Orijinalini görmek için tıklayınız : rc dergisi
yerli malı rc dergisi varya adını vermiyorum,o bu ay çıkmadı mı? siteside açmadı bende? battı mı acaba
Arkadasım gormus D&R da ama almamıs sırf ucak incelemeleri var demişti, ben daha içerigine bakmadım , cıkmıs olması lazım arkadas gordugune gore.
çıktı ben aldım , gerçektende, mini-z yi saymazsak sadece uçaklar var diye bilirim.
mrserhan
20-10-2004, 11:07
helikopter ve ucak agırlıklı arabalara pek yer yok gokhan gencerin kyosho mini z ler hakkında yazısı vardı sanırım.
ben bi kere aldım o dergiyi ilk sayısı idi bidaha da almadım dedim ya ucak ve heli agırlıklı
ewt ben gordum bakırkoy denız otobuslerının orada alacaktım sırf ucak ve heli bide mini-z vardı almadım onun yerıne max tunuıng aldım cano falan cıkmıst fotolarda
bi daha ki ay serpent 710 tanıtımı var..
bugün bende migros avm de gördüm çıkmış ama heryerde yok eskisi gibi gaaliba,remzide yoktu ben ordan alırdım genelde
Dediğiniz gibi daha çok helikopter ve uçak ağırlıklı ama normalde arabada oluyordu. Bu ay mini-z var araba olarak sadece. Ama araba dışında da bujiymiş , alıcıymış , kumandaymış , pil miş. Güzel şeyler oluyor. Bence almaya değer. Ben aboneyim hatta kapıya geliyo her ay.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.