Orijinalini görmek için tıklayınız : ntc3 starter
mrserhan
18-10-2004, 17:35
arkadaşlar bişi sorcam ntc3 un motorunu cıkartıp novamega motor taktıgımızda serpentin start box ını kullana biliomuyuz yoksa uymuyomu bilgisi olan varsa aydınlatsın
Serhan'cım NTC3'ün motor yerleşim şekli Serpent'inkinden farklı. O yüzden motoru çeviren lastik tekerleğin konumunu da değiştirmen gerekir, sanırım eski haliyle kullanamazsın. Bazı starter-box'larda bunu yapmak için özel yerler var ama Serpent'inkinde yok gördüğüm kadarıyla...
engine02
18-10-2004, 17:50
serpent in starter box ı sadece serpent i calıstırmak icin yapıldıgı icin tek yonlu birde starter box ların universal olanları war onlar butun araclara olmakta ama bn bnm arabayı serpent in starter ı ile calıstırmıstım
mrserhan
18-10-2004, 17:55
evet abi serpentte yok sabit o bahsettiğin lastik gene de dedim farklı motorlar falan olurmu acaba diye ama sonuçta motor arabaya aynı şekilde yerleşio. bi değişiklik olmuyo. ya oruçuz ya kafa calışmıo artık bu saatte :p
yigit1905
18-10-2004, 18:19
associated starter boxı serpent e de oluo.her tarafa değiştirebiliosun lastiğini 3 çeşit
serpent in starter box ı sadece serpent i calıstırmak icin yapıldıgı icin tek yonlu birde starter box ların universal olanları war onlar butun araclara olmakta ama bn bnm arabayı serpent in starter ı ile calıstırmıstım
Nası becerdin o işi. Benim bildiğim serpent te lastik yukarı aşşağı durumda . ntc de sağ sol.
Arabayı yanmı oturttun start bax ın üzerine.
Bu arada sende pull startlı RS4 var diye biliyodum ben .
mrserhan
19-10-2004, 12:28
associated starter boxı serpent e de oluo.her tarafa değiştirebiliosun lastiğini 3 çeşit
bunu bilmiyodum işte o zaman iyiymiş
engine02
19-10-2004, 16:00
eet bnde rs4 war pull start lı walla calıstırdım hemde guzel calıstı :)
Güzelmiş. Kutlarım. Ama ne gerek :)
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.