Orijinalini görmek için tıklayınız : cok garip
yorumsuzzzz ama bozuk falanmı acaba her sey var http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=49214&item=5927928986&rd=1 bakınızz
engine02
18-10-2004, 22:08
yok artık 25 dolar dio dallga mı geciolar ne ?? sacmalık
daha 3 gün var..3 günde bak nasıl aratacak fiyatı..geçen aynı şey ebay.de de olmuştu.cem bir araba alcaktı 1 günde acayip fiyat farketti.bende 21 euro ya bir motor bulmuştum 12 saatte 83 euroya çıktı.
ben belki yarın teklıf yaparım
Ümit adam sadece amerika içine gönderebilirim dio
100kmh2sn
19-10-2004, 17:44
ebayde world wide yazan satışlarda dünyanın heryerine gönderiyorlar, birkaç mailleşme trafiğinden sonra alım yapılması sözkonusu.. fakat güvenilirliği konusunda hiçbirşey diyemem
Adam sadece kendi ülkesine gönderiyor, asagida birisi sormus ve ona aynisini yazmis,
ve bunun fiyati son saniyeye kadar yükselir, yani bu fiyatla bitmez!! neden ebay.de yada .at ye bakmiyorsun, ordan alirsan daha cabik gelir.. ben sana yardim edebilir, bende ebay de alim satim yapiyorum,,
Birde burdaki arkadaslar hep towere yöneliyorlar.. birseyin güvenilir oldugunu denemeden nasil bilebilrsiniz,, ve neden 100 euro birseye verip almak varken neden 500 euro vereyim!!
Adam sadece amerika icinde gonderiyor.Ebayden ben surekli alisveris yapiyorum ancak sakincalari var,ebay.de den aldigim bir kac araba pislik icinde ve eksik parcali cikmisti,avrupa veya amerikada oturuyorsaniz ebay mantikli ancak tr icin mantikli diil cunki postada ve gumrukte sorun cikiyor.
Adam sadece amerika icinde gonderiyor.Ebayden ben surekli alisveris yapiyorum ancak sakincalari var,ebay.de den aldigim bir kac araba pislik icinde ve eksik parcali cikmisti,avrupa veya amerikada oturuyorsaniz ebay mantikli ancak tr icin mantikli diil cunki postada ve gumrukte sorun cikiyor.
Siz zanediyorsunuzki Ebay de hep kullanilmis esya Satiliyor, ama bu görüs yanlis cünkü Almayda Hobby Shoplarin nerdeyse cogu Ebayde satis yapiyor, ve cogu garanti ve Faturasinida gönderiyorlar!!
paypal-buy now yada ebay.de de sofort kaufen gibi ibarelere dikkat edin.birde power seller yada aldıkları notlara yorumlara bakın.mesela memnuniyet yüzdesi 90 dan aşşa olan satıcıdan almayın yada,en az 100 staış yapmış ve yüzde 90 üstü memnuniyet puanı olan satıcılardan hele de paypal gibi şeyler falanda varsa ondan alın.bayağı bir güvenli olacaktır.istisna olarak az da olsa çıkar.siz dediklerime dikkat edin yeter
Hayir oyle bir sey zannetmiyorum cunki bende ebayden alisveris yapiyorum.Nerede oturduguma bir zahmet bakiver anlarsin.Hem almanya ebay hemde amerikadan.Alman ebayden sifir rc almak cok ucuza gelmiyor seninde gayet iyi bildigin gibi kardesim.2.el aldigin zamanda turkiyeye geldiginde gumrukte sorun cikabiliyor.Sifirida cok ucuza gelmedigi zaman towerdan almak ebayle ugrasmaktan daha kolay!!!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=34058&item=5917360477&rd=1&ssPageName=WD1V
bu linki incelerseniz ne gibi adamlardan alışveriş yapacağınıza daha yardımcı olur.
positive feedback,toplam satış,shipping gbi şeylere bakın
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.