PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 10.06.2007 eskişehir buluşma fotoları

burakk7
11-06-2007, 12:23
Evet bu hafta sorun yaşamayan pek yoktu sanırım. oldukça kırımı bol bir gün geçirdik. mustafa abimizin TG10 unda problemler çıktı ancak bi nebze giderildiyse de şansız bir gün geçirdi. erdem abimizin buggysi tekrar sorun çıkardı. gökhan abimizin TC3 ü biraz zor çalıştı ama çalıştı :) erkan abimizin buggysi buji yemekten gene sıkılmadı :) ademin allahtan pek sorunu olmadı. birde benim tabi benim neden sorunum olmadı çünkü arabam yok :D :D . herşeye rağmen güzel bir gün geçirdik aramıza bursa'dan bir arkadşımız kyosho la katıldı. hava çok güzeldi toz yoktu ancak yağan yağmurdan dolayı su çoktu :) mustafa abi suyun çok olduğunu daha iyi bilir :D :yuhh:

bu arada güvenlik görevlisinden aldığımız uyarının nedeninide akşam aynı şekilde anadolu üniversitesinde güvenlik görevlisi olan babama danıştım. aldığım cevap şu şekildeydi. yasaklı olan bölge hangar bölgesi imiş. rektörlüğün verdiği kararda hangarlara 100 m. fazla yaklaşmak yasakmış. eğer sorun çıkası halinde jandarmalara havale olurmuşuz. hangar bölgesi yasaklı olmasından dolayı oraya yaklaşmamak en doğrusu sanırım. babamın verdiği tavsiye ise olduğunuz bölgeden fazla ayrılmayın dedi eğer uzun süredir orada olmanıza bişey demedilerse bundan sonrada göze batılmadığı zaman sorun çıkmayacaktır dedi. yoksa biraz rektörle uğraşırsınız dedi. kimya mühendisliğinin önündede oldukça geniş alan olduğunu söyledi tabi orada nasıl karşılanırız bilmiyorum. :ovvn:

burakk7
11-06-2007, 12:41
bu da mustafa abimizin yeni wrc cantları geçirdiği büyük ufak bir hasar oluştu nazarım değdi sanırım :D

ErKaNn
11-06-2007, 18:54
Ya arkadaşlar buji canavarı oldu benim alet, buji yetiştiremiyom valla. Her buluşma minimum 20 Ytl ye patlıyo bana:) Varmı bir fikri olan. zenginde çalıştırsam yine de götürüyo bujiyi. off off:(:(:( Erdem kardeşimizinki de motoru götürüyo. Ben yine şanslıyım galiba;)

ErKaNn
11-06-2007, 18:56
Bu arada fotolar yine çok güzel olmuş, ellerine sağlık kardeş;)