Orijinalini görmek için tıklayınız : Ark. Disardan Helİ Getirtcem Walkera Nin Hangi Modelini Almaliyim???
ark artık heli alcam bende dısardan getırtcem valkera .yanlız alcagım urunun gumruge takılmaması ıcın 100 euro dan az olması lazım sız ne dusunuyorsunuz bu forumdan cok kısı 22e walkera kullanıyor bende mı 22e almalıyım yoksa daha ıı bı modelmı???bıde hangı sıte daha guvenlıdır hangsınden gettırmelıyımm
ark lutfen kestrıp atmayın yardımcı olursanız sevınırım dıger konulara baktım ama benım ıstedıgım acıklayıcı bılgı yok(bazı ark kızmazın ama baska konulara bak bulursun dıyıp ılgılenmıyorlar ya ben bulamıyrum yada yokk ...)heli ıolarak butun sayfaları ınceledım ama benım ıstedıgım gıbı tam bı acıklayıcı anlatım yok yardımcı olan ark sımdıden tessekkurlerr
:ühühü: :ühühü: :ühühü: :ühühü: :ühühü:
arkadaslar ben rc-expertı ınceledım ordakı 22e lerle, benım forumda ark.gordugum 22e lerle alakası yok gaha cok honeybee cp 2 ye benzıyo bı bakıp arastırma yaparsanız bana hak vereceksınız...acaba baska bı tıpı dahamı var :s:s
Bence Honey Bee King 2 veya finans uygunsa Align T-REX 450SE V2 getirt derim hatta 600CF(pili ciddi para) veya Joker 2 MAx süper olur. Ben THK dan Hurricane aldım. Henüz ayar safhasındayım. 2 kanal heliden 4 kanala zıpladım bakalım kaç kırım yaparım. Malzeme kalitesi düşük ama yedek bol ve ucuz. Yurtdışında alüminyum yedekler de çıkıyor belki upgradele devam ederim.
Bence yeni başlıyorsanız 436 YTL verip Hurricane alın. Yedekleri bol acemilik için uygun derim. Hakkaten yarım gazda kalkıyor, eğitim ayaklarına rağmen. Dİğer taraftan her kırım sonrası beklemek zorunda kalır insan:rolleyes:
www.ehirobo.com, www.rcmart.com (bunlar bilinenler)
http://www.heliproz.com (alışveriş yapan bilmiyorum !!)
http://www.align.com.tw/html/en/c_rindexe.htm
ve tabii ki ebay
fatal1ty
01-07-2007, 11:00
Walkera22e 'nin yanlış bir seçim olacağı bu sitede binlerce kez söylendi.
Helikopter bölümünde bir sürü şikayetçi arkadaşımız var. Hepsi stok malzemeleri değiştirerek uçuyor. Ucuz diye bu modeli almayın. Aslında daha pahalıya geliyor.
arkadaslar bende yeni basladim ve hangi modeli alsam bilemiyorumm biraz inceledim ve Honey Bee King 2'nin iyi olduguna karar verdim sizin görüsünüz nedir?
Walkera22e 'nin yanlış bir seçim olacağı bu sitede binlerce kez söylendi.
Helikopter bölümünde bir sürü şikayetçi arkadaşımız var. Hepsi stok malzemeleri değiştirerek uçuyor. Ucuz diye bu modeli almayın. Aslında daha pahalıya geliyor.
Katılıyorum. Ucuz etin yahnisi ekşi olur!!!
Odanızı, garajınızı hurdalık yapmayın. 2, 3 kanallılar ve hatta bazı 4 kanallılardan ciddi yabancı sitelerde bahsetmiyorlar bile. Align/ T-Rex serisi kendini ispatlamış. Aşağıdaki site Alman Robbe nin.En eski firmalardan biri. Oradan alırsan gümrük ödemezsin sadece KDV ödemesi var. Son dediğimi daha yeni test ediyorum. Şarj cihazı istedim 132 Euro, gelince göreceğiz...
http://at.robbe-online.net
Aceleniz yoksa THK 3-5 ay içinde yeni FALCON VII yi getirecek bekleyin, kalitesi çok daha ii. Zaten üreticide henüz tamamlayamamış. Amma velakin eski modellerinin tecrübesiyle yeniyi geliştiriyorlar.Tabii ki diğer bahsettiklerim kadar kaliteli değil ama az paraya daha ii si zor. Elalem 360 dolarlık Gyro ile uçuyor...:fifufifu: 350 dolarlık pil felan:guc:
belki biliyorsunuzdur ama işte walkera orjinal sitesi tüm modeller ayrıntılı
http://www.walkera.com/en1/productClass.jsp?proId=Z
birde merak ettiğim bende dragonfly 60 düşünüyorum walkeranın kendi sitesinde Battery: 11.1V 1200mAh Li-Po yazıyor ama neden bu model
Battery: Ni-MH 12V 650mAh satılıyor
bir site daha bilmeyenlere
onlarca marka yüzlerce model var fiyatları incelemedim ama bulamayacağınız yok gibi
http://www.helihobby.com
arkadaslar size söle soliyeyim helikopterlerden performans ve keyif almak istiyorsanız ki helikopter 6 kanallı ise uzerinde lipo pil ve brushless motor olmadan ucamazsınız ucsanız bile keyif alamazsınız tecrube ile sabittir
THK nın Falcon modelinde ısrar ediyorum... Malzeme kalitesi (diğer modelleri bilmediğim için) beğenmemiştim, amma yabancı forumlarda övgüyle bahsediliyor. Yedek parçasını ucuza ve hızlı bulabileceğiniz, akrbasi ve ters uçuş yapabilen(CCPM) lipo 1300mAh pilli, 6 kanal kumandalı tastamam bir model.
www.hobby-lobby.com da da parçaları, karbon pali, alimünyum upgradeleri var. Üstelik küçük ve 100 USD altı siparişlerde kargo 2.99.:D Yeni gelecek modelle de muhtemel parçalar uyumlu olacaktır.
Kişisel kanaatim.Elektirikli, Kalite ve daha ilerisi için ise T-rex 450 SE V2, 600 CF, Viper 70, 90
patlar motor da ise Joker 2 max (2 senedir takip ediyorum), raptor, T-rex 600
Sebebi; bol ve kolay parça, forumlarda hep olumlu yorumlar.
Keyifli uçuşlar
selamlar öncelikle;
bende twister cp 2(tüm cp2 ler aynı) ve t-rex 450 se v2 var uçuşa hazır durumda olarak bunun yanı sıra walkera 36 ve medevac kullandım.
walkera 22e yi kullanmadım ancak malzeme kalitesi ve standart gelen ekipmanları açısından 36 ile benzer olabilir diy düşünüyor ve buna göre yorum yapıyorum. 36 nın ilk geldiği hali bence pek güzel değil yani alet uçuyor ama tatmin etmiyor ancak brushless (3500 kv civarı) uygun esc li-po birde metal kafa yapınca gerçekten güzel oluyor eğer walkera alacaksanız upgrade yapmak gerek bence özellikle brushless motor ve li-po pil.
yurt dışı alış verişe gelince:
ilk helicopterimi (cp2) tr den aldım ve bnde diğer tr den alan ark lar gibi kazık yediğimi hissettim yani bu paraya bu kadar dandik heli. diye sölenip durdum ve bu sene de yurt dışından t-rex i getirttim. t-rex 450 se v2 futaba 7c kumanda seti 3x s3107 cyclic için servo futaba gy 401 gyro ve 1xfutaba s3154 digital servo (rudder için) bunları getirttim yurtdışından ve 1 kuruş gümrük ödemedim. nasılına gelince öncelikle alışveriş yaptığım yer ile mail yolu ile irtibata geçip tüm alış veriş için yazılan faturanın 100$ ın altında olmasını talep ettim ve kabul ettiler. böylelikle gümrük sorunu yaşamadım ayrıca orjinal faturayıda isterseniz pota ile gönderiolar. ayrıca gümrüğü geçmesinin diğer yolu da fed-ex ile getirttim bildiğiniz gibi fed-ex en hızlı ve bence en güvenilir kargo şirketi ve şu ana kadar fed-ex ile gelen hiç bir kargolardan gerek benim gerekse arkadaşlarımın hiç biri gümrüğe taklımadı takılsa bile zaten fatura 100$ ın altında olduğundan az miktar gümrük veriyorsunuz.
bu arada sitenin adı: www.helidirect.com
saygılar
SwTaArRs
05-08-2007, 01:29
burda dediğiniz şeyler sizin başınızdan geçen şeyler. bu dediklerinize güvenip fedex ya ups gibi kargo ile getirttiğiniz zaman gümrüğe takıldığı zaman çok yüksek meblağlarla karşılaşabliyorsunuz. o yüzden sizin sorunsuz almış olmanız başlakarının da sorunsuz alacağının garantisi değildir.
aynı şekilde tüm bunları 100$ diye gösterdiyseniz o da sakat. açıkçası onlar da bu yöntemden haberdar ve malın emsal fiyatını internetten çok rahat bulabilirler.
daha ayrıntılı bilgi için yurt dışı satış firmaları kısmında özellikle egemen beyin yazığ birçok mesaj var.
o yüzden bu tip ben getirttim sorun olmadı derken lütfen biraz dikkat. herkes sinin gibi şanslı olmayabilir. benim de şanslı olduğum zamanlar oldu şansız olduğum zamanlar oldu. zamanında 20£luk xbox kulaklığı için 27milyon ödediğimi hatırlarım.
vBulletin v4.1.7, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.