Orijinalini görmek için tıklayınız : Evomun İlk Modİfİyesİ
yeni egzostum arkadaşlar nasıl olmuş?
Çok güzel güle güle kullan.
sariertan
08-06-2007, 10:21
Kromaj yaptırıyordun geldi galiba. Hayırlı olsun. Güzel olmuş
SERTAN CAN
08-06-2007, 12:33
bende krom egzoz almayı düşünüyodum araçın üstünde çok daha güzel durmuş.hayırlı olsun
hayırlı olsun. kromaj yaptırmanın maliyeti çok değildir umarım benim manifoltta karardı sarardı rahatsız ediyor.. birde kullandıktan sonra yazarsanız dökülme kararma gibi durumlar oluşuyormu
SERTAN CAN
08-06-2007, 13:45
bu arada egzozun markası ne gsmi? ve kaç a aldın?
hayırlı olsun. kromaj yaptırmanın maliyeti çok değildir umarım benim manifoltta karardı sarardı rahatsız ediyor.. birde kullandıktan sonra yazarsanız dökülme kararma gibi durumlar oluşuyormu
teşekkürler.geçen pazar kullandım aracımı selimpaşada kararma falan olmadı ilk günki gibi parlıyor.yanlız yaptırdığım şey kromaj değil eloxal kromajın dökülme ihtimali olduğu böle yaptılar çokta iyi oldu. ikitelli glavano san sitesinde yaptırdım benim tanıdığım bir yer olduğu için bir maliyetide olmadı.arkadaşlar sormuşlar yenimi aldın diye eveonun üzerindeki standart egzsost ben sadece eloxal yaptırdım.araçla ilgili değişik fikirlerim var devamı gelecek.
Trex 600 NSP
13-12-2009, 19:39
İkitellideki ub eloksal tesisini nasıl gidebiliriz? Bizede yardımcı olurlarmı ücret olarak ne tutar?
angilonit
13-12-2009, 19:44
hayırlı olsun murat abi iyiymiş bir de bununla halkın arasına dalıp aragaz yapmak lazım :D:D
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.