Orijinalini görmek için tıklayınız : izmitte bi buluşma daha...
erhant2005
06-06-2007, 11:24
arkadaşlar artık bir buluşma düzenlemenin daha vakti geldi diye düşünüyorum
herkes uygun bir zamanını yazsın ona göre bir tarih ve bir mekan belirleyelim...
ben başlayayım ; her cumartesi pazar gelebilirim...birde hafta içi 4 den sonra olabilir..
eklemeyi unutmuşum birde arkadaşlar çok genel bir buluşma olsun araba uçak heli filan...
tabi ona görede alan bulmak lazım her türlü fikire açığım...
mesut akın
06-06-2007, 12:10
arkadaşlar artık bir buluşma düzenlemenin daha vakti geldi diye düşünüyorum
herkes uygun bir zamanını yazsın ona göre bir tarih ve bir mekan belirleyelim...
ben başlayayım ; her cumartesi pazar gelebilirim...birde hafta içi 4 den sonra olabilir..
eklemeyi unutmuşum birde arkadaşlar çok genel bir buluşma olsun araba uçak heli filan...
tabi ona görede alan bulmak lazım her türlü fikire açığım...
Erhan bu cumartesi pazar bende müsaitim hadi bakalım kaç hişi buluşma istiyo görelim bakalım :D
Samet CEYLAN
06-06-2007, 12:45
Ben Bi Gelebilsem Hergün Boş Olucamda Finaller Hala Bitmedi :hııııııı: Az Kaldı Dönüşüm Muhteşem Olucak :eeeeyoo:
erhant2005
06-06-2007, 19:35
inş. sende en yakın zamanda gelirsin samet...
bencede bakalım kim buluşma istiyor ...
eet artıran yokmu kişi sayısını!!!
mesut akın
06-06-2007, 20:35
izmitten iş çıkmadı arkadaşlar...biz yine aramızda devam gazlamaya 4 kişi
erhant2005
06-06-2007, 20:48
yaa aslında çıkarda bu izmitteki arkadaşlar kanımca kendi net topluluğunu kurdular onun için sesimizi duyuramıyoruz ztn önemli de değil bizimki bayağı bi eğlenceli olacak okul bahçesinde filan hatta keşke bekçi kovalasda arabaları koltuğumuzun altına koyup tabanları yağlasak...
mesut akın
06-06-2007, 21:52
yaa aslında çıkarda bu izmitteki arkadaşlar kanımca kendi net topluluğunu kurdular onun için sesimizi duyuramıyoruz ztn önemli de değil bizimki bayağı bi eğlenceli olacak okul bahçesinde filan hatta keşke bekçi kovalasda arabaları koltuğumuzun altına koyup tabanları yağlasak...
ya o okul çok geniş ve çok güzel bi asfalta sahip..dümdüz ve pürüzsüz...bu cumartesi görüşsekmi acaba :D
freeman1209
07-06-2007, 00:49
siyaset mi erhan bu.olmaz om öyle şey.hobi bu.zaten inan bana geçenki buluşmaya izmitten bi katılan bendim.istanbul ve sakaryadan yalovadan gelmişti millet.izmittekiler pek organizasyon falan takılmıyorlar:(
!Amorfy.BaRoS+
07-06-2007, 02:39
23-24 Haziran Tarihlerinde BOSCH Cup var bursada.Toplanıp oraya gitmeye ne dersiniz ? Ücretsiz yarış var hazır 2 saatlik yol hemde.
Biz 2004 den beri aktif olarak yarışıyoruz.Takımı yavaş yavaş büyütmek lazım artık.Yarışma fikrinde olan arkadaşlar muhakkak irtibat kursun bizle.
Mustafa o gün Tr şamp için ankaradaydık biliyosun.Takılma meselesi değil yani.
Izmit Rcteam !
freeman1209
07-06-2007, 03:17
onu bilmiyordum onur.ama ben o buluşma için söylememiştim zaten.daha önce bi buluşma için izmitteki arkadaşları bulup tek tek öm atmıştım
bazı arkadaşlarımız bunlar.arkdaşalar nerelerdesiniz :ıggcck:
alicho
bymetinay
Crazy_Tuner
iso419
KAOS
maskof
nokia
saw
SCREAM
serk21
street_boys
TRaMbLeN
unalsezer
yavuz364
erhant2005
07-06-2007, 20:04
ya mustafa aynı şeyi söylüyoruz sende biliyosun neler olduğüunu bende biliyorum...
neysee biz buluşma düzenliyelim gelen herkese kapılarımız açık :-))
erhant2005
07-06-2007, 20:20
birde !Amorfy.BaRoS+ arkadaşımızın dediğine katılıyorum hem buradan 2 saatlik hemde ücretsiz daha ne olsun arkadaşlar toplanalım yarışalım ve kocaelimizin sesini duyurmaya çalışalım...ztn bu tür organizasyonlarda bir yerden başlamak lazım diye düşünüyorum... bunu düşünelim bence...
speedy4141
08-06-2007, 22:32
23-24 Haziran Tarihlerinde BOSCH Cup var bursada.Toplanıp oraya gitmeye ne dersiniz ? Ücretsiz yarış var hazır 2 saatlik yol hemde.
Biz 2004 den beri aktif olarak yarışıyoruz.Takımı yavaş yavaş büyütmek lazım artık.Yarışma fikrinde olan arkadaşlar muhakkak irtibat kursun bizle.
Mustafa o gün Tr şamp için ankaradaydık biliyosun.Takılma meselesi değil yani.
Izmit Rcteam !
Uzun süredir yazmamıştım ama Kocaeli'nin sesini duyurma kelimesi takrar yazmama neden oldu.
Onur'un da dediği gibi yarışmak isteyen tüm İzmit'lilere Bursa'da buluşmayı öneriyorum.
ÖNEMLİ : Katılmak için son başvuru tarihi 10 Haziran 2007...
Izmit Rcteam !
erhant2005
08-06-2007, 23:00
inş. arkadaşım bugün arabaya modifiye bir kaç parça aldım...
bende katılmak istiyorum...
erhant2005
09-06-2007, 20:53
arkadaşlar yarın gebzede bi buluşma düzenlesek nasıl olur motoru filanda almışken hemde bi bakım nasıl gidecek araba (merak ediyorum) :-))
speedy4141
10-06-2007, 16:10
İzmit'liler
Bursa'daki yarış için kayıt yaptırmanız gerekiyor ve bugün SON GÜN!
Ücretsiz bir yarış ve dereceye girenlere Bosh'un güzel hediyeleri var...
Yarış diye gözünüzde büyütmeyin, önmeli olan sadece eğlenmek.
Sonuncu veya birinci olmak arasında bu tip organizasyonların içinde bulunmaktan alacağınız haz arasında hiç fark yok.
Hep birlikte eğleniyoruz.
Disiplinli, planlı olarak pistte arabamızı kullanıyoruz ve işte orada arabaların gerçek performanslarını gözlemliyebiliyorsunuz.
Güzel bir fırsat kaçırmamanızı öneririm.
Yarışmaya katılanlardan, deneyimli olanlardan bu konuda en çok ve en güzel bilgi alabileceğiniz, gözlemliyebileceğiniz bir ortam.
İzmit RC TeaM !
erhant2005
10-06-2007, 17:25
arkadaşım ben katılmak isterdim fakat aracımla yarışamayacak gibi bazı problemler ortaya çıktığı için katılamıyorum ama inş.. en yakın zamanda yarışırız...
speedy4141
12-06-2007, 19:11
Onur, 22/06/2007 Cuma sabahı hazır olabilecek misin?
erhant2005
14-06-2007, 17:35
arkadaşlar konuyu toparlayalım ayın 24 ünde bi buluşma düzenlesek
yani 24 HAZİRAN 2007 PAZAR günü...
gelebilecek arkadaşlar isimlerini yazarlarsa sevinirim... yer olarakta carrefour otopark(2, kat olaiblir...)
1. erhant2005 - tb02 - 27,045
2. ??
Merhaba arkadaşlar,
Ben Bursa'da oturuyorum ancak haftasonları sık sık İzmit'e geliorum. İzmit'te nerelerde sürülebilir, Okul demişsiniz hangi okulun bahçesi? Daha yeni başladım, tek başına bile çok zevkli olan bu hobby kalabalık bir ortamdaki zevki düşünmek bile muhteşem gelior... Bu aralar takıldıınız bir yer var mı?
007taner
07-01-2008, 23:29
benide ekleyin yahu
007taner
19-01-2008, 22:38
benide ekleyin yahu hafta sonları izmite geliyorum:P
ugurseyhan
16-02-2008, 11:14
ben herzaman izmitteyim organizasyon yeterki hafta sonu olsun yeter herkese saygılar
kumkumtr
17-02-2008, 23:11
onu bilmiyordum onur.ama ben o buluşma için söylememiştim zaten.daha önce bi buluşma için izmitteki arkadaşları bulup tek tek öm atmıştım
bazı arkadaşlarımız bunlar.arkdaşalar nerelerdesiniz :ıggcck:
alicho
bymetinay
Crazy_Tuner
iso419
KAOS
maskof
nokia
saw
SCREAM
serk21
street_boys
TRaMbLeN
unalsezer
yavuz364
Arkadaslar ben de sapancadayım yaptıgınız her organızasyona sızınle katılmak ısterım.Umarım kabul ve davet edersınız. FG 1/5 offroad ve Hpi rs4 var offroad ve onroad olur.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.