PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Recevier Problemİ

kertenkebelek
16-06-2007, 23:52
Arkadaşlar mcd aldım bide gidip 6v 3300mha lik pil yaptırdım.bu 7.2 lik araba pillerinin 5 cellli olanından.
ama sürerken birden kontrolden çıktı ama gaz kapalıydı sonra bi açtım ki recevierın yarısı sıcakdan erimiş.daha da çalışmıyo.ne yapabilirim yadabu neden olur?

TuninGTi
17-06-2007, 01:44
dostm geçen benmde başıma geldi. Suçluydm tabiki soketi ters takmışım receiver sıyırıdı bu yüzden. Tek çarem yeni bişiy almak oldu. Bir de voltaj geçen kablolardan uzak tutmak gerek kanaatim bu benim

kertenkebelek
17-06-2007, 12:30
ya ters takmamın olanağı yok yaklaşık 20 dak. kullandım bişiolmadı bide başka türlübağlayınca çalışmıyo pilkablosu nese bu günde bi recevier harcmayız inş. peki başka bilgisi olan varmı?

hizir
19-06-2007, 08:56
Öncelikle hayırlı olsun, daha sonra da geçmiş olsun.
3 senedir MCD kullanıyorum böyle birşey görmedim duymadım da. Muhtemelen reciverin kısa devre yaptı, yoksa pili ters takman dedigin gibi imkansız. Herhangi biryerden kısa devre yapmış olabilirsin.
MCD kullanırken çok dikkatli ol, mutlaka failsafe li bir kumandan olsun. Kumandadan çıkma problemin olursa etrafındakilere ve aracına yazık olur.
Aracı sıfır mı aldın? Sayılı blue line lardan olmalı artık üretilmiyor, siparişe dayalı üretiliyor. Sormak istedigin, ögrenmek istedigin birşeyler olursa yaz bana, yardımcı olurum.

kertenkebelek
21-06-2007, 15:47
teşekkürler yardımınız için aracı 2.el aldım bu gün kargoyla servolarını yoladım aldığım arkadaşa model shopda yaptırıp bana yollayacak saolsun.Zaten gidip bi dsm kumanda alıcam amazamanım hiç olmuyo.Mcd yi dsmsiz kullanmam yada failsafe siz.çünkü gerçekden büyük biaraç ve vereceği zarar büyük olabilir.