Orijinalini görmek için tıklayınız : hangi kumanda
encrypted
19-10-2004, 22:40
arkadaslar model arabam yok ama kumanda almak ıstıyorum 100dolar civarı bulabilirmiyim alıcı verici ikiside olabilirmi bide kristali degisenlerden 4 kanallı olabilirmi,kumanda kısmı ucak kumandalarına benzerse iyi olur yani araba kumandası gıbı tekere benzeyen tetıklı olmayacak... markası ,ele oturus sekli ergonomi ekonomi hiç bişi onemli degil sadece teknik kısmı ilgilendiriyor vede mesafesi iyi olsun 500m gibi 100dolara alamassamda en az kaca alırım
alsana 75 euroya 5 kanal kumanda:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=19842&item=3755533987&rd=1
Markali birsey istiyorsan, 100 den fazla vermen lazim!
FUTABA
http://shop.lindinger.at/ProductTree.asp?CategoryID=507&PPP=&SP=0
Graubner
http://shop.lindinger.at/ProductTree.asp?CategoryID=553&PPP=&SP=0
HITEC
http://shop.lindinger.at/ProductTree.asp?CategoryID=592&PPP=&SP=0
MULTIPLEX
http://shop.lindinger.at/ProductTree.asp?CategoryID=564&PPP=&SP=0
encrypted
21-10-2004, 01:08
valla cok sagol su 75 euro luk baya hosuma gıttı ama bu nedır yanı ıkıncı elmı yoksa acık arttırma sıtesımı nedır bunun aslı,bıde sence bunu alsam ne gıbı sorun acar yanı o markalı dedıklerınden ne farkı var,sıte almanca sanırım bende de almanca yok orada kıt falan dıyo servo falan gosterıyo acaba hepsımı 75euro alsam nasıl alabılırım hıc ınternetten alıs verıs yapmadım da:D
Bu Kumanda yeni, Almanyanin Stuttgart Sehirindeki bir Hoby Shopun. icinde resimde gözüken hersey var. 90 euroya Türkiyeye gönderebilirler,
arkadaşım bana kalırsa pistol tipi kumanda al öbür tip kumandaları arabada kullanmak çok zor oluyor.
encrypted
21-10-2004, 20:51
ben bunu almak ıstesem nasıl olacak yaw gumruk falan nasıl olacak nereye gelecek ya gondermeslerse sadece 90 euro verince iş bitiyomu vergisi falan yani benden toplam kaç para cıkar ha bide alıcı 6 kanal nedemek oluyor vericiyede 4+1 demiçler bu nedemek 5 kanal olsa bile 6. kanalı nasıl kullanacam yani onu ne diye ozellik diye yazıyolar yoksa o alıcıyı baska bir kumanda ile yonetmek mumkunmu:hııııııı: ben hiç internet üzerinden gerek yurt içigerek yurt dışı alış veriş etmedimde bi anlatın lütfen:fisdua:
tabi gümrük ödüyeceksin % 10 nu galiba,, ve Postaneye gelir gelincede haber verirler. kanal demek 6 seyi kumandadan kontrol edebilirsin. rc arabada iki kanal gerekiyor, geri kanalarida bos birakirsin.. aliciyida baska bir kumada ilede kullanabilirsin!
encrypted
22-10-2004, 20:18
6 kanalı bılıyorumda kumanda 5 kanal alıcı altı kanal ne demek* yanı o alıcıyı baska bır verıcıyle kontrol etmek mumkunmu
yani 6 kanal kumanda alirsan bu aliciyla kullanabilirsin!!
100kmh2sn
23-10-2004, 17:42
Sezer85 ,
Arkadaşa verdiğin linkler iyi güzel , peki sen hiç alışveriş yaptınmı kazasız belasız eline ürün ulaştımı ? benim bildiğim kadarıyla ebay'da her alışveriş öyle towerhobbiesdeki gibi sağlıklı olmuyormuş,ayrıca Türkiyeyede yollamıyorlar
Bu konuya lütfen dikkat edin, arkadaşlara yardım edicez diye sonuçları alıcı için sıkıntılı durumlar oluşturmayalım. Güvenliğine %100 güvendiğimiz yabancı alışveriş sitelerinin ismini verelim
Amerikada ebay da çalışan tanıdığım var.. Hergün msn den görüşüyoruz... Tavsiyem fazla bulaşmamanız.. Yurtdışı gönderimleri pek sağlıklı değil....
Sukru Sezer avusturyada oturdugu icin ebayden rahatlikla alisveris yapiyor anladigim kadariyla.Ama bende avrupada oturmadigi surece tavsiye etmem.Su olabilir,avrupada oturan tanidginiz,akrabaniz vs vardir,onun adresine gider ve oda trye gelirken bavulunda getirir en saglikli yol bu.
Herkes istetedigi yerden alir, ama sen bence budaki arkadaslarin sözünü dinle towerden al, nasil olsa cok para vermeye alismissiniz
omer_yildir
25-10-2004, 13:03
sezer tower bızım ıcın bulunmaz bır fırsat....... senın tr dekı fıyatlardan haberın yok ... ayrıca yasadıgın yerde 100 dolar bıseye verdıgınde pek para degıl ama turk lırasına cevırdıgınde yuksek fıyatlar cıkıyor... ayrıca guvenlı olmayan bır yerden nıye ucuz dıye alsınkı? ( ebayı bılıyorum ! )
Siz nereyi iyi biliyorsaniz ordan alin,,, herkes istedigi yerden almaya özgürdür, deyilmi..
anlaadım Avrupa da derken Türkiye avrupa ulkesi degil mi
bide o linkte Weltweit diyor yani tum dunyaya malı gondereebiliyorlar.
eger turkiyeye gelmiyorsa yandım :'(
bosver saki,, millet birseyi anlamk istemesse anlamaz..
Dediyim gibi herkes istedigi yerden alsin
Sezer sunu anlamamakta israr ediyorsun.Birincisi bizler buradan denenmis ve sorun cikmayan yerleri insanlara tavsiye ediyoruz.Biri ebay.de den siparis verdi kutu geldi ve icinden adamin satarken yazdigi gibi bir sey cikmadi ,sen bunun sorumlulugunu alicakmisin?Kim neyi anlamiyor , neden bahsediyorsun??Serkan ve Sezer burada bir seyleri deneyipte yaziyoruz,kafadan atmaca yapmiyoruz,kimseninde zarar gormesini istemiyoruz.Ben TRDE otururken kac defa aldim ve basima bir suru is geldi anlasilmayan yada bizlerin anlamadigi ne oldugunu lutfen aciklarmisin??
Yine konu dönüp dolanip ayni yere geliyor, sizde niye gidip kullanilmis esya aliyorsunuz, Almyada 10 larca Hobby Shop var onlarda Ebay üzerinden daha ucuz fiyatlara satiyorlar. Sizin kafaniza bir kere girmis, Ebayde sadece kullanilmis esya satiliyor diye, bunu hic kimse deyistiremez
Bu Arkadasa verdigim linkde, bir hobby shopun kiydi..
KULLANILMIS ESYA DIYIL
Ben yinede diyiyorum, siz gidin yine bildiginiz yerden alin
100kmh2sn
26-10-2004, 14:48
sezer,
anlamamakda ısrar ediyorsun.. sıfır veya kullanılmış.. önemli olan sitenin sağlıklı olma yönü ve aramızda bu konuda acemi çok insanın olması.. insanlar birazcık ucuz diye senin verdiğin yerden alım yapabilirler.. daha sonra alım yapan kişinin çekeceği sıkıntı hepimizi bağlar.. buda yanlış olur .. bu yüzden link verirken herşeyi gözönünde bulundur.
bunun devam etmesini istemiyorum, sana göre sağlıklı ama bizlere göre sağlıklı değil
bu arada Saki ;
bende bindiğim arabaya ebayden parça alacaktım, world wide yazmasına rağmen alım yapmadan mail atayım ve sorayım dedim,adamlarda bana türkiyeye gönderim yapmıyoruz dediler ve şaşırdım.. ardından biraz ısrarcı oldum 2.mailde,adamlar bu sefer yollarız dediler ama 104 dolarlık bir parça için benden 125 dolar posta parası istediler,bu tür hadiseler olmasın diye burda bas bas bağrıyoruz. Biz istemezmiyiz ucuza alınsın,insanların işi görülsün ama başınıza gelen tatsız bir olaydan sonra dediklerimiz boşa gider,anlamaya çalışın
Artik ben konu üzerine yazi yazmak istemiyorum, herkes nerden istiyorsa ordan alabilir
sezer,
anlamamakda ısrar ediyorsun.. sıfır veya kullanılmış.. önemli olan sitenin sağlıklı olma yönü ve aramızda bu konuda acemi çok insanın olması.. insanlar birazcık ucuz diye senin verdiğin yerden alım yapabilirler.. daha sonra alım yapan kişinin çekeceği sıkıntı hepimizi bağlar.. buda yanlış olur .. bu yüzden link verirken herşeyi gözönünde bulundur.
bunun devam etmesini istemiyorum, sana göre sağlıklı ama bizlere göre sağlıklı değil
bu arada Saki ;
bende bindiğim arabaya ebayden parça alacaktım, world wide yazmasına rağmen alım yapmadan mail atayım ve sorayım dedim,adamlarda bana türkiyeye gönderim yapmıyoruz dediler ve şaşırdım.. ardından biraz ısrarcı oldum 2.mailde,adamlar bu sefer yollarız dediler ama 104 dolarlık bir parça için benden 125 dolar posta parası istediler,bu tür hadiseler olmasın diye burda bas bas bağrıyoruz. Biz istemezmiyiz ucuza alınsın,insanların işi görülsün ama başınıza gelen tatsız bir olaydan sonra dediklerimiz boşa gider,anlamaya çalışın
ewet o konuda haklısın benim de maillerime cevaplar gelmeye basladı.
kargo konusunda haklısın turkiye diyince kargolara bindiriyorlar ne biçim iş anlamadım.. neyse bu topiki cok dagıttık konuyu baska topikden devam edebiliriz. daha da uzarsa. :rolleyes:
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.