni yapılan bi yer.
yoksa ben karıştırıyomuyum
onroad pisti varmı orda ?
sincanda,istanbul yolu üzerinden gidebilrisn..orda birde eryaman girişinde göksu parkı var ama orası değil
mrserhan
19-10-2004, 11:06
haa evet bide goksu parkında varmış pist ankaradan tanıdıklar solemişti.
belediye başkanına rica etmişler zamanında o park yapılırken işte gostermişler arabaları falan melih gokcege oda ii demiş parkın oraya bir pist yapalım barı. pist yapılmış ama su an kullanan ve işleten yokmuş sanırım. ole boş boş duruyomuş.
aslında ankaraya geldiğimde oraya toplanıp bi gitmek lazım. nasılmış falan diee..
encrypted
19-10-2004, 23:02
hariklar diyarı evet sincan-fatihde cok uzak degil otobüs dolmus gibi seyler gidiyor oraya kızılaya 35 km civarı cok uzak degil goksuda daha yakın ama biraz içeride ama onada otobüs var sanırım harikalar diyarı daha buyuk biryer ikiside güzel ama millet basınıza toplanırmı bilemem guneşsiz bir gun gidin ,soguk olsun.:hımm:
yaw şimd gördüm senin profildekileri baktım bişiler oynuyor ,
encrypted
yer :ankara
rc model: aysun kayacı muauau :)
encrypted
21-10-2004, 00:59
guzel bır modeldır:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.